Sådan nedgrader Android 5.0 til Android 4.4 - Artikler

Sådan nedgrader Android 5.0 til Android 4.4

Denne vejledning viser dig, hvordan du nedgrader Android 5.0 Lollipop til Android 4.4 KitKat. Dette virker til at nedgradere Android 5.0.2 til Android 4.4 eller fra Android 5.0 til Android 4.4 - gå gennem trinene til nedgradering til en gammel version af Android på en Nexus-enhed.

I denne Android-nedgraderingsguide vil vi fokusere på Nexus-serien af ​​enheder, herunder Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7, Nexus 9 og Nexus 10. Hvis du ikke bruger en Nexus-enhed, er denne vejledning ikke den måde, du vil nedgradere fra Android Lollipop til en ældre version, da du skal bruge filer og trin, der ikke er knyttet her.

Hvis du ikke er tilfreds med udførelsen af ​​Android 5.0.2-opdateringen på Nexus 7 2012, eller hvis du simpelthen oplever en af ​​de mange Android 5.0.2-problemer, der kan påvirke ydeevne og brugervenlighed, skal du bruge denne vejledning til nedgrader Android 5.0.2 til Android 4.4.4.Brug denne vejledning til Downgrade Android 5.0+ til Android 4.4.4 KitKat.

Det er meget vigtigt at huske, at det i modsætning til en opgradering sletter apparatet helt. Hvis du ikke sikkerhedskopierer din Nexus, før du nedgraderer, vil du miste vigtige oplysninger og data. Sørg for at sikkerhedskopiere din Android-telefon.

Sådan nedgrader Android 5.0 til Android 4.4.4

Disse trin viser dig, hvordan du nedgrader Android 5.0 i en hvilken som helst version til enhver version af Android 4.4 KitKat, som Google stadig tilbyder som en download til din enhed. Dette går ud fra, at du ikke er forankret, men at du er i stand til at oprette forbindelse til en computer og at køre en oplåsningskommando og andre kommandoer til at flash software til din Nexus. Blinker er et udtryk for installation af software til din Nexus i en særlig genoprettelsesfunktion, mens den er tilsluttet en computer.

Download fabriksbilledet

Den første ting du skal gøre er at downloade Android-fabriksbilledet fra Google. Rul på Android Factory-billedsiden, indtil du finder din enhed og det rigtige downloadlink. Klik for at downloade Android 4.4.4-fabriksbilledet til din enhed. Det tager et par minutter at fuldføre.

Installer ADB

For at nedgradere Android 5.0 til Android 4.4.4 skal du bruge ADB. Dette er et værktøj, der gør det muligt for computeren at tale med Nexus-enheden. Du kan ikke udføre en nedgradering af Android 5.0 uden dette gratis værktøj. Du behøver ikke købe det, og det er nemt at installere på Mac eller Windows takket være hjælperprogrammer, der håndterer vanskelige dele af installationen.Sådan installeres adb på Mac, og du kan bruge instruktionerne til at gøre det samme på Windows.

Brug ADB Installer for Windows til at installere ADB på Windows 8.1 og Windows 8 på cirka 15 sekunder. Den seks trin proces installerer ADB, Fastboot og de drivere, du skal bruge værktøjet.

På Mac kan du bruge et lignende værktøj kaldet Nexus Tools til automatisk at installere den nyeste version på din Apple computer. Åbn Terminal på din Mac, gå til XDA og kopier kommandoen angivet i terminalvinduet og tryk derefter Enter. Du skal muligvis indtaste din computeradgangskode for at fuldføre installationen.

Lås op til Nexus

For at dette skal fungere, skal du låse Nexus op, hvis det ikke allerede er gjort. Dette vil slette alt på din Nexus, så sørg for at du er sikkerhedskopieret, før du bruger disse kommandoer.

Du skal aktivere USB Debugging-tilstand i Developer Settings. Hvis du ikke allerede har aktiveret udviklerindstillinger, skal du gå til Indstillinger -> Om telefon -> tryk på Bygg nummer nederst på skærmen syv gange. Derefter gå tilbage en side og tryk på Udviklerindstillinger -> USB-fejlfinding -> Til. Når du slutter det til en computer, vil det bede dig om at stole på computeren -> Vælg ja.

