Sådan får du mest ud af din iPhone's alarm - Artikler

Sådan får du mest ud af din iPhone's alarm

Vi har alle været der: du vågner om morgenen, hvile og så kig ned på din telefon for at se, hvor sent på arbejde du skal være. Pinligt, og det kan føre til at miste dit job.

Med push notifikationer, telefonopkald og andre typer af advarsler ser det ud til, at en iPhone konstant signalerer brugeren. Selv med alle disse påmindelser er det stadig vigtigt at have alarmer indstillet til vigtige begivenheder. Eller endda for at vågne om morgenen.

Heldigvis har Apple inkluderet en anstændig ur-app på hver iPhone. Med nogle få nemme trin kan ur-appen opsættes, så man ikke glemmer vigtige begivenheder hele dagen.

Sådan opsættes iPhone alarmer

For at konfigurere iPhone alarmer skal du trykke på appen Ure på startskærmen.Når appen åbner, skal den se sådan ud:Trykke på Alarm på bunden af ​​skærmen, som vist på billedet ovenfor.

Hvis der allerede er alarminstallation, vil de sandsynligvis blive vendtAf. jegHvis de er, vil brugeren sikkert have dem aktiveret.

Sådan tilføjes en ny alarm Tryk let på tilføj (+) knappen øverst til højre.Den tid brugeren vil have alarmen til at lyde kan indstilles nederst på skærmen. Hvis alarmen skal være en tilbagevendende begivenhed, som f.eks. En vågetid eller påmindelse om klasseplan, skal du trykke på Gentage.Vælg hvilke dage alarmen gentages i dette vindue:Det er også godt at bemærke, at alarmen kan ændres fra standard Marimba ved at trykke Lyd.Dette er nogle af standardlydene at vælge imellem. Du kan også vælge alle ringetoner, der er på iPhone.

Endelig, hvis alarmen er til en bestemt begivenhed, er det nyttigt at ændre navnet fra standard "Alarm". Dette kan gøres ved at trykke på Etiket.

Overordnet opsætning af iPhone-alarmer er en ret simpel proces. Og med det korrekt konfigureret, forhåbentlig vil morgenmødet eller det vigtige forretningsopkald ikke gå glip af igen.