Sådan genstarter du en frosset pixel 3 eller pixel 3 XL - Artikler

Sådan genstarter du en frosset pixel 3 eller pixel 3 XL

I denne vejledning fortæller vi hurtigt, hvordan du genstarter en frosset Pixel 3 eller Pixel 3 XL. Hvis din telefon ikke reagerer eller virker sjov, er det den hurtigste og nemmeste måde at rette op på. Googles nye Pixel har meget at lide, men det er ikke Pixel perfekt.

Du kan nemt løse de fleste mindre problemer med en simpel genstart. Det er dog ikke altid en mulighed, især hvis telefonen er frosset eller helt ubesvaret. Plus, der er ikke noget aftageligt batteri. Så hvis du står over for problemer, vil vores instruktioner nedenfor hjælpe dig med at løse det på få minutter.

Instruktioner

Dette sletter ikke data eller oplysninger fra din telefon.

  1. Tryk på ogholde nede Tænd / sluk-knappen øverst til højre på telefonen
  2. Hold tænd / sluk-knappen nede for 7-10 sekunder, eller indtil telefonen vibrerer og genstarter
  3. Hvis telefonen lukker i stedet, slip, og tryk derefter på strøm igen i 1-2 sekunder for at genstarte telefonenDet er så enkelt og giver mening, hvis du virkelig tænker på det. Ved at holde tænd / sluk-knappen nede i nogle sekunder giver du mulighed for at slukke for telefonen eller genstarte telefonen. Hvis det slet ikke virker, skal du bare holde tænd / sluk-knappen nede lidt længere. (Det er knappen øverst til højre på telefonen)

Læs: Bedste trådløse opladere til Pixel 3

Når du holder knappen nede, længe nok ser du den slukke, føler telefonen vibrere, så genstarter og starter du sikkerhedskopieringen til fuld arbejdsstilling.

Og nej, du vil ikke miste nogen data eller oplysninger under denne proces. Dette er ikke andet end at genstarte telefonen, kun du tvinge det til at genstarte. Når det er sagt, vil alle apps eller browservinduer, der var åbne, lukke. Nogle apps vil miste fremskridt, men det er det.

Til sidst, det er alt, der er til dette, hvordan. Det er ekstremt nemt at genstarte Pixel 3 hurtigt, hvis det er frosset, funktionsfejl eller bare virker sjovt. Dette er den nemmeste måde at løse næsten ethvert lille problem, du møder dag for dag.

Hvis dette problem fortsætter med at overflade, skal du overveje at se, om en bestemt app forårsager problemet. Hvis ja, prøv at geninstallere appen. Ellers skal du kigge på disse 15 Pixel 3-problemer og hvordan du retter dem. Mens du er her, skal du holde den store Pixel 3 XL-skærm sikker med en skærmbeskytter fra vores lysbilledshow nedenfor.

Bedste Google Pixel 3 XL Skærmbeskyttere

IQ Shield Tempered Ballistic Glass


IQ Shield er et af vores foretrukne mærker, når det gælder beskyttelse af smartphones, og dets nye Ballistic glas til Pixel 3 XL er ingen undtagelse.

Dette er et enkelt stykke glas, med præcise udskæringer til frontkameraerne, højttalere og alle sensorer. Derefter har den farve-matchede sider og indslag, så det vil næppe være synligt. Plus, du behøver ikke at få en perfekt tilpasning, så den kan se godt ud.

Beskytteren er også ultra-tynd, så det skal fungere fint med din yndlings Pixel 3-sag. Dette glas har en 9H hårdhed rating, 99,9% klarhed, og de sædvanlige træk ved en oleophobic coating, ridsefasthed og en nem installationsbakke.

Køb det nu på Amazon for $ 11,95