Sådan opsættes iMessage på din Mac - Artikler

Sådan opsættes iMessage på din Mac

iMessage er en af ​​de bedste måder at holde kontakten med kollegaer, venner og familie. Med nogle få enkle trin kan iMessage konfigureres på enhver Mac.

En fordel ved at oprette meddelelser til Mac er, at alle de samtaler, der er på iPhone eller iPad via iMessage, bliver synkroniseret med din Mac. Det er vigtigt at bemærke, at kun iMessages synkroniseres med alle enheder, og ikke almindelige tekstbeskeder.

iMessages, der sendes til en brugers telefonnummer og ikke deres Apple ID-e-mail-adresse, sendes også til Mac. Hvis brugeren ikke synkroniserer deres iPhone-kontakter med iCloud, vises meddelelserne bare med kontaktens telefonnummer.

Sådan opsættes iMessage på MacGå til Dok og vælg Beskeder.Gå til øverst til venstre, klik Beskeder og vælg Indstillinger.Tryk på Konti fanebladet og vælg iMessage.

Indtast dit Apple-id og adgangskode og klik Log ind.

Efter at skridtet er færdigt, skal vinduet se ud som det nedenfor.Apple ID'et vises øverst med Aktivér denne konto boks tjekket. Også hvis iMessage er konfigureret på en iPhone, vises telefonnummeret med et valgt mærke. Dette gør det muligt at sende iMessages til det pågældende telefonnummer.

En anden funktion, som meddelelser til Mac har, er evnen til at sende chatbeskeder fra populære platforme som AIM, Yahoo !, Google eller endda Facebook. Dette er en flot funktion. Alle dine beskeder er på ét sted i stedet for at skulle logge ind på flere browser faner. For at tilføje en chatkonto skal du trykke på + nederst til venstre i kontosvinduet og indtast dine loginoplysninger.

Med hensyn til kompatibilitet Meddelelser kommer kun på OSX Mountain Lion, hvilket er skuffende for brugere, der er på Lion eller Snow Leopard. Der er i øjeblikket ikke nogen måde at modtage iMessages på Windows.