Sådan sættes Apple Watch Ahead - Artikler

Sådan sættes Apple Watch Ahead

Sådan indstiller du Apple Watch på forhånd, eller gør Apple Watch-kørslen hurtig.

Er du nogen der kun kan komme dit til tiden, når dit ur er hurtigt? Hvis ja, vil du gerne ændre din Apple Watch-tid til at være op til 59 minutter hurtigt.

På den måde, selvom du er 10 minutter for sent, kommer du til tiden, og du kan endda ende med at komme der tidligt.

Sådan sættes Apple Watch Ahead

I modsætning til de fleste Apple Watch-indstillinger, som du ændrer på Apple Watch-appen på iPhone, ændrer du disse indstillinger på Apple Watch.

  1. Tryk på Digital Crown at komme til dine apps.
  2. Find og tryk på Indstillinger på Apple Watch.


  3. Trykke på Tid.
  4. Tryk på +0 min sektionen af skærmen.


  5. Drej Digital Crown at ændre tiden fremad som mush som 59 minutter.
  6. Trykke på Sæt.

Nu skal du se, at din Apple Watch-tid er forud for den rigtige tid. Du kan se realtid i øverste højre hjørne af Apple Watch og den nye hurtige tid i afsnittet ved siden af ​​+20 eller hvor hurtigt du indstiller din Apple Watch.

Tjek mere af hvad du kan gøre med Apple Watch for at lære om andre nye Apple Watch-funktioner.

50 + spændende ting, du kan gøre med Apple Watch

Besvar Opkald til Apple WatchDu kan besvare et opkald på din Apple Watch ved at bruge det som en lille Bluetooth højttalertelefon. Du vil kun bruge dette til kortere opkald, fordi lydkvaliteten ikke er så god som når du taler på højttalertelefon på din iPhone.

Apple Watch giver dig kun mulighed for at besvare dine opkald på højttalertelefonen, så du vil ikke bruge det hele tiden. Det er meget praktisk, når du arbejder på et projekt eller optaget med dine hænder. Absolut være opmærksom på, hvor du tager opkald. Hvis du ikke vil tale på højttalertelefon, skal du ikke tale på din Apple Watch.

Hvis du køber den nye Apple Watch Series 3 med LTE, kan du endda ringe til Apple Watch uden din iPhone i nærheden. Dette kræver at tilføje uret til din plan for $ 10 om måneden. Du kan ikke svare på et FaceTime-videosamtale på Apple Watch.