Sådan får du gratis Microsoft Office denne ferie - Artikler

Sådan får du gratis Microsoft Office denne ferie

Microsofts Office-pakke med produktivitetsapps har altid været i spidsen for, hvad teknologierne har tendens til. Med Mac'er, der bruges som troværdige alternativer til pc'er, oprettede Microsoft Office til Mac. Da det blev klart, at et stigende antal mennesker havde brug for en måde at i det mindste læse deres dokumenter væk fra deres pc, oprettede Microsoft Microsoft Office Mobile til smartphones og bragte en kopi fri med hver Windows Phone, den solgte. Microsoft Office er den måde et meget stort antal brugere får arbejde på.

Et af de vigtigste måder Microsoft håber at sikre sig, at det stadig er tilfældet, er at tilbyde gratis Microsoft Office-versioner. Ved at give gratis Microsoft Office til rådighed, håber virksomheden at hive brugere ind i sit økosystem på tværs af deres smartphone og tablet. Det håber også, at det på et tidspunkt vil finde en måde at vende disse kunder til betalende brugere.

Her er de forskellige måder, du kan få gratis Microsoft Office på. Husk disse metoder, når du overvejer, hvilke pc'er der skal købes, tabletter til at investere i eller smartphones for at købe denne højsæson.

Office OnlineWebapplikationer er blevet en nem måde at komme rundt på hovedtemaerne for traditionel software til de fleste. Ofte er webapps helt gratis og indeholder de fleste funktioner, du vil få i en standard, traditionel app, der kører sammen med ting som iTunes. Microsoft Office Online er et godt eksempel på dette.

Office Online indeholder webversioner af Word, Excel, PowerPoint og OneNote.Dokumenter, der blev oprettet et andet sted, kan åbnes og redigeres der med næsten ingen besvær. Brugere, der foretrækker at få adgang til deres filer overalt, kan gemme alt, der er oprettet i Office Online til OneDrive. OneDrive er Microsofts cloud storage service, der er tilgængelig overalt. Næsten alle vigtige funktioner fra desktop-versionen af ​​Microsofts Office-apps er inkluderet i Office Online, undtagen en Gem-knap. Office Online gemmer filer automatisk.

Du kan få adgang til Office Online fra enhver moderne enhed med en webbrowser gratis her. Der er kun to fangster. For det første skal du altid bruge en internetforbindelse til at bruge den, da den er en hjemmeside. For det andet skal du logge ind på Office Online med en gratis Microsoft-konto.

Windows Med Bing & Office 365 TrialI lang tid antog de fleste, at Microsoft Office kom fri med deres computer. Det var næsten aldrig tilfældet. Nogle gange inkluderede pc-sælgere en kopi af Microsoft Office for ekstra. Andre gange troede de gratis Microsoft Office-brugere, at de fik, virkelig en gratis prøveperiode.

Købere af Windows 8 notesbøger og tabletter er de første brugere, som måske rent faktisk har gratis Microsoft Office, hvis de købt klogt. For at anspore interesse for low-end Windows 8-bærbare computere og konkurrere imod Googles Chromebooks, kommer et stigende antal billige Windows 8-tabletter og notesbøger med noget, der hedder Windows med Bing. Windows med Bing er funktionelt det samme som andre versioner af Windows 8.1, men det indeholder også et gratis abonnement på Microsofts Office 365-service.

Office 365 giver brugere mulighed for at oprette og redigere dokumenter med desktopversioner af Microsoft Office. Efter det frie år skal brugerne betale Microsoft mindst $ 69,99 om året eller $ 6,99 om måneden for at fortsætte med at bruge det.

Læs: Hvad er Office 365?

Ud over Windows med Bing. Der findes standard Office 365 gratis forsøg online til enhver pc eller Mac. Office 365 Personal gratis trail varer en måned, koster $ 6,99 en måned efter og inkluderer adgangskontor på kun en enkelt pc. Brugere får gratis Office-adgang på en enkelt smartphone og en enkelt tablet også. Plus, der er 1 terabyte af cloud storage. Office 365 Home har også en gratis prøveperiode, der varer en måned. Det koster $ 9,99 en måned efter prøveperioden og inkluderer adgang til 5 pc'er eller Mac'er og 5 smartphones eller tablets. Hver bruger får også 1 terabyte af OneDrive-opbevaring.

Kontor på iPad og Surface & MoreOverfladen 2 med en Type Cover 2

Endelig er der enheder, der leveres med gratis Microsoft Office for livet.

Næsten alle Microsoft-fremstillede enheder får gratis Microsoft Office. Surface og Surface 2 tabletterne har deres egen tilpassede version af Office, der kører på skrivebordet og indeholder Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote. Det er noget, ejere af Surface Pro 3 ikke får.

Derudover har hver smartphone, der indeholder Microsofts Windows Phone-operativsystem, gratis Microsoft Office. Denne version hedder Office Mobile, og selvom den ikke er så avanceret som nogle andre versioner, er den dog nyttig. Kig efter smartphones, der kører Windows Phone 8.1-operativsystemet denne ferie for at få det.

Endelig er der de gratis Microsoft Office-apps til iPhone, iPad og Android. Indtil for ganske nylig måtte brugere abonnere på Office 365 for at få deres hænder på disse apps. Nu er Office for iPhone, Office for Android og Office for iPad helt gratis. Microsoft har allerede bekræftet en version til Android tabletter er også i værkerne.

Læs: Gratis Office til iPhone, iPad og Android Arrive

Held og lykke med din enhed køber denne højsæson, og glem ikke at drage fordel af alle de gratis Microsoft Office-versioner, der er tilgængelige for dig.