Sådan køber du Verizon iPhone 7 og iPhone 7 Plus - Artikler

Sådan køber du Verizon iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Lær, hvordan du køber Verizon iPhone 7 eller iPhone 7 Plus med en gennemgang af de mange måder, du kan købe, og de priser, du kan betale for en ny Verizon iPhone.

Verizon har helt ændret vejen til at købe en ny iPhone, siden du sidst købte en telefon, der dræbte toårige kontrakter for de fleste købere og skiftede til Verizon Device Payment Plan-modellen. Vælg en iPhone 7 farve, før du vågner op for at bestille, eller gå til butikken.

Uanset om du planlægger at holde op sent for Verizon iPhone 7 forudbestillings starttid for at sikre, at du får en iPhone 7 på dag et eller hvis du planlægger at gå til en lokal butik på iPhone 7-udgivelsesdatoen for at stille op tidligt, dette er hvad du behøver at vide om at købe en Verizon iPhone 7 eller iPhone 7 Plus.

Kontroller, om du er berettiget til en opgraderingSådan kontrolleres, om du er berettiget til en Verizon iPhone 7-opgradering.

Det vigtigste er at finde ud af, om du er berettiget til en iPhone 7-opgradering på Verizon. Mange brugere er ved udgangen af ​​en toårig kontrakt eller på haleenden af ​​Verizon Edge, og de skal vente, indtil kontrakten slutter, eller indtil de betaler et bestemt beløb for deres nuværende telefon.

Log ind på din Verizon-konto eller brug en Verizon Upgrade-check på Apple eller simpelthen ring #UPG på din Verizon-telefon for at få en tekstbesked med din opgraderingsberettigelse.

Verizon 2 Year Kontrakt vs Betalinger vs Fuld pris vs Apple iPhone Upgrade PlanHvad du behøver at vide om at købe en Verizon iPhone 7 eller iPhone 7 Plus.

Der er mange måder at købe iPhone 7 på Verizon, og mange steder kan du købe det fra. Afhængigt af hvor du køber Verizon iPhone 7 vil dine købsmuligheder ændre sig.

Her er et kig på, hvor du kan købe Verizon iPhone 7 på kontrakt, på betalinger og med andre muligheder.

Købs muligheder2-årig kontraktEnhedsbetalingsplanFuld prisiPhone Upgrade Plan
VerizonKun hvis du kommer fra 2 års kontraktJAJAVerizon version tilgængelig.
ÆbleJA, onlineJA, i butikkenJAJA, i butikken
Bedste købJA, onlineJA, i butikkenJAIngen

Nu hvor du kender de forskellige måder, du opgraderer til Verizon iPhone 7, her er et kig på de forskellige priser, du vil betale for iPhone 7 med disse forskellige planer.

Verizon iPhone 7-pris på 24 månedlige betalinger

Den nye måde at købe en telefon på Verizon er med Device Payment Plan. Denne mulighed kræver, at forbrugerne betaler den fulde pris på iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, men den er opdelt i løbet af 24 måneder uden interesse. De nedenfor anførte priser er de månedlige betalinger og tilføjes inden for få cent af at købe iPhone 7 til fuld pris.

Ny iPhone32GB128GB256GB
iPhone 7$27.08$31.24$35.40
iPhone 7 Plus$32.08$36.24$40.37

Verizon iPhone 7 Fuld pris

Enhver kunde kan gå ind i de fleste forhandlere og købe iPhone 7 til fuld pris til brug på Verizon-netværket. Du kan købe iPhone 7 til fuld pris fra Verizon, Best Buy, Apple Store og sandsynligvis hos forhandlere som Target. Vær opmærksom på disse priser, da Best Buy betaler $ 50 mere for en off-kontrakt iPhone 6s, og kan gøre det samme for iPhone 7.

