Sådan får du en iCloud-oplevelse på Android - Artikler

Sådan får du en iCloud-oplevelse på Android

Mens den nye iCloud-tjeneste fra Apple giver opmærksomheden på evnen til at bruge skyen til at holde dine enheder synkroniseret med apps, musik, dokumenter og mere, er det ikke første gang, at disse funktioner er tilgængelige. Apple har gjort et godt stykke arbejde med at trække disse tjenester sammen, men hvis du vil replikere iCloud på Android, kan du gøre det ved hjælp af nogle få apps.Sådan får du en iCloud-oplevelse på AndroidKontakter, Kalender og Mail - Google

Google har været ude i spidsen på dette i et stykke tid med gratis online backup og adgang til dine kontakter, kalender og mail. Gmail-oplevelsen er en integreret del af Android, og på grund af dette får du en meget bedre Gmail-oplevelse på Android.

Alle dine kontakter, kalendere og e-mail gemmes i skyen og er tilgængelige med din Gmail-konto. Ændringer foretaget på en enhed bliver automatisk foretaget på tværs af dine andre enheder.Apps - Google

På Android kan du vælge at bakke dine apps op til skyen fra de fleste telefoner. På ældre enheder og til tider på meget tilpassede enheder kan du ikke sikkerhedskopiere til Googles servere, men i de fleste nye enheder kan du logge ind på en ny Android-smartphone, og i løbet af få minutter begynder dine apps at blive downloadet fra Google til din enhed. Dette fungerer også, hvis du tager en ny Google Android-tablet og logger ind.Dokumenter - Google Dokumenter

Den bedste mulighed i dette rum er at bruge den gratis Google Docs-app, der vil oprette forbindelse til din online Google Docs-konto for at give adgang til orddokumenter, regneark og præsentationer på farten. Du kan redigere orddokumenter og regneark, men præsentationer er kun begrænset til visning. For de fleste brugere er det nok, da det er svært at redigere en præsentation på en sådan lille skærm.

Som en ekstra bonus kan du tage et billede af et dokument for at oprette et orddokument. Denne funktion er ikke perfekt, men det er ret praktisk.

Musik - Google Musik, Amazon eller Rhapsody

På musiksiden kan du gå med Amazon Cloud Music eller Google Music som gratis muligheder, som vil fungere med din egen musik. Du bliver nødt til at uploade dine egne filer, som kan være en smerte. Amazon fungerer ligner iTunes med hensyn til musik, du køber fra tjenesten.

Hvis du vil have en lignende trådløs synkronisering til iTunes-funktion, skal du checke DoubleTwist, som giver mulighed for at synkronisere sange, fotos og videoer til din Android-enhed fra DoubleTwist-skrivebordsprogrammet. Hvis du vil synkronisere Android til iTunes uden ledninger, er DoubleTwist Air Sync din bedste mulighed. Dette er bedst, hvis du har en samling af DRM-fri musik, du vil synkronisere til Android.Den bedste løsning jeg har fundet er Rhapsody. For et månedligt abonnement på $ 9,99 kan du få adgang til over 10 millioner sange på din Android-smartphone eller tablet. Hvis du har en iPhone eller iPad, kan du også få adgang til det også. Tjenesten er god, fordi du kan få næsten enhver sang, og du kan streame dem eller downloade til afspilning senere. Hvis du har et iTunes-bibliotek, der allerede er opbygget, scanner Rhapsody din computer for at finde matchede sange, der kan tilføjes til dit Rhapsody-bibliotek og tilgængelig på din Android-enhed med Rhapsody-appen. Du kan læse mere om mine musikvaner og præferencer for at hjælpe med at sætte dette i perspektiv.

Billeder - SugarSync

IOS 5 Photo Stream-tjenesten, som streams dine billeder til skyen og gør dem tilgængelige på en række enheder, er ret cool. Vi har lavet noget lignende med vores fotos på Android med SugarSync appen. Denne app uploader automatisk dine billeder til SugarSync og derefter på din computer eller tilgængelig med SugarSync-appen på iPad eller andre tabletter.Du kan få 5 GB gratis SugarSync-lagerplads, og der er en mulighed for kun at uploade over WiFi-forbindelser, hvilket er fantastisk, hvis du har en begrænset dataplan.Bøger - Google Bøger eller Kindle

På bøgerne af ting kan du bruge en række bogtjenester til at holde dine køb og sider synkroniseret. Personligt har jeg brugt Kindle til at købe og holde bøger synkroniseret på tværs af enheder, men Google Bøger og Nook-appen er begge gode muligheder.

Til skyen - Hvorfor skal du bruge skyen

Det er dejligt at se, at Apple bringer skyen til flere forbrugere, hovedsageligt fordi taber data på grund af enhedsfejl eller tabte enheder er forfærdeligt. Det er også et godt træk, fordi du kan undgå behovet for at tilslutte enheden hele tiden. Mens Android-brugere allerede har mange af disse muligheder, er ekstramaterialet, især fotos, et vigtigt supplement til at gøre.

Uanset hvilket OS du elsker, iOS eller Android, bør vi fejre konkurrencen, da det kun resulterer i flere funktioner og forbedrede brugergrænseflader over tid.