Sådan opsættes iPhone WiFi Backups på en Mac - Artikler

Sådan opsættes iPhone WiFi Backups på en Mac

Mange brugere forsømmer at sikkerhedskopiere deres iPhones, som bare beder om problemer. Sikkerhedskopiering af en iPhone til en Mac er nemmere end nogensinde takket være WiFi Backup. Der er fordele ved at bruge WiFi-backup i sammenligning med iCloud-backup og opsætning tager kun et par minutter.

WiFi Backups fungerer, når din iPhone og Mac begge er på samme WiFi-netværk. Dette er mere praktisk end at tilslutte iPhone direkte til computeren.

WiFi Backups tager længere tid at gennemføre end at tilslutte iPhone, men de kan arbejde natten over uden at brugeren bemærker. Denne form for sikkerhedskopiering vil virke på batteristrøm, men det vil sandsynligvis dræne din iPhone's batteri, hvis det bliver taget ud af stikkontakten natten over.

Åbn på din Mac iTunes.Slut din iPhone til computeren med USB-kablet. VælgiPhone øverst til højre.På den næste side ruller du ned og markerer feltet ved siden afSynkroniser med denne iPhone via Wi-Fi.Vælg derefterAnsøge.Efter dette er gjort,Udstøde iPhone ved at klikke til højre for batteriindikatoren.Gå til din iPhone og tryk Indstillinger.Tap Generel.Vælg iTunes Wi-Fi-synkronisering.iTunes Wi-Fi Sync skal finde dit iTunes-bibliotek, og det er nu klar til at synkronisere. Sæt din iPhone i væggen for strøm og tryk Synkroniser nu.IPhone vil starte backup processen. Det skal se lidt ud som skærmbilledet nedenfor:På Mac'en vises backupen som denne:Det er vigtigt at bemærke, at for at WiFi-sikkerhedskopier skal fungere, skal Mac'en være tændt og have iTunes åbnet. Når du har gennemført ovenstående trin, kører iTunes automatisk en sikkerhedskopi, når du oplader din iPhone.

WiFi-sikkerhedskopier fungerer ikke på alle skole- og arbejdsnetværk på grund af den måde, de er designet på. Dette er undertiden oprettet for at forhindre netværksbelastning, eller fordi netværk med en enkelt WiFi-identitet faktisk er masker af flere netværk, der ikke er direkte forbundet med hinanden.

Nogle foretrækker at sikkerhedskopiere deres iPhones til iCloud, men der er nogle begrænsninger. Apple leverer 5 GB gratis iCloud-opbevaring, men opkræver op til $ 100 om året for ekstra lagerplads. Apple begrænser også ekstra lagerplads til 50 GB, hvilket betyder, at de med 64 GB iPhones fyldt til randen ikke kan køre iCloud-sikkerhedskopier. Den ekstra lagerplads er pr. ICloud-konto, hvilket betyder, at de med flere iOS-enheder vil køre ind i disse grænser meget hurtigere. For eksempel skal en person med kun 2 GB data på en iPhone og 3,1 GB data til sikkerhedskopiering på en iPad skulle betale ekstra lagerplads. Et andet problem er, at det kan tage meget lang tid at færdiggøre den første iCloud backup og endnu længere at gendanne fra en iCloud backup, hvis du skal udskifte din iPhone.