Sådan får du billige og gratis Xbox One-spil - Artikler

Sådan får du billige og gratis Xbox One-spil

At få en Xbox One eller en konsol er en investering. Mange mennesker ser det som du bare køber et stykke hardware og forbinder det med dit tv. Der er dog løbende omkostninger forbundet med moderne spil, og de er kun stigende. Hver videospilkonsol kræver, at brugerne køber et online abonnement, før de kan lege med deres venner. Næsten hvert spil har nu også en sæsonpas af en slags. Det er sådan, at brugerne kan hente hele oplevelsen med et køb, i stedet for at det kræver tre eller fire. Gratis og billige Xbox One-spil er en måde for spillere at holde deres omkostninger nede.Xbox One har mange muligheder når det gælder at spare på spil. Dybt i Xbox Store er et udvalg af gratis Xbox One-spil, som brugerne kan spille, hvis de ikke ønsker at bruge penge på in-game extras. Xbox Live Deals med Gold giver brugerne mulighed for at hente big-name-spil til nedsatte priser.

Her er nogle nemme måder at få billige og gratis Xbox One-spil til din konsol.

Sådan får du billige og gratis Xbox One-spil: Xbox Live Gold & Spotlight Deals

Din søgen efter billige og nemme Xbox One-spil skal altid starte med Xbox Live Gold og Spotlight Deals, som Microsoft annoncerer hver uge.Tæl på nye Xbox Live Gold tilbud hver tirsdag. Så længe du har et Xbox Live Gold-abonnement, dækker Microsoft kraftigt både nye spil og gamle spil. Nogle gange er disse titler mindre i skala. Nogle gange er de nylige lanceringer med genkendelige navne. NBA 2K16, Batman Arkham Knight Diablo 3 og Skæbne den taget kongen var alle for nylig på salg takket være Xbox Live Deals with Gold. Nogle gange rabatterer Microsoft rabatter for selv dem, der ikke har en Xbox Live Gold-konto. Disse er normalt Spotlight Deals. Du kan tjekke Spotlight Deals og Xbox Live Deals med guld fra Xbox.com, Xbox Store på din konsol og Xbox apps på iPhone, Android og Windows.

Sådan får du billige og gratis Xbox One-spil: Xbox Live-spil med guld

Xbox Live Games med Gold er en anden fordel af dit Xbox Live Gold-abonnement. I stedet for at tilbyde dig rabatter, giver Microsoft lige adgang til disse spil.Hver måned ændrer Xbox Live Games med Gold-promoveringen, fjerner de titler, der har eksisteret i et stykke tid og erstatter dem med friske. Spil i programmet er digitale downloads og helt låst op, selvom du kan købe det downloadbare indhold til dem separat. Så længe du opretholder dit Xbox Live Gold-abonnement, er disse spil altid tilgængelige for dig.

Læs: Xbox Live Spil med guld til juni 2016 - Hvad du behøver at vide

Jeg ville ikke nødvendigvis sige, at du får gratis Xbox One-spil med dette som andre har. Xbox Live Gold koster $ 9,99 om måneden eller $ 60 om året. Hvis du har et abonnement på grund af multiplayer, antager jeg det er gratis.

Sådan får du billige og gratis Xbox One-spil: Free-to-Play-spil i Xbox Store

De fleste titler til videospilkonsoller koster stadig penge. Mindre titler spænder fra omkring $ 20 for meget større titler, der koster $ 60 uden ekstra indhold. Der er også gratis Xbox One-spil, titler, der ikke koster spillere noget at downloade overhovedet.DC Universe Online, APB Reloaded, Warframe, Verden af ​​Tanks, Smite, Killer Instinct, Battle Ages og Pinball FX er blot nogle af de tilgængelige titler i Xbox Store uden beregning. Andre kommer ned ad vejen også Star Trek Online blev bekræftet for Xbox One tidligere i år.

For at være klar har disse spil ikke dækning af omkostninger, fordi de har køb i app. Det betyder, at brugerne kan købe power-ups og tilføjelsesprogrammer. Star Trek Online tilbyder flere lagerpladser og bedre skibe til kaptajner, for eksempel.

Sådan får du billig og gratis Xbox One Games: EA Access

Kun tilgængelig på Windows-pc'er og Xbox One er EA Access en digital abonnementsservice til spil. Electronic Arts tilføjer titler til serviceens Vault, der indeholder deres DLC og indholdsudvidelser. I stedet for at betale for hele spillet betaler du simpelthen $ 4,99 pr. Måned for serviceomkostningerne.Læs: Er EA-adgang til Xbox en værd at købe?

Dragon Age Inquisition, Madden NFL 16 og Battlefield Hardline er bare nogle af de spil, der er tilgængelige i Vault. Abonnementet inkluderer også en 10% rabat på spil lavet af EA, som du gerne vil købe ud til højre gennem Xbox Store.

Sådan får du billige og gratis Xbox One-spil: Xbox One Backwards-kompatibilitet

Microsofts Xbox One Backwards-kompatibilitetsprogram er måske den bedste måde at få gratis eller diskonterede spil på. Takket være programmet kan du tage noget af dit bibliotek fra Xbox 360 til Xbox One uden ekstra omkostninger.Læs: Xbox One Backwards Compatibility - Hvad du behøver at vide

Du skal blot indsætte din spildisk og Xbox One kontrollerer for at se om den er i programmet. Hvis det er tilfældet, downloader konsollen en digital version, der er blevet opdateret til at arbejde på Xbox One. Alle digitale spil, du har købt på Xbox 360, der er i programmet, vises automatisk i din liste over installerbare spil.

Gennem Xbox Store kan du købe Xbox 360-spil i programmet på det billige også; og Microsoft tilføjer altid flere spil til programmet.

Held og lykke med at finde billige og gratis Xbox One spil.