Sådan sletter du alle data og fabriksindstillinger iPad - Artikler

Sådan sletter du alle data og fabriksindstillinger iPad

Det lader til, at iPad 3 vil blive annonceret om få uger og sandsynligvis ledigt kort efter det. Så nu er det tid til at tænke på videresalg af din iPad eller iPad 2, så du kan sætte pengene på den nye model.

Når du sælger din elektronik til en forhandler (eller endda returnerer en vare til butikken efter at have brugt den), skal du altid være sikker på at slette dataene helt fra det. Du kan ikke regne med forhandleren eller butikens medarbejdere til at gøre det for dig.

Det er nemt at slette data fra iPad, ligesom der er sikkerhedskopiering af data til overførsel til din nye tablet.

Først skal du sikkerhedskopiere dataene, selvom du ikke får en ny iPad.

Sådan sikkerhedskopieres din iPad

Trin 1: Åbn iTunes, og tilslut derefter iPad til din computer med USB-ledningen. Enheden vises i sidebjælken til venstre.



Trin 2: Klik på iPadens navn for at hente informationsvinduet. Rul ned, indtil du ser afsnittet Sikkerhedskopiering.



Du kan sikkerhedskopiere din iPad data til din computer eller til iCloud. Jeg gør begge bare i tilfælde af at noget går galt med den ene eller den anden.

Hvis du sikkerhedskopierer din computer, kan du beskytte disse data med et kodeord. Bare glem det!



Trin 3: Når du har valgt hvor du skal sikkerhedskopiere, skal du højreklikke på iPadens navn i sidepanelet og vælge Back Up fra menuen.



Trin 4: iTunes vil begynde at overføre data, herunder billeder, videoer, apps, indkøb osv.



Når backupen er færdig, skal du tage stikket ud af stikket. Du er nu klar til at slette den.

Sådan sletter du data og fabriksindstillinger iPad

Trin 1: Gå til appen Indstillinger. Rul ned til bunden af ​​det generelle indstillingsområde for at finde Nulstil.



Trin 2: Der er flere muligheder i denne menu. Den du vil have, er "Slet alt indhold og indstillinger."



Trin 3: IPad vil bede dig om at bekræfte, at du vil gøre dette. Tryk på Slet.



IPad'en vil slette alle dataene på den, genstarte og være lige som den var ude af kassen. Sørg for at slukke hele vejen inden afsendelse eller returnere den.

Når du får din nye iPad, kan du gendanne data og apps fra din gamle ved at højreklikke og vælge "Gendan fra sikkerhedskopiering".