Sådan nemt sletter Cydia Tweaks - Artikler

Sådan nemt sletter Cydia Tweaks

Hvis du har en jailbroken iPhone og har opdaget, at du ikke kan slette Cydia-tweaks lige så nemt som du kan afinstallere almindelige apps, så er det sådan at komme rundt og nemt slette Cydia-tweaks med lidt indsats.

Når du afinstallerer almindelige apps, skal du blot trykke og holde nede på appen, indtil appikonerne begynder at vinkle. Derfra kan du trykke på det lille X-ikon for at fjerne appen helt. Det er en opgave, der tager mindre end fem sekunder.

Men med Cydia tweaks og apps, afinstallere dem er lidt anderledes, og det kræver en betydelig indsats for at slette Cydia tweaks. Du skal åbne Cydia og derefter se din liste over installerede tweaks. Derfra skal du finde den tweak, du vil afinstallere, og så kan du afinstallere den. Det er lidt besværligt at sige mildt.

Læs: Hvordan Jailbreak iOS 8.4 med TaiG

Den gode nyhed er, at der er enklere metoder, og der er en bestemt Cydia-tweak, som du kan installere, der gør det nemmere at slette Cydia-tweaks, næsten ligesom hvordan du fjerner enhver anden almindelig app fra din iPhone.Uden yderligere ado kan du nemt slette Cydia-tweaks fra din iPhone med meget lidt indsats.

Slet nemt Cydia Tweaks

Før du kan begynde at afinstallere Cydia-tweaks på den nemme måde, skal du først installere en bestemt Cydia-tweak, der gør det muligt for dig at gøre dette i første omgang.

Tweak kaldes CyDelete8, og det virker med den seneste iOS 8.4 jailbreak. For at installere det skal du gå ind i Cydia og trykke på Søg i nederste højre hjørne. Indtast "CyDelete8" i søgefeltet, og tweaket skal dukke op i resultaterne. Tryk på den og vælg derefter Installere øverst til højre for at installere tweak.Du skal derefter genstarte springbrættet, men når det er gjort, vil du være god at gå.

På dette tidspunkt, hvis der er en Cydia tweak, som du vil afinstallere, fungerer det ligesom enhver anden app. Bare tryk og hold på appikonet, indtil det begynder at jiggle. Derefter skal du trykke på det lille X-ikon og bekræfte sletningen af ​​Cydia-tweak. Det bliver straks fjernet fra din startskærm.Den eneste ulempe ved denne tweak er, at det kun vil tillade dig at slette Cydia-tweaks, der følger med appikoner, der vises på din startskærm. Da mange apps ikke kommer med appikoner (men snarere bare deres eget afsnit i Indstillinger) virker CyDelete8 ikke for hver Cydia-tweak.

Dette betyder, at hvis der er en Cydia tweak, der ikke kommer med et hjemmeskærm appikon, skal du slette tweak den gammeldags måde ved at gå ind i Cydia og fjerne den derfra.Men der er en anden Cydia tweak kaldet PrefDelete, der giver dig mulighed for at slette enhver tweak gennem indstillingerne ruden. Dette virker, hvis en bestemt Cydia-tweak ikke har et startskærms-ikon og kun kan åbnes via appen Indstillinger.

Ved at trykke på og holde på en tweak, der er angivet i indstillingsruden, vises der en prompt, der gør det muligt at afinstallere Cydia tweaket uden at skulle gå ind i Cydia og slette tweak derfra.

Hvis du vil have det bedste fra begge verdener, er måske PrefDelete det bedre at få, selvom det ikke officielt understøtter iOS 8.4 endnu, men det bør snart komme nok. Der er stadig en håndfuld Cydia-tweaks, der endnu ikke er opdateret til iOS 8.4, men de fleste populære Cydia-tweaks fungerer fint med den nyeste version af iOS, så mere sandsynligt end ikke, du kommer på tværs af Cydia-tweaks, der fungerer fint på din jailbroken iPhone.