Sådan får du 3D Touch-Like-funktioner på en ældre iPhone - Artikler

Sådan får du 3D Touch-Like-funktioner på en ældre iPhone

IPhone 6s leveres med en ny funktion kaldet 3D Touch. Sådan får du noget lignende på en ældre iPhone.

Apple annoncerede og afslørede iPhone 6'erne tidligere i denne måned, og den nye enhed leveres med en lille håndfuld nye funktioner, herunder et bedre 12 megapixel kamera, der kan optage 4K video, en hurtigere processor, en rosa guldfarve og en ny skærm teknologi kaldet 3D Touch.

3D Touch er stort set den samme teknologi som Force Touch på Apple Watch. Det giver brugerne mulighed for at trykke på noget for at vælge det eller åbne det som sædvanligt, men du kan også trykke hårdt på skærmen for at få vist alternative muligheder, der ligner hvordan venstreklik og højreklik på arbejde på en mus.

Mens iOS-apps skal opdateres for at understøtte 3D Touch-funktionen, er mange af de populære apps allerede blevet opdateret, så brugerne kan udnytte 3D Touch lige fra flagermuset, når iPhone 6s officielt udgives i morgen.Men hvis du ikke opgraderer til iPhone 6'erne og i stedet holder dig til din ældre iPhone, vil du desværre ikke kunne udnytte 3D Touch. Men det er her, hvor en jailbreak tweak kommer i spil, hvilket giver dig lignende funktionalitet.

Sådan får du 3D Touch-lignende funktioner på en ældre iPhone.

3D Touch på ældre iPhones

Tildelt, mens du aldrig vil kunne få sande 3D Touch på en anden iPhone end iPhone 6'erne, kan du i det mindste have evnen til at efterligne nogle af kvaliteterne 3D Touch.

Alt du behøver er en jailbroken iPhone, som er lettere sagt end færdig, men så længe din iPhone kører iOS 8.4.0 eller ældre, kan du jailbreak den. Vi har en grundig vejledning i, hvordan du jailbreak din iPhone, og processen er faktisk ret nemt.Når du rocker en jailbroken iPhone, er halvdelen af ​​kampen færdig. Alt der er tilbage er at installere en jailbreak tweak fra Cydia kaldet ForceTouchActivator. Du kan gøre denne tweak ved at gå ind i Cydia, rammer den Søg fanebladet, søger efter tweaket, og derefter installerer det. Den er tilgængelig i BigBoss-repo, så der er ikke behov for at installere et tredjepartsbibliotek.

Den korte forklaring af, hvad tweak'et gør, er, at du kan starte en Activator-handling ved at trykke nede og holde et sted på displayet. Men i bestræbelser på ikke at udilsigtet starte wiggly apps, hvor du går for at slette apps og spil, ændres tweaksporene i fingerstørrelse og berør tæthed, så du skal sortere rulle fingeren, mens du holder den nede på skærmen. Det kan lidt hvis man træner, men det er ret nemt at komme ned.

Nu er den indlysende ulempe, at du ikke kan starte visse handlinger, afhængigt af hvor du holder fingeren ned. Så hvis du skulle holde fingeren over en bestemt app, kan du ikke lade dig starte en bestemt handling. I stedet kan du kun indstille en Activator-handling og aktivere, når du trykker ned overalt på skærmen.

I øjeblikket er dette den eneste jailbreak tweak, der er tæt på at tilbyde en 3D Touch oplevelse. Men en jailbreak tweak, der endnu ikke er frigivet, blev drillet tidligere i denne måned kort efter, at iPhone 6'erne blev annonceret. Tweak er stadig i udvikling, og der er ingen tidslinje for udgivelsen, men det ser ud til at give en tættere oplevelse til en ægte 3D Touch-grænseflade.

En jailbreak tweak som dette ville ikke være for svært at komme op med, og derfor vil vi sikkert se en bedre 3D Touch-baseret jailbreak tweak snart nok, og det vil give brugerne mulighed for at bruge teknologien på ældre iPhones. For nu har vi dog en stand til jailbreak-tweak, der i det mindste vil glemme eller appetitere for tiden.