Sådan køber du Sprint iPhone 7 eller iPhone 7 Plus - Artikler

Sådan køber du Sprint iPhone 7 eller iPhone 7 Plus

Den nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus vil være tilgængelig fra alle større luftfartsselskaber, herunder Sprint. Her går vi igennem alle måder, du kan købe en Sprint iPhone 7 på, hvilke muligheder der er tilgængelige, prissætning, iPhone evigt planer og meget mere.

De, der ønsker at opgradere til iPhone 7 på Sprint, vil være glade for at vide, at der stadig er flere muligheder, nogle af de billigste ubegrænsede planer, 50% rabat på din regning, hvis du skifter transportører, og selvfølgelig leasingprogrammet, hvor du får en ny iPhone hvert år.

Læs: iPhone 7 Release Date Breakdown

Her vil vi forklare, hvad du skal vide om Sprint iPhone for evigt og hvordan det virker, købe det direkte, foretage månedlige betalinger eller endda få det på en 2 års opgraderingsplan. Selvom det er svært at finde disse dage. Sprints netværk er forbedret i løbet af de sidste par år, og de har nogle store incitamenter til at holde brugere væk fra T-Mobile eller Verizon og i stedet for dem.

Ovenfor er en kort recap-video, der viser alt, hvad du savnede fra meddelelserne, så er nedenstående vores købsvejledning. Uanset om du planlægger at holde op sent for iPhone 7-forudbestillingerne, når de begynder, gå til en Sprint- eller Apple Store på iPhone 7-udgivelsesdatoen eller bare kigge efter flere detaljer, før du opgraderer eller skifter transportører, har vi alt sammen dækket.

Check Sprint iPhone 7 Opgraderingsberettigelse

Første ting første brugere skal kontrollere, at de er kvalificerede til iPhone 7, og sørg for at de kvalificerer. Hvis du er på en ældre 2-årig plan med en kontrakt, kan du være uheldig, medmindre Sprint lader dig opgradere tidligt. Imidlertid er de fleste iPhone-brugere på den evigt plan, der giver dig mulighed for simpelthen at returnere iPhone 6 eller iPhone 6s til den nye 7 og lease den. Det er nok den bedste rute, men enheden er aldrig rigtig din til at holde.

Den nemmeste måde at kontrollere er at logge på Sprint-webstedet eller ringe til kundesupport og se, hvad dine muligheder er, eller bare fortsæt med at læse. De, der er på evig plan, bør allerede vide, hvad de skal forvente.

Sprint 2-årig kontrakt vs iPhone Forever vs Apple Upgrade Plan

Sprint er et af nogle få operatører, der stadig tilbyder en 2-årig kontrakt, som giver brugerne mulighed for at købe iPhone 7 til 199 dollar og underskrive en 2-årig kontrakt uden flere månedlige betalinger på enheden. Mange brugere styrer væk fra disse overvejer, hvor hurtigt nye enheder frigives, men det er stadig en mulighed.Vi vil dog anbefale Sprint iPhone Forever leasingprogrammet. Det er faktisk en 18-måneders lejekontrakt for omkring $ 27 om måneden, og du kan opgradere til en ny iPhone hvert eneste år ved blot at handle det ind for det næste bedste. Så få iPhone 7 den 16. september, og få den nye iPhone 8 i 2017 eller iPhone 7'erne.

Du kan købe Sprint iPhone 7 eller iPhone 7 Plus på en Sprint Store, Apple-butikker (eller online) samt steder som Best Buy, Target og meget mere. Igen går det op for forudbestilling den 9. september og vil blive udgivet den 16. september.

Så er der selvfølgelig Apple Upgrade Plan, som mange mennesker udnytter på grund af den gratis AppleCare +. Apple har også et afdragsprogram, men deres opgraderingsplan er bedre og får dig til en ny telefon som Sprints gør. For $ 32,41 om måneden får du en ny ulåst enhed, der kan opgraderes årligt gratis, AppleCare + er inkluderet og arbejder med enhver transportør eller prisplan. Det er et par dollars mere end Sprint, men kommer lige fra Apple, og garantien er en god bonus.Nedenfor er priserne for de officielle Apple Upgrade Planer for hver model.

