Sådan opretter du din nye iPad 2 - Artikler

Sådan opretter du din nye iPad 2

Hvis du har en iPad 2 som gave, men ikke ved hvad du skal gøre næste, er du kommet til det rigtige sted.

Vi viser dig, hvordan du konfigurerer din nye iPad 2, kom i gang med apps, sikkerhedskopier din iPad og en samling af sjove ting at gøre med din iPad 2.

Uanset om du har en iPad 2 som gave eller købt en til dig selv, har vi den information, du har brug for at vide for at sætte den op rigtigt og sørg for at få det bedste ud af din nye tech legetøj.

For at komme i gang skal du afsætte fem til 10 minutter for at få din iPad til at køre. Derefter kan du begynde at spille rundt med din iPad og have det sjovt med dine venner og familie.Opsæt din iPad på den rigtige mådeNår du tænder din iPad, skal du angive din Apple ID eller oprette en. Uanset hvad, skal du have en email-adresse. Hvis du tidligere har købt på iTunes, har du et Apple ID. Log ind med det for at få adgang til al din købte musik.

I min Top 5 ting at gøre, når du får din iPad 2 guide, Jeg anbefaler at du tager et par skridt lige uden for flagermus.

Først skal du tænde Find My iPad for at hjælpe dig med at spore en tabt iPad. Jeg anbefaler også, at du føjer en adgangskode til din iPad for at forhindre andre i at bruge den uden din tilladelse. Andre tips omfatter synkronisering med iTunes, som du nu kan gøre over WiFi, og indstilling af en låseskærmmeddelelse med dine kontaktoplysninger.

En anden ting at gøre, når du får din iPad 2 er at sætte den i en sag. Dette vil ikke kun beskytte det mod stød, ridser og dråber, det vil gøre det nemmere at holde, holde op og bære.

Tjek ud 30 iPad 2 tasker, omslag og skind til en stor rundvisning af de bedste iPad tilfælde omkring.

Holde din iPad i god stand vil hjælpe dig med at videresælge den til top dollar, når du vil have en ny iPad.

Lær iPad-gestus

Nu, hvor du har lavet din grundlæggende grundopsætning i iPad, er det tid til at lære nogle gester, der sparer dig masser af tid, mens du bruger din iPad 2 hver dag. Dette er blot en af ​​mange spændende iPad 2-funktioner.

Den bedste gestus er en fire finger push up, som vil lancere de igangværende iPad apps. Dette giver dig mulighed for at dræbe apps eller skifte mellem apps uden at dobbeltklikke på din hjemme-knap hele tiden (som kan klare det).

Du kan også sveipe til venstre eller højre med fire fingre for at skifte mellem apps og knibe fire fingre sammen for at lukke en app. Alle disse bevægelser vises i videoen ovenfor.

Find gode appsIPad er lavet til at blive brugt med apps. Apps tilføjer tonsvis af sjov og funktionalitet til din iPad. Hvis du har en iPhone, kan du bruge mange af dine samme apps på iPad. Denne vejledning viser dig, hvordan du downloader dine apps til iPad.

For at finde nye apps, tjek "App Store" på din iPad. Jeg foreslår at se på de øverste appoversigter, der viser de mest populære gratis og betalte apps af dagen. Du kan også kigge efter disse på din computer.

Hvis du vil søge efter nye apps, skal du bruge søgefeltet øverst til højre. Du kan søge efter type app eller navn. Hvis du har problemer med at finde en app, kan du bedre søge efter det på internettet og derefter komme tilbage til App Store med et bestemt navn.

For at komme i gang, her er nogle af vores top app-valg:

  • Bedste iPad og iPad 2 Apps - Summer Edition
  • Bedste iPad og iPad 2 Apps - Produktivitet, Spil og Mere
  • Mest brugte iPad 2 Apps
  • iPad 2 App Deals fra EA
  • Road Inc - iPad App til bilelskere

Du kan læse mere om vores app-dækning.

Opsætning iCloud

Når du konfigurerer din iPad 2 med iOS 5, kan du vælge at bruge iCloud. Denne service understøtter ikke kun din iPad, når den er tilsluttet WiFi og tilsluttet (næsten hver nat for de fleste brugere), men det giver dig også mulighed for at holde dine fotos synkroniseret til din computer trådløst.  • Sådan tænder du iCloud E-mail, Kontakt og Kalender Synkroniser en Mac, Windows og IOS 5-enheder
  • Sådan opsættes Photo Stream på en Mac
  • Sådan opsættes Photo Stream på en Windows-pc

iCloud vil også holde dit spil gemme i synkronisering mellem din iPad og iPhone til nogle spil.

iMessage, Facetime og PhotoBooth

Mens du har det sjovt med din iPad 2 og er omgivet af venner og familie, så brug ikke PhotoBooth til at tage nogle sjove billeder for at huske øjeblikket. Med flere filtre er du garanteret et grin.

https://youtu.be/KtWhOR3Gkcw

Derefter skal du oprette FaceTime og videoopkald til dine fjerntstående slægtninge for at bringe familien sammen. De skal bruge en iPhone, iPad 2, iPod Touch eller en Mac til den anden ende af dette videoopkald.

Endelig glem ikke at du kan bruge iMessage til at sende tekster, fotos og videoer til din iPhone og iPad, der ejer venner og familie, så hvorfor ikke dele disse PhotoBooth-fotos.

Før du glemmer at sige tak, hvorfor ikke send et øjeblikkeligt takkort lige fra din nye iPad. Vi viser dig, hvordan du sender et takkort fra din iPad. Et rigtigt kort, der kommer i mailen om et par dage.