Sådan overbevise dine forældre for at få dig en iPhone - Artikler

Sådan overbevise dine forældre for at få dig en iPhone

Så du vil overbevise dine forældre om at få dig en iPhone? Dette er ikke et lille køb, men med de rigtige fakta og detaljer kan du overbevise dine forældre om, at du har brug for en iPhone, og at du er ansvarlig nok til at bruge en.

Der er tradeoffs for disse argumenter, som at lade dem være i stand til at spore hvor du er, og hvis dette er første gang for en iPhone eller specielt en smartphone, skal du præsentere alle sider af argumentet for at få en iPhone. Dette omfatter også at overbevise dine forældre om, at du er ansvarlig, at dette er et værktøj, du vil bruge til skole og en, som du ved, hvordan man bruger korrekt og sikkert.Følg disse trin for at overbevise dine forældre om at få dig en iPhone. DoublePHOTO studio / Shutterstock.com

Vi går gennem de fem områder, du skal dække, når du forsøger at overbevise dine forældre om at få dig en iPhone. Husk dette er et dyrt køb. Selvom det er den gratis iPhone, er der en stor månedlig udgift for at tilføje en ny linje.

Du er den bedste indsats, der vil tilpasse disse grunde til din alder og situation og tale med dine forældre om dette, når du alle har tid til at bruge at diskutere fordele og ulemper ved at få dig en iPhone. Hvis du har nok penge gemt op, opfordre dem til at diskutere det over kaffe og behandle dem med kaffe ved hjælp af de penge, du har tjent, selvom det er penge, du har tjent af dem.

Hvor meget koster iPhoneDel omkostningerne til iPhone med dine forældre for at starte samtalen.

Selvom du beslutter at spørge dine forældre om en gratis iPhone 5c, betaler de omkring $ 40 mere om måneden for at tilføje en ny smartphone linje til en fælles dataplan. Det er næsten $ 500 om året, at de vil bruge bare for at tilføje din iPhone til en familieaktieplan. Hvis du allerede bruger en flip-telefon eller en funktionstelefon, er den gode nyhed, at de kun betaler ca. $ 10 mere om måneden eller $ 120 om året for at skifte til en iPhone.

Du bør spørge om den type plan du er i øjeblikket på, og derefter gå online for at se ca. hvor meget iPhone vil koste hver måned, og også hvor meget iPhone du vil have, vil koste at købe, når du går til butikken.

Kom til et møde med dine forældre med alle omkostningerne til iPhone udarbejdet, og hvordan du kan hjælpe med at betale for dette. Hvis du er gammel nok til at få et deltidsjob, bør det hjælpe meget. Hvis du ikke er gammel nok til at identificere projekter, kan du hjælpe med hjemme eller på andre måder at bidrage til omkostningerne.

Underskud ikke fordelene ved at forklare omkostningerne fuldt ud og redegøre for, hvordan du kan betale for det, selvom det bare er i arbejde.

Sådan kan du bruge iPhoneFå en liste over apps, du kan bruge til skole og hobbyer til mødet med dine forældre.

Her kommer du virkelig til at overbevise dine forældre om at købe dig en iPhone. Gør forskning i appbutikken ved hjælp af en computer for at finde apps, som du kan bruge til at hjælpe med hjemmearbejde og med hobbyer.

Der er snesevis af gode læringsapps, som du kan bruge på iPhone til skole og også til hobbyer og familieaktiviteter. De vil vide, at det ikke kun handler om at lære, så også hvordan du kan bruge dette til spil og underholdning samt forklare hvorfor det vil erstatte dig og bede om noget andet hver måned som en ny film, billetter for at se noget arrangement eller en ny videospil.

Sørg for at identificere, hvilke apps og værktøjer der er gratis, og hvilke der betales. Du kan rekruttere dine lærere og spørge dem, hvilke iPhone apps de anbefaler for at studere, så du kan få en bedre karakter. Under mødet skal du sørge for at fortælle dine forældre, at en bestemt lærer sagde, at denne app vil hjælpe dig.

iPhone SikkerhedLad dine forældre vide, at du kan bruge iPhone sikkert.

Du kan ikke lide det, men det er et stort salgsargument for overbevisning af dine forældre for at få dig en iPhone. Fortæl dem, at de kan spore din placering, dele kalendere og altid være i kommunikation med dem.

Med Find Mine Venner kan dine forældre spørge Siri, hvor du er, og se din placering på et kort. Du bør afspille denne funktion så meget som muligt, selvom du ikke ønsker, at de skal kunne spore, hvor du er hele tiden. De har brug for en iPhone eller iPad til at bruge denne funktion, men der er nogle andre muligheder, hvis de bruger Android-telefoner.

App køb og udgifterLad dine forældre vide, at de kan godkende dine køb for at undgå store udgifter.

Med den nyeste Apple-software kan de oprette en familie til at dele køb og godkende dine app-køb. De kan også give dig en godtgørelse til i app køb og musik og film.

Hvis de opretter en familie, får de en besked, når de vil købe en app, og de kan godkende eller afvise det. Dette er vigtigt at dele, da de sikkert har hørt historier om børn, der bruger tusinder af dollars på køb i app.

Lad dem vide, at du ved, hvordan du bruger iPhone ansvarligt, og at du forstår køb foretaget i apps og på din iPhone koster rigtige penge.

Du er en ansvarlig iPhone-brugerVis dine forældre, du kan ansvarligt bruge iPhone.

Afhængigt af dine forældre er dette muligvis den vigtigste del af at overbevise dem om at købe dig en iPhone. Du skal vise, at du er en ansvarlig bruger, der ikke vil gøre ting som de ser på nyhederne - cyber mobning, bruger hundredvis af app-køb og deling af upassende fotos.

Du vil ikke lide alt i denneParent til Child iPhone Kontrakt, men vis det til dine forældre og udarbejde en version der passer til dig og dine forældre. Dette omfatter brug af iPhone, smart opførsel og andre aktiviteter, der vil gøre en lang vej mod at vise dine forældre, at du er ansvarlig nok til en iPhone.

Bevæbnet med disse fem trin, vil du være godt på vej til overbevisning af dine forældre for at få dig en iPhone.