Sådan sparer du penge på Philips Hue Lights - Artikler

Sådan sparer du penge på Philips Hue Lights

Philips Hue-pærer er bestemt ikke billige, men her er nogle tips, du bør overveje, når du handler til Philips Hue-pærer for at spare penge på lang sigt.

En fantastisk måde at tage dine lys i dit hus til et helt nyt niveau er ved at få Philips Hue-lys, som er smarte tilsluttede løg, der forbinder dit hjems WiFi-netværk og giver dig mulighed for at styre dem fra din smartphone og overalt i verden.

Men de kan være temmelig dyre. Flagskibet Philips Hue starter kit koster $ 200, som inkluderer den nødvendige Hue Bridge (som forbinder alle dine pærer og gør det muligt for dem at kommunikere via WiFi) og tre Hue farvepærer.

Læs: Philips Hue Review

Du vil sandsynligvis bruge mere end det, da tre pærer normalt ikke er nok til at have Hue pærer i alle de værelser, du vil have dem i, så du får nok en håndfuld mere til at afslutte dit setup. Faktisk kan du bruge så meget som $ 600 at udstyre et par værelser i dit hus med Philips Hue pærer, hvilket ikke er noget at scoff på.Den gode nyhed er, at der er måder at spare penge på Philips Hue lys. Her er nogle tips, der skal tages i betragtning, hvis du vil have Philips Hue, men vil bruge så lidt penge som muligt.

Køb Brugt

Måske er den bedste måde at spare penge på Philips Hue-lys ved at købe dem, der bruges fra en tredjeparts service som eBay.Endnu bedre, hvis du ikke er ligeglad med forbedringerne til anden generation Hue Bridge (som kun er HomeKit og Siri support), så kan du komme væk med at få den første generation af Bridge, som bliver billigere på den brugte marked end den nyere bro.

Jeg kunne dog finde andre generationens starterpakker til under $ 150 (normalt $ 200 helt nye) på eBay, og de fleste enkelt-farvede pærer solgte for mindre end $ 50 (normalt $ 60 helt nye).

Køb Smart

Hvis du hellere vil købe helt nye løg i stedet for at bruge, så køb i det mindste smart. Mens du måske bruger mere op foran, sparer du penge i det lange løb ved at udnytte nogle af disse tips.

Til at begynde med, hvis du vil opgradere til den nye Hue Bridge, og du allerede har Philips Hue pærer, skal du gå og få startpakken alligevel. Ikke alene får du også anden generationens pærer, men de tre nye pærer vil have en lavere pr. Pære kostpris på omkring $ 46 hver, sammenlignet med $ 60, hvis du købte dem særskilt, hvilket sparer dig omkring $ 42 lige uden for flagermus.Philips nye Hue Bridge leveres med et nyt design, såvel som HomeKit support.

Desuden er Philips Hue meget kendt for sine farveskiftende pærer, og nogle tror, ​​at det er alt, hvad virksomheden tilbyder, men hvis du ikke har brug for farvede lys, kan du spare en masse penge ved at få Hue White-pærerne, hvilket er meget billigere på kun $ 15 pr. pære. Det er en rigtig god pris for en smart tilsluttet pære.

Hvis du vil spare endnu flere penge på Hue White pærer og er interesseret i at få Philips 'Hue Dimmer Switch, skal du få Dimmer Switch Kit til $ 35, der leveres med en Hue White pære. En Dimmer Switch af sig selv koster $ 25, så du bruger kun teknisk $ 10 på Hue White pæren. Det er en skør god pris, især i betragtning af at der er mange ikke-klare pærer, der koster så meget.

Der er også et Hue White starter kit, som er prissat til $ 80 og leveres med Hue Bridge og to Hue White pærer. Da broen alene koster $ 60, betaler du også kun $ 10 pr. Pære, hvis du går denne rute.

Køb Lightstrip Plus-alternativet

Sammen med pærerne sælger Philips også en smart tilsluttet lysstrimmel, men det er ret dyrt på $ 90 for en seks fods strimmel - meget dyrere end pærerne.Men hvis du vil have de samme muligheder som Lightstrip Plus, kan du købe et tredjeparts kit til lidt mindre. Et firma kaldet Dresden Elektronik sælger et smart tilsluttet lysstrimmelsæt til omkring $ 75, hvilket er $ 15 billigere end Philips eget tilbud.

Plus, du kan spare endnu mere penge, hvis du allerede har lysstrimler, som du simpelthen ved den trådløse elektroniske ballast, der gør de dumme lamper til smarte tilsluttede lys til omkring $ 55.

Bedste Philips Hue iPhone Apps

Huemote


Hvis du vil have en simpel og nem at bruge app til at styre og styre dine Philips Hue lys, så er Huemote en, jeg anbefaler.

Det er ikke den bedste app på nogen måde, og hvis det er noget, er det lidt grimt, men det er virkelig nemt at bruge. Jeg fandt det for langt at være den bedste ledelsesapp til mine Philips Hue-lys.

Du kan tænde og slukke individuelle lys eller gruppere dem sammen og styre dem på den måde. Du kan også let dæmpe lysene ved at glide vandret over lysstangen, der fremhæver pæren eller gruppen. Plus, ved at trykke på et lys eller en gruppe vil farvel vælgeren hentes.