Sådan får du Super Mario Run Rally-billetter og hvad de er - Artikler

Sådan får du Super Mario Run Rally-billetter og hvad de er

Revealed tidligere i år, Super Mario Run er det seneste i, hvad der bliver til en række højt profilerede lanceringer på iPhone til Nintendo. Faktureret som en endeløs løber, en stor del af spilets appel er noget, der hedder Toad Rally. For at spille Toad Rally skal du bruge Super Mario Run Rally Billetter.

Toad Rally sætter dig mod dine venner. Du løber begge gennem et niveau, der forsøger at akkumulere de fleste punkter og imponere de fleste Toads med din teknik. Spilleren med mest efter slutningen af ​​niveauet vinder. Spilletilstanden er forskellig fra nogle multiplayerspil, da brugeren ikke behøver at spille på mode samtidig med at konkurrere. Det er også anderledes, fordi du har brug for Rally Billetter til at spille.Læs: Super Mario Run Release Date for iPhone: 5 ting, som vi ved

Den gode nyhed er det Super Mario Run og det bredere Nintendo økosystem tilbyder nogle få måder at tjene Rally-billetter, der er nødvendige for at konkurrere mod andre spillere i Toad Rally. Sådan tjener du Super Mario Run Rally-billetter, så du kan spille imod dine venner i Toad Rally Multiplayer.

Sådan får du toad rally billetter: Min Nintendo

Det mest uventede sted, hvor du kan tjene Rally-billetter, er gennem en ny tjeneste, Nintendo lanceret tidligere i år, kaldet My Nintendo.

Min Nintendo ankom online tidligere i år som en slags lim for at holde de forskellige Nintendo-oplevelser sammen. Det er en hybrid spil mekaniker og måde for udvikleren at vise fans, hvor meget de sætter pris på dem. Når du spiller spil, der understøtter Min Nintendo, tjener du guld og sølvmønter, som du kan bruge på spil og power-ups. Du får også Mine Nintendo-mønter til at købe spil direkte fra Nintendo i stedet for at købe gennem en butik som GameStop.En nylig opdatering til My Nintendo afslørede det Super Mario Run Rally Billetter er tilgængelige der for køb med mønter. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig en My Nintendo-konto, skal du helt sikkert gøre det. De mønter, som du rack op, kunne være nyttige i spil udover Super Mario Run også.

Sådan får du toad Rally Billetter: Færdiggør en verden

I Super Mario Run, du har til opgave at gøre det til enden af ​​forskellige verdener. Nogle af disse verdener har forskellige temaer og forskellige mekanikere i spil. Som standard vil spillet sende din karakter kørende. Det er op til dig at bruge forskellige teknikker og power ups til med succes at gøre det til verdens ende. Der er seks forskellige verdener i spillet, med mindre niveauer gemt i hver.En vej Super Mario Run belønner spillere for at afslutte hvert af spillets verdener, er med Toad Rally Billetter. Når du har lavet det gennem en fares verden farligt, får du de billetter, du har brug for til at spille nogle runder Toad Rush automatisk.

Sådan får du toad rally billetter: Lås op et bonus spil

Hvis du har spillet Super Mario Franchise for et stykke tid, du ved alt om svampedømmet. En lille in-game-verden, der bevæger sig rundt på kortet i Super Mario World tog dig til nye niveauer. Super Mario Run lader dig oprette dit eget champignon kongerige. Denne mekaniker giver en anden måde at låse op Toad Rally-billetter.

Når du gennemfører flere verdener i spillet, tilføjer du mønter til din stash. Disse mønter kan indløses til kosmetiske genstande, som du tilføjer til din version af svampedømmet. De kan også bruges til at få tilføjelser til din verden, der låser op for nye spilbare tegn og bonusspil.Det er gennem bonusspilene, at du kan tjene mere Toad Rally-billetter. Arbejde hårdt for at få flere mønter, brug disse mønter til at købe kølige ting til dit rige, brug de fede ting for at få flere Rally-billetter. Det er lidt kompliceret, men nyttigt.

Læs: Super Mario Run Android Udgivelsesdato: Hvad vi ved

Formentlig vil Nintendo og mobil partner DeNA tilføje flere og flere måder at få Toad Rally Billetter som Super Mario Run modnes over tid. Begge ser ud til at behandle Løb som en udviklingstjeneste, der får nye niveauer og add-ons over tid. På den måde, Super Mario Run vil fungere på samme måde som andre mobile spil på iPhone fungerer. På en måde spillet ikke ligner de andre titler er prisen.

Super Mario Run er gratis i iTunes App Store, men det koster dig $ 9,99 for at låse op for alle dens funktioner.