Sådan gemmes Instagram Live Videoer - Artikler

Sådan gemmes Instagram Live Videoer

I et forsøg på at påtage sig Snapchat og andre sociale netværk tilføjede Instagram live streaming i november 2016. Lad brugerne streame videoer live til tilhængere, som derefter forsvinder i slutningen. I denne vejledning forklarer vi, hvordan du gemmer Instagram live-videoer efter optagelse.

På samme måde som Snapchat kan disse livevideoer udsendes til tilhængere og forsvinder derefter, når den er blevet vist. Indtil nu var det streaming live og derefter væk for evigt. For nylig har Instagram frigivet en opdatering, der giver brugerne mulighed for at gemme alle levende videoer.

Læs: Sådan uploades flere fotos eller videoer til Instagram på en gang

Når en strøm er overstået, forsvinder den levende video stadig, men i slutningen har ejeren mulighed for at ramme færdig, eller downloade og gemme den til deres enhed eller kameravals. Nedenfor er et par flere detaljer og instruktioner om hvordan du gemmer dine live videoer.Gem dine Instagram Live-videoer

Nu ca. tre måneder efter at have annonceret den nye Snapchat-lignende funktion, udvider Instagram det til at være endnu mere nyttigt for sine brugere. En masse levende video udsendes under sportsbegivenheder, familie sammenkomster eller andre specielle lejligheder. Det var dejligt, men nogle ønskede at beholde disse videoer, når de er forbi. Især hvis noget spændende eller mindeværdigt skete.

Med Facebook eller Periscope kan videoerne ses senere, men aldrig på Instagram. De er straks væk for evigt, men ikke længere. Det er nu officielt en mulighed lige inden for appen. For dem, der ikke har bemærket det allerede, her er instruktionerne om at gemme dine Instagram live-videostrømme.

Instruktioner

  • Begynd at sende en live video som sædvanlig
  • Del hvad du planlagde at vise med tilhængere
  • Afslut den levende video-udsendelse
  • Nu ramt den nye nedadvendte pil og "Gemme" knappen på øverst til højre
  • Gem på din enhed, hit færdigSom du kan se fra billedet ovenfor, er det ret selvforklarende. Instagram har en stor brugervenlig grænseflade, og det er endnu en tilføjelse. I stedet for at afslutte en levende video og bare fortsætte, kan brugerne derefter vælge at gemme den til enheden.

Det er værd at bemærke, at du kun vil kunne gemme videoen. Ikke nogen af ​​de lignende eller kommentarer, der blev vist på skærmen under udluftningen. Selvfølgelig vil det ikke længere være i appen, da de forsvinder, men du får en kopi af begivenhederne for evigt, hvis du vælger.

Ifølge Instagram er denne nye funktion tilgængelig nu i både Android og iOS-appen eller tilgængelig via en opdatering fra din respektive appbutik. Flere detaljer om live-streaming video og gem funktioner findes her. Mens du er ved det, skal du tjekke disse 8 almindelige Instagram-problemer og rettelser.