Sådan får du film på din iPad - Artikler

Sådan får du film på din iPad

Hvis du køber eller lejer film via iTunes, er det virkelig nemt at få dem på din iPad. Men hvis du har film på din computer, som du ikke kom igennem iTunes, er det pludselig at synkronisere dem med din iPad nu en kompliceret proces. Sådan sættes disse film på din iPad.

Selvom du måske har en iPad, betyder det ikke, at du får alle dine film fra iTunes. Der er masser af muligheder for at købe og downloade film online, hvoraf nogle er mindre end lovlige, men alligevel, hvis du er ligesom mange brugere, skal du bare ikke bruge iTunes til at købe alle dine medier.

Det kan ikke virke som et stort problem, men Apple gør det ret vanskeligt at synkronisere film til din iPad, der ikke blev købt fra iTunes. Med det sagt troede jeg, det kunne være en god idé at tage dig igennem trinnene for at få dine ikke-iTunes-film synkroniseret til din iPad. Igen er der ingen let genvej til dette, men hvis du følger disse trin, får du processen til en videnskab og vil forhåbentlig være på vej til at gøre din egen filmsamling fuldstændig iOS-kompatibel.

Konverter film til et Apple-venligt format

Apple er ret finicky for så vidt som hvilke videoformater det understøtter. De mest populære formater er .MP4 og .MOV, så hvis du har film i .AVI, .WMV, .MKV osv., Fungerer de ikke.

Du skal konvertere dine film til enten .MP4, .M4V eller .MOV, før du kan synkronisere dem til din iPad. Jeg anbefaler at bruge enten .MP4 eller .M4V, da begge er kompatible med iPad og de holder filer størrelser nede ganske godt.

At konvertere dine film er et godt stykke Mac-software til at gøre det, Adapter. Det er virkelig nemt at bruge, og de fleste nybegyndere kan hurtigt lære at bruge det, men jeg vil gå over det grundlæggende i dette how-to. HandBrake er også en populær video konverter, men det er langt mere kompliceret end det skal være, og de fleste afslappede brugere vil ikke udnytte alle sine avancerede funktioner.

Instruktioner

  • Åbn adapteren og importer den film, du vil konvertere ved at klikke på Gennemse eller trække og slippe filmfilen i cirklen.  • Der er en hel del muligheder at rotere med, men du vil kun ændre filtypen og intet andet. For at gøre dette skal du klikke på rullemenuen til venstre for den grønne Konvertere knappen nederst.
  • Derfra navigerer du til Video> Apple> iPad 3rd Gen. Dette ændrer automatisk eventuelle indstillinger for at optimere filmen til din iPad.  • Klik derefter på den grønne Konvertere knappen, og det begynder at konvertere filmen. Afhængigt af filens størrelse kan det tage op til en time, så vær tålmodig, mens den gør dens ting. Når den er færdig, vil den konverterede filmfil blive placeret i samme filmappe som den oprindelige fil.

Importer film til iTunes

Når du har konverteret filmen, vil du nu importere den til iTunes, som vil oprette synkroniseringen til din iPad.

  • Åbn iTunes og naviger til Fil> Tilføj til bibliotek. Vælg den film, du lige har konverteret og klik på Åben at importere det til dit iTunes-bibliotek.  • iTunes kopierer filmen til iTunes Media-mappen på din computer, så du kan derefter slette den oprindelige fil, så du ikke har to kopier.
  • Filmen vises nu i dit iTunes-bibliotek i film afsnit under Hjemmevideoer. Herfra er den klar til at blive synkroniseret til din iPad.Synkroniser film til din iPad

Slut din iPad til din computer, og åbn iTunes, hvis den ikke allerede er. Det er nu tid til den endelige proces.

  • Når din iPad er tilsluttet, skal du klikke på enheden mod øverste højre hjørne. Dette vil tage dig til Resumé fanen på din iPad.
  • Klik derefter på fanen Film og læg et afkrydsningsfelt ved siden af Synkroniser film hvis der ikke allerede er en.
  • Anbring nu et afkrydsningsfelt ved siden af ​​den film, du konverterede. Så hit ansøge for at begynde at synkronisere den med din iPad.Når det er gjort, synkroniseres, vil din film nu være på din iPad, og du kan se den ved hjælp af Videoer app.