Sådan får du iOS 5 Beta gratis i dag! - Artikler

Sådan får du iOS 5 Beta gratis i dag!Josh gav nogle gode kilder til at få iOS 5 beta for under $ 10, men der er stadig et andet alternativ til at få beta af Apples udvikler preview til næste generations iOS software. For at gøre dette er alt, hvad du behøver, en lille Google (eller Bing) søgning og lidt tålmodighed, da proceduren er virkelig ikke svært.

Før du fortsætter med opgraderingen, bør vi advare dig om et par ting, bare for at være klar. For det første er dette en beta-software, og der kan forekomme fejl. For det andet kan du ikke nedgradere til iOS 4.x, hvis du skifter mening, eller hvis du opdager, at betaen ikke passer til dine behov. Og for det tredje er du alene, hvis du mister din enhed. Din kilometertal varierer med Apples supportcenter, hvis noget går galt med betaen.

Nu videre til de sjove ting.Gizmodo havde indsendt nogle gode instruktioner om at indlæse softwaren og aktivere den uden at registrere din enhed via Apples udviklerprogram eller via de billige tredjepartsalternativer. I det væsentlige er alt hvad du skal gøre, at downloade IOS 5 IPSW-filen fra internettet. Du kan finde dette ved at bruge en søgemaskine og downloade den uofficielt. Opdater derefter din telefon via iTunes. Når du tilslutter din telefon, skal du klikke på 'Check for Update' med følgende tastetryk: Mulighed og klik på Mac eller Shift og klik på pc'en.

Efter opdateringen vises en ny aktiveringsskærm. For at omgå aktivering er her hvad du gør:

1. Triple klik på home-knappen. Dette aktiverer Voice Over.
2. Triple klik på startknappen og Nødopkald vises.
3. Klik på Nødopkald, og skift med din, mens den skiftertre fingre ned.
4. Meddelelsescentret vises!
5. Klik på Weather widgeten. Vejret appen vil indlæse.
6. Klik på knappen Hjem for at afslutte iPhone's springbræt.