Hvor lang tid vil rød død indløsning 2 tage for at downloade - Artikler

Hvor lang tid vil rød død indløsning 2 tage for at downloade

Red Dead Redemption 2 er et stort spil, og det vil kræve en stor del plads på harddisken på din PlayStation 4 eller Xbox One.

Med Red Dead Redemption 2 udgivelsesdato i horisonten begynder vi at se nogle vigtige oplysninger om spillets udgivelse.

Rockstar har bekræftet nye gameplay detaljer, og vi har også set vigtige oplysninger om Red Dead Redemption 2 download emerge.

Red Dead Redemption 2's hovedhistorie vil angiveligt tage 60 timer at fuldføre. Og med en verden så stor, bør det ikke komme som en overraskelse at lære, at spilets downloadstørrelse er større end dit typiske spil.

Takket være en lang række kilder, herunder Microsoft, ved vi nu, hvad vi kan forvente af Red Dead Redemption 2 download størrelse. Og fra det kan vi sætte download- og installationstiden i perspektiv for dem, der forudbestilte, og alle, der ønsker at begynde at spille spillet den 26. oktober eller kort tid efter.

OpgaveTid
Lav plads på din konsol10-30 minutter
Red Dead Redemption 2 Download1-4 timer
Day One Patch15-45 minutter
Samlet downloadtidspunkt1-5 timer

Red Dead Redemption 2 Download Størrelse

Ifølge Microsoft er Red Dead Redemption 2 cirka en 88,56 GB download på Xbox One. Det er lidt større til PS4 og kræver en 92GB download.

Til sammenligning bruger Grand Theft Auto 5 plus hver eneste opdatering Rockstar udgivet til spillet siden udgivelsen i 2013, udnyttelse af 76,4 GB harddiskplads på Xbox One.

Med andre ord er Red Dead Redemption 2 lige så stor som den bliver.På sit websted bemærker Sony, at spillet vil have brug for "105GB minimum spar størrelse", hvilket betyder, at mange spillere bliver nødt til at rydde plads til spillet forud for dets udgivelse.

Disc installation:

  • PS4: 99GB installationsplads.
  • Xbox One: 107 GB installationsplads.

Digital installation:

  • PS4: 99 GB installationsplads med yderligere 50 GB til installationsprocessen.
  • Xbox One: 107 GB installationsplads.

Hvis du løber tør for plads på konsolets interne lager, vil det nu være en god tid at kæmpe gennem dine data og slette filer og spil, du ikke længere har brug for.

Hvis du er ude af rummet og ikke vil slette filer, vil du investere i en ekstern harddisk til din PS4 eller Xbox One.

Heldigvis kan du finde fantastiske 4TB eksterne harddiske, ligesom denne 4TB harddisk fra Western Digital, til under $ 100.

Red Dead Redemption 2 Download Tid

Hvis du planlægger at installere og spille Red Dead Redemption 2, når det kommer ud, skal du måske vente på over en time før spillet er i gang.

Mileage vil variere fra platform til platform, tilslutning til tilslutning, men en 90 + GB download vil tage over og time for de fleste af jer. For nogle af jer kan det tage flere timer, især hvis du forsøger at downloade spillet det andet, bliver det udgivet online.Hvis du er nysgerrig, hvor lang tid det kan tage på din forbindelse, kan du bruge dette praktiske værktøj til at approximere den tid Red Dead Redemption 2 vil tage for at downloade.

Det kommer ikke til at være præcis, men det vil hjælpe dig med at planlægge og sætte realistiske forventninger.

Red Dead Redemption 2 Pre-Load

Hvis du vil have en start på downloadet, kan du begynde at indlæse spillet lige nu. For at pre-load spillet skal du forudbestille en kopi.

Forladning Red Dead Redemption 2 giver dig mulighed for at begynde at spille rigtigt, når spillet går live den 26. oktober.

Red Dead Redemption 2 Day One Patch

Rockstar udstedte en dag et patch, som kun øger download størrelse og installationstid.

Red Dead Redemption 2-dages et patch indeholder en række forbedringer og fejlrettelser for optimal ydeevne. Udvikleren anbefaler stærkt, at du downloader patchen før du starter spillet.

Som forventet er patchen omkring 3 GB for begge platforme:

  • PS4: 3,30 GB globalt (3,02 GB til Japan)
  • Xbox One: 3,2 GB globalt (2,9 GB til Japan)

For at bekræfte, at du har installeret den første opdatering korrekt, skal du gå til afsnittet Indstillinger i menuen i spillet Pause og se nederste venstre hjørne for 'Build 1116.8'.

4 grunde til at købe Red Dead Redemption 2 og 4 grunde til at vente

Køb til en stor historie og stemmevirkendeRed Dead Redemption 2 er et sprudlende spil med masser at gøre. Der er masser af andre spil, der giver en enorm sandkasse til at spille rundt, selvom få spil kan matche kvaliteten af ​​Rockstars åbne verdens oplevelser. Og det begynder med historien og stemmehandlingen.

Jeg vil ikke ødelægge noget her, men ved at Red Dead Redemption 2's historie, karakter og dialog er rygraden i dette spil.

Mange spil giver en stor legeplads, men meget få backer det op med en mindeværdig kaste af karakterer, som du virkelig bryr dig om og vil interagere med.

Ofte er tegn underudviklede, irriterende og / eller forgettable. Det er det nøjagtige modsatte i Red Dead Redemption 2. Du kommer til at elske spillets mest falske figurer.

Hovedhistorien er fremragende og troværdig, og skuespillerne (herunder den originale John Marston) og skuespillerinder, der taler hovedpersonerne, mindre tegn og forskellige andre NPC'er, bringer dem virkelig til liv.

Hovedhistorien er dog kun et stykke. Der er sideopdrag med mindre figurer og tilfældige begivenheder med fremmede. Du kan interagere med hver person i spillet.

Jeg har ikke spillet hele spillet endnu, men disse side missioner og de organiske tilfældige interaktioner har været ganske sjovt. På en tur op i bjergene for at lede efter et legendarisk dyr, løb jeg ind i fem unikke tilfældige begivenheder.

Dette er en verden befolket med tegn, der er virkelig interessante og troværdige, og det er et af spilets indlysende (når du begynder at spille) styrker.

Hvis du elsker en god vestlig eller hvis du kan lide god skrivning, er historien alene værd at prisen på optagelse.