Sådan omgå Jailbreak Detection på din iPhone - Artikler

Sådan omgå Jailbreak Detection på din iPhone

Hvis du har en app, der blokerer dig for at bruge den, fordi din enhed er jailbroken, så kan du omgå jailbreak-detektion på din iPhone.

I sidste måned begyndte Snapchat at forbyde brugere, der bruger jailbroken enheder, simpelthen fordi der er jailbreak tweaks, der giver dig mulighed for at sortere hack i Snapchat og skifte rundt forskellige indstillinger, som du normalt ikke ville kunne skifte rundt på en iPhone uden for jailbreak. Imidlertid blev en bypass til sidst opdaget, og jailbreak-brugere kunne fortsætte med at bruge Snapchat uden frygt for at blive forbudt.

Det var takket være en opdatering til en Snapchat-fokuseret jailbreak-tweak kaldet Phantom, som giver dig mulighed for at gøre alle slags pæne ting, som markeringer som læst, når du vil, deaktiver holdbevægelsen, når du åbner snaps, gem automatisk nye snaps, vælg flere kontakter på én gang, send et klik fra din kamerarulle og meget mere.

Snapchat er imidlertid ikke den eneste iOS-app, der kommer med jailbreak-detektion og forhindrer adgang til alle med en jailbreak-enhed, så hvis du leder efter en mere universel tilgang til at omgå jailbreak-detektion for de fleste apps, der har det, er der nogle muligheder for at overveje og drage fordel af.

Omgå Jailbreak Detection

Måske den bedste jailbreak tweak for at omgå de fleste apps, der har jailbreak detektion er tsProtector 8. Det er en lille tweak, der ikke har nogen indstillinger til at justere eller noget. Alt du gør er at installere det, og enhver normal app, der kommer med jailbreak detektion, vil blive omgået, og du vil kunne bruge den app uden problemer.For det første, for at installere tsProtector 8 skal du tilføje en ny repo til Cydia, som du sandsynligvis ikke allerede har installeret for at installere TSProtector 8. For at gøre dette skal du følge disse enkle trin for at tilføje en ny repo til Cydia.

Åbn Cydia og tryk på Kilder fanebladet nederst. Derefter skal du trykke på Redigere i øverste højre hjørne af skærmen, og tryk så på Tilføje i øverste venstre hjørne.

Når en pop op vises, skal du indtaste følgende webadresse og derefter trykke på Tilføj kildetyp0s2d10.appspot.com/repo.Når du har tilføjet kilden, opdateres kildelisten, hvilket kun tager et par sekunder afhængigt af, hvor hurtigt serverne kører.

Herfra går du til Søg fane i nederste højre hjørne og indtaste tsprotector i søgefeltet øverst. Du skal se tsProtector 8 vises på listen. En grøn markering ved siden af ​​den viser, at du allerede har den installeret. Ellers tryk på den og tryk så på Installere i øverste højre hjørne af skærmen.Vær opmærksom på, at tsProtector 8 stadig er i sine alpha-faser, hvilket betyder, at det endnu ikke er færdigt, men jeg har brugt det i flere uger nu og har ikke haft noget problem med det endnu. Plus, det har gjort sit job med flere apps, der har jailbreak detektion.

Hvis du ikke er fortrolig med at bruge alpha / beta software, så er det ingen bekymringer, da der er en anden mulighed.

Flex 2 er en jailbreak app, som du kan installere fra Cydia, og vi har talt om det tidligere.

Med Flex 2 kan du installere individuelle tweaks til forskellige apps, og dette inkluderer tweaks, der omgår jailbreak-detektion. Så hvis du opdager, at Ticketmaster-appen låser dig, fordi den opdagede, at du er på en jailbroken enhed, kan du installere en lille tweak for Ticketmaster via Flex 2, der vil omgå jailbreak-detektionen.

Plus giver Flex 2 dig mulighed for at gøre så meget mere, hvilket gør det til en af ​​de bedste jailbreak-apps at få på grund af dets alsidighed og det store fællesskab, der omgiver appen, hvor brugerne kan indsende deres egne tweaks.