Du kan nu Åbn et Terminalvindue hvor som helst på Mac og skriv adb-enheder og du skal se din enhed tilsluttet. På Windows skal du Gå til adb-mappen, som skal være på C: adb, og skriv derefter cmd i adresselinjen for at åbne et kommandovindue og derefter skrive adb-enheder for at se, om din enhed er angivet.

Med terminalvinduet eller kommandovinduet åbent, skal du skrive eller indsætte følgende kommando.

adb genstart bootloader

Dette vil starte Nexus i en bootloader-menu, og du kan nu skrive

fastboot oem låse opNår du er færdig, vil du se Unlocked på din enhed.

Du skal trykke på volumen op knappen på Nexus for at acceptere og derefter strøm for at bekræfte. Dette vil låse op bootloaderen og tørre dine data. Og nu kan vi komme til den faktiske Android 5.0 nedgradering.

Tør cache og fabriksindstilling

På din Nexus skal vi nu slette cachen og udføre en fabriks nulstilling. Dette forbereder Nexus til nedgraderingsprocessen. Du behøver ikke at være tilsluttet computeren for at gøre dette.Du skal slette cachen og fabriksindstillingen fra denne tilstand.

  1. Du skal Strøm ned Nexus-enheden.
  2. Hold tænd / sluk-knappen for at genstarte ind i bootloader.
  3. På denne skærm skal du Brug lydstyrkeknappen til at skifte til Recovery Mode og strømknappen for at vælge.
  4. Efter denne støvler vil du se et lille Android-logo med ingen kommando under den.
  5. Du skal Tryk og hold tænd / sluk-knappen nede, og tryk derefter på lydstyrken op en gang.
  6. På denne skærm vil du se flere muligheder, og du skal vælg at slette cache partitionen. Rul med volumenknapper og vælg med strøm.
  7. Derefter Vælg at slette data / fabriks nulstilling, rul derefter til Ja, og vælg.

Installer Android 4.4 KitKat til Downgrade Android 5.0

Nu kan du endelig nedgradere Android 5.0 til Android 4.4 KitKat. Du skal bruge Tilslut din Nexus til computeren med et USB-kabel og gå til den mappe, hvor du downloadede KitKat fabriksbilledet.Med Nexus på denne skærm kan du nu starte nedgraderingen af ​​Android 5.0.

Nexus skal være i bootloader-tilstanden, for at dette kan fungere som i billedet ovenfor. At komme tilbage der sluk for Nexus, og hold derefter lydstyrken og strømknapperne nede indtil du ser skærmen igen.

Du skal åbne et Terminal vindue her på Mac eller et kommandovindue på Windows.

På Mac kan du klik med to fingre, og vælg Ny terminal på mappe. Hvis du ikke kan se denne mulighed, skal du gå til Systemindstillinger -> Tastatur -> Genveje -> Tjenester -> tjek New Terminal i mappen.

Kun på Windows skriv cmd i adresselinjen i Explorer-vinduet og tryk Enter at starte en der.

På Windows-type

flash-all.bat

På Mac-type

sudo ./flash-all.sh

Indtast derefter dit kodeord.Når du ser færdig, er du klar til at gå.

Kommandoer vil blive vist på skærmen og i sidste ende ses der igen genstart og derefter færdig på Terminal eller Command-vinduet. Dette lader dig vide, at det er komplet.

Efter et par minutter genstarter Nexus, og du vil nu være på Android 4.4.4 KitKat i stedet for Android 5.0.1. Du får stadig beskeder til opdateringer, bare vælg ikke at installere dem.

Android 5.0 vs Android 4.4 Walkthrough: Hvad er nyt i Lollipop

Android 5.0 vs Android 4.4 - LåseskærmMed Android 5.0 Lollipop har Google forbedret låseskærmen lidt. Der er nu en genvej til opkalderen ved at skubbe fra venstre til højre, og meddelelser er mere nyttige og interaktive. Vises lige på låseskærmen kan de swiped away, glide ned for at udvide eller dobbeltklikke for øjeblikkeligt at låse op til den pågældende app eller besked. Alt er enkelt og glat, og vi har stadig fuldskærmsalbum på låseskærmen, mens du spiller musik.

De hurtige genveje og forbedrede meddelelser vil være nyttige for alle brugere.