Sådan repareres dårligt iOS 7.1.2 batterilevetid - Artikler

Sådan repareres dårligt iOS 7.1.2 batterilevetid

Det ser ud til, at Apples helt nye iOS 7.1.2-opdatering forårsager problemer med batterilevetiden for iPhone- og iPad-brugere. Heldigvis for dem der oplever dårlig iOS 7.1.2 batterilevetid, er der nogle hurtige og nemme løsninger til at prøve, hvoraf den ene tager mindre end fem minutter at udføre.

I sidste uge udbrød Apple en helt ny iOS 7.1-opdatering for at hjælpe med at squash nogle af de iOS 7.1-problemer, der blev opskåret efter iOS 7.1 og iOS 7.1.1-opdateringen. Den lille opdatering på 20 MB leverede en trio af rettelser, herunder en patch til et krypteringsproblem, der involverede postvedhæftede filer. For at reparere alene, er iOS 7.1.2 værd at overveje blandt iPhone og iPad brugere.I løbet af den sidste uge har vi sat iOS 7.1.2 på prøve, og vi har fundet beundringsværdige resultater på iPhone 5s, iPhone 5, iPad Air og iPad Air med Retina Display. Selv om vi ikke har kørt ind i iOS 7.1.2-problemer, batterilevetid eller andet, rapporterer andre iPhone- og iPad-ejere en række problemer med den nye opdatering, inklusive dårlig batterilevetid.

Ligesom de fleste bugs, der kommer med trinvise iOS-opdateringer, påvirkes ikke alle enheder, og de, der ser dårlig iOS 7.1.2 batterilevetid, ser ikke altid den samme hurtige dræning, der siges at være et stort problem.

Suk iOS 7.1.2 har en dårligere batterilevetid end iOS 6

- Victor Teh (@Zenxenitious) 6. juli 2014

Ord af rådgivning. Download ikke iOS 7.1.2 - nul batterilevetid 🙅 - Jan Welman (@ Janwelman4) 8. juli 2014

Batteriets levetid på iPad 3 kører # Apples borked #iOS 7.1.2 er virkelig dårlig.

- Mahesh Patil (@polynorph) 8. juli 2014

iOS 7.1.2 opdatering er dræber batterilevetid på iPhone og iPad Og GPS vil ikke deltage i telefonen. Er det muligt at rulle tilbage? - Tammy Zink (@tamanzi) 8. juli 2014

Vi har tidligere deltaget i, hvordan man får bedre iOS 7.1 batterilevetid, men som flere brugere opdaterer hører vi flere vokale klager, at der er noget galt med batteriets levetid på denne nye opdatering. Nogle af disse klager kan ses i tweets ovenfor.

De fleste af de iOS 7.1.2 batterilevetider, som vi ser, er fra brugere, der ser store dråber i batterilevetiden uden brugsændring.

For brugere, der oplever store problemer med iOS 7.1 batterilevetid, er der en mulig løsning, der kan gøre din iOS 7.1 batterilevetid på mindre end 5 minutter. Der er også et par andre mulige løsninger at prøve, før du måske vil tænke over at tage enheden til Apple Store eller udføre en hård nulstilling og starte frisk fra firkantet.

Sådan repareres iOS 7.1.2 batterilevetid

Den første løsning kræver, at du nulstiller alle dine indstillinger. Det er en ekstremt hurtig løsning og en, der potentielt kan fjerne iOS 7.1.2 batterilevetidsproblemer på under fem minutter.

Her er hvad du skal gøre for at gøre det:

  1. Tryk på Indstillinger.
  2. Tryk på Generelt.
  3. Rul ned og tryk på Nulstil.
  4. Tryk på Nulstil alle indstillinger.
  5. Indtast adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

IPhone genstarter og sletter indstillinger, men fjerner ikke dit indhold, som f.eks. Apps, fotos og meget mere. Dette er en god måde at fjerne problemer uden fuld nulstilling.

Hvis dette ikke virker, har du nogle andre muligheder til din rådighed. For det første kan du prøve at slukke for din enhed. En simpel flip af kontakten, især hvis en enhed har været på i lang tid, vil ofte levere imponerende resultater. Det er ikke en garanteret løsning, reparationer er sjældent garanteret, men det er en simpel ting at prøve, før du nulstiller enheden helt.Hvis det ikke virker, og du har forpligtet dig til at fastsætte problemer med iOS 7.1.2-batterilevetiden, er det en god idé at udføre en fuld iPhone-nulstilling og sætte iPhone op som en ny enhed uden at gendanne fra en backup.

Trinnene er de samme som ovenfor, men vælg Erase All Content and Settings. Dette vil tørre alt fra iPhone, så sikkerhedskopieres, før du gør dette, selvom vi anbefaler ikke at udføre en gendannelse. Opsætning af alle dine konti og apps er tidskrævende, men det kan være den hurtigste måde at reparere dårlig iOS 7.1.2 batterilevetid på.

Hvis det fejler, er det nok tid at tage iPhone eller iPad til Genius Bar på Apple Store. Hvem ved, du har måske et opblødt batteri, der ikke kan holde en afgift.