Ny iPhone32GB128GB256GB
iPhone 7$32.41$36.58$40.75
iPhone 7 Plus$36.58$40.75$44.91

Gratis Sprint iPhone 7

Sprint tilbyder også brugere en gratis iPhone 7 (32 GB), når de handler i en iPhone 6, 6s, Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge og vælger enhver Sprint-prisplan. Dette inkluderer $ 60 ubegrænset alt planen, og de 50% rabat planer for at skifte fra en anden operatør og få din samme plan for halvdelen af ​​omkostningerne. Brugere vil se en $ 27,09 pr. Måned opladning, men få månedlige kreditter, der gør telefonen helt gratis.

Dette gælder kun på iPhone 7 32GB, men en lignende mulighed virker for andre lagringsgrænser eller 7 Plus, og en kredit anvendes til det fulde beløb. Se en Sprint butik for flere detaljer.

Sprint iPhone 7 Fuld pris

Nogle vil vælge ikke at lave nogen planer eller leasingaftaler og simpelthen købe den nye iPhone direkte. Dette er også en god måde at forstå, hvor meget det vil koste efter at have foretaget alle de månedlige betalinger. Dybest set betaler du mindst $ 649 i lommen.

Ny iPhone32GB128GB256GB
iPhone 7$649.00$749.00$849.00
iPhone 7 Plus$769.00$869.00$969.00

Disse priser betaler synes højere, men efter alle betalinger hver måned ender det op med at være omtrent det samme. Dette er den officielle prisfastsættelse fra Apple, som alle luftfartsselskaber tilbyder.

Bedste Sprint iPhone 7 Plan & Betalinger

Hver bruger har forskellige behov, budgetter eller planer baseret på, hvad de har brug for, eller hvis de er låst i en 2-årig kontrakt. Personligt er det bedste valg at få Apples opgraderingsplan, så du får en ny telefon hvert år med AppleCare + inkluderet. Så tag den iPhone 7 til Sprint og tilmeld dig for deres $ 60 ubegrænset alt planlægge. Du får ubegrænsede opkald, tekster og data, men når du når 23GB om en måned, bliver hastighederne spredt. De fleste brugere vil aldrig forbruge så meget, så det er en god rute.Vores andet valg skulle være de meget populære Sprint 50% planer. Disse er til nye kunder, der skifter fra AT & T, T-Mobile eller Verizon. Med disse planer vil Sprint forsøge at matche den nøjagtige plan, du har fra en anden transportør, men give den til dig for 50% af de samlede omkostninger. Nogle gange varierer de fine detaljer lidt, men du sparer faktisk tæt på 50% hver måned.

Sprint iPhone 7 Link

Sprint 50% Link

Sprint iPhone 7 Pre-Register

Til sidst tilmelder sig en 2-årig kontrakt, betyder det, at du kan holde iPhone 7 i stedet for at handle i næste år. Sprint tilbyder også deres typiske 24-måneders afbetalingsprogram, hvor købere får den nye iPhone til 0,00 kr., Men gør månedlige betalinger i 24 måneder, indtil hele saldoen er betalt. Ved hjælp af denne metode er enheden også din til at holde efter 24 måneder. Husk, at hvis du afbestiller, skal du betale det eller returnere det på baggrund af planen og situationen.

Sprint tilbyder en 30-dages garanti uden besvær, hvor ejere kan returnere enheden af ​​en eller anden grund inden for 30 dage, hvis de ikke kan lide det eller planen. Så prøv Sprint med sikkerhed, se om netværksforbedringerne er gode nok, og nyd den nye iPhone 7.

11 iPhone 7 Release Date Tips

Spor din iPhone 7-ordreHvis du allerede har lagt i en iPhone 7-ordre, vil du gerne spore din ordre forud for morgendagens iPhone 7-udgivelsesdato.

Nogle iPhone 7-ordrer forbereder sig på at sende, hvilket betyder, at nogle kreditkort bliver opkrævet lige nu. Andre sender ud på deres vej til deres endelige destination i morgen.

Hvis du ikke allerede har gjort det, ville det være en god ide at tjekke din ordre lige nu, især hvis din konto har lavt beløb, eller hvis dit kreditkort næsten er maxed out.

Når din iPhone 7 er sendt, kan du spore det lige uden for døren. Du vil gerne gøre dette, hvis du planlægger at være ude af huset den dag, det skal ankomme, fordi det vil kræve en underskrift.

Vi har samlet en guide, der kan hjælpe dig med at spore din iPhone 7. Tag et kig på det, hvis du har brug for hjælp.