Ny iPhone32GB128GB256GB
iPhone 7$649.00$749.00$849.00
iPhone 7 Plus$769.00$869.00$969.00

Du behøver ikke at være berettiget til en opgradering til at købe på denne type plan.

Verizon iPhone 7 toårig kontraktspris

Du kan ikke få en toårig kontrakt til iPhone 7, hvis du er ny Verizon-kunde eller allerede på betalingsplan, men Verizon tillader nuværende kontraktkunder at underskrive en ny toårig kontrakt og få en subsidieret iPhone 7 eller iPhone 7 Plus til den planlagte pris, der er kendt. Dette er tilgængeligt online og på lager hos Verizon, og Best Buy tilbyder stadig Verizon iPhones på en toårig kontrakt.

Ny iPhone16GB64GB128GB
iPhone 6s$199.00$299.00$399.00
iPhone 6s Plus$319.00$419.00$519.00

Du skal være berettiget til en iPhone 7-opgradering, og dette låser dig til Verizon i yderligere to år.

Verizon iPhone 7 Pris på Apple iPhone UpgradeTjek de årlige opgraderingsmuligheder.

Den nyeste løsning er Apple iPhone Upgrade planen, som er en månedlig betalingsplan, der indeholder AppleCare + og giver dig mulighed for at opgradere til en ny iPhone hvert år.

Priserne nedenfor er pr. Måned for iPhone 7 eller iPhone 7 Plus med AppleCare +, som normalt er $ 99.

Ny iPhone32GB128GB256GB
iPhone 7$32.41$36.58$40.75
iPhone 7 Plus$36.58$40.75$44.91

Hvis du vælger at bruge denne plan, kan du nemt opgradere til iPhone 8, eller hvad den nye iPhone er i 2017. Hvis du betaler 12 betalinger og opgraderer de samlede omkostninger til at eje iPhone 7 32GB med AppleCare + gennem denne plan er $ 388. Dette er kun tilgængeligt hos en Apple Store.

Bedste måde at købe en Verizon iPhone 7 på?

Efter sammenligning af alle planer og muligheder er der ingen enkelt bedste måde at købe Verizon iPhone 7 eller iPhone 7 Plus på.Hvordan og hvor skal man købe Verizon iPhone 7 eller Verizon iPhone 7 Plus.08

Med alle købsoptionerne betaler du et meget ens beløb for hvad du får. Den månedlige betalingsplan muligheder og betale fuld pris er bedre for mange brugere end Verizon toårige kontrakt planer. Køb betalende fuld pris foran eller opdelt i betalinger, du har mere fleksibilitet til at opgradere eller skifte operatører, og prisforskellen for iPhone Upgrade Plan er værd at overveje AppleCare + -opsætningen.

Med en betalingsplan eller betaling af fuld pris får du også adgang til de nye Verizon-planer, der tilbyder billigere adgang til dine data, der kan reducere det månedlige beløb, der betales for service, fordi du nu betaler for din telefon.

En Verizon-kontrakt på to år vises billigere foran, men du betaler mere for dine dataplaner og kan ikke opgradere tidligt. De fleste brugere skal overgå til en af ​​de nye købsoptioner, selvom det betyder at efterlade en opgraderingskredit bagved.

31 Bedste iPhone 7 Cases & Covers

Speck Presido iPhone 7 TaskerSpeck valgte at levere en ny serie af iPhone 7-tilfælde, der ser ud og føles fantastisk. De nye Presidio iPhone 7-tilfælde bruger opgraderet materiale til at levere bedre stødbeskyttelse, mens de kommer i et tyndere design.

Presidio Grip, Inked og Wallet kan beskytte din iPhone 7 fra en 10 fods dråbe, mens Presidio Clear, Clear + Glitter og Clear + Print testes for en 8 fods dråbe.

Vi har allerede disse iPhone 7 tilfælde på vores iPhone og elsker det udseende og de, de tilbyder.

$ 39,95 til $ 44,95 på speck