Google Pixel 2-udgivelsesdato, funktioner, specifikationer og rygter - Artikler

Google Pixel 2-udgivelsesdato, funktioner, specifikationer og rygter

Google Pixel 2-udgivelsesdatoen er næsten her, og det er det, vi kender hidtil. I dette indlæg går vi over Pixel 2-udgivelsesdatoen, specs, design, pris og alle de seneste rygter. Inklusive hvad du kan forvente fra morgendagens lanceringsbegivenhed, og vise dig helt nye billeder, der afslører alle detaljer.

I 2016 ankom de første telefoner "gjort inde og ude af Google", Pixel og Pixel XL. De blev godt modtaget og et godt første forsøg, men der kommer snart endnu noget bedre. Med telefoner som Galaxy Note 8 og iPhone X her, venter vi på Googles næste træk.

Læs: Google Pixel XL Review: En ny generation af Android

Google Pixel-telefoner er high-end premium-enheder, der er beregnet til at konkurrere med Samsung og Apple, og fra udseendet af det gør de præcis det. Vi ved, at Google har to telefoner, der kommer snart, og her er hvad vi ved om begge.

Google Pixel 2 Udgivelsesdato: 4. oktober lanceringsdato, frigivelse rygtet til 20. oktober

Hvor meget koster Pixel 2 ?: Forvent at flagskibspriserne starter omkring $ 649 - $ 849 (startende)

Hvad er Google Pixel 2 ?: Pixel telefonerne fra Google i 2017 kører den nyeste version af Android. Indstil for at bygge videre på succesen med den oprindelige Pixel, samtidig med at du tilbyder større beslagfrie skærme, flotte kameraer og smart software.

Nu hvor vi er gået over det grundlæggende og besvaret nogle vigtige spørgsmål, læs videre for de seneste nyheder og rygter.Google Pixel 2 Udgivelsesdato

Den oprindelige Pixel og Pixel XL ankom den 4. oktober 2016 med en 20. oktober udgivelsesdato et par uger senere. En lignende dato er, når Google udgav deres gamle Nexus-telefonlinje. Og så tror de fleste rapporter og rygter, at Google vil følge dette mønster i år. Google bekræftede for nylig en lanceringsbegivenhed den 4. oktober 2017, så nu skal vi bare vente på den officielle udgivelsesdato.Pixel vs Pixel XL 2 (2017) mod Pixel XL

Baseret på alt, hvad vi har set fra Googles Nexus og Pixel-linje, vil både Google Pixel 2 og en større Pixel XL 2 (eller Pixel 2 XL) ankomme engang i oktober. Da vil millioner have en note 8, og den nye iPhone X vil følge lige bag den.

Også, Google Pixel 2 og XL rydde for nylig FCC. En af de sidste forhindringer inden udgivelsesdatoen. Med det ude af vejen og en begivenhed planlagt til den 4., er en lignende 20. oktober meget plausibel. Derudover foreslår et par lækager, at forudbestillinger begynder straks den 5. oktober.

En ny rapport fra VentureBeat hævder dog noget andet. Indberetning af den mindre Pixel vil ramme hylder den 19. oktober til den 20. oktober, men den større Pixel 2 XL kommer ikke frem til den 15. november. Vi håber det er forkert.

Google vil udgive to telefoner

I 2015 havde købere et valg mellem LG Nexus 5X og Huawei Nexus 6P. Derefter debuterede Google i 2016 den HTC-lavede Google Pixel og Pixel XL med skærmstørrelser, der var sammenlignelige med iPhone. Man havde en 5-tommers skærm, mens den anden tilbød mere skærm fast ejendom på 5,5 tommer.

Det er sikkert at antage, at Google vil gøre det samme i 2017. Den tosidede tilgang fungerer for Apple, og for nylig med Galaxy S8.

Googles telefoner ser imidlertid ikke ud til at være identiske. Den mindre Pixel 2 er lavet af HTC og vil have en 5-tommers skærm med store beslag, der ligner det originale Pixel eller iPhone 8. Du kan se det i det lækkede billede nedenfor. Den større Pixel 2 XL, fremstillet af LG, vil have en stor 6-tommers kant-til-kant "Full Vision" OLED-skærm.

Derudover erhvervede Google for nylig HTCs smartphone division og de fleste medarbejdere, hvilket betyder, at nogle spændende ting kommer i 2018 med Pixel 3.

Google Pixel 2 Specifikationer, Design og Display

Vi ved ikke præcis hvad der er i butikken, men lækager giver os en god ide. Utallige gerninger afslørede, hvordan Pixel 2 XL vil se ud. Og nu, vores første levende billede af Googles 2017 flagskibs smartphone. Nedenfor er den rygter om 5-tommer Google Pixel 2.Den mindre Pixel vil have store beslag igen

Den almindelige Pixel forbliver en 5-tommers telefon med typiske smartphone skærmrammer som vist ovenfor. Google tilføjede to fremadvendte højttalere, fortynder glasvinduet på bagsiden og tilføjede et forbedret kamera. Nylige lækager fra VentureBeat bekræfter dette design, og angiv, at der ikke er 3,5 mm hovedtelefonstik. Vi kunne se en 5,2-tommers skærm, men alle tegn peger på 5 tommer.

Her er et andet billede af "Kinda Blue" Pixel 2, med den samme lille glasudskæring på bagsiden. Et par lækager tyder på, at det kommer i Kinda Blue, White (med en sort top), og alle sorte starter fra $ 649.Bare rolig, men der kommer også en større LG-lavet Pixel XL 2, og den vil konkurrere med iPhone X og Galaxy S8. Googles større pixel vil sandsynligvis have en 6-tommers Quad-HD OLED-skærm, der dækker hele fronten. Kendt som en "Full Vision" kant-til-kant display. Forvent afrundede kanter på skærmen og buede kanter til glasset. Ja, der er en lille kurve til glasset, men skærmen er stadig flad. Dette er det seneste officielle billede af Googles store Pixel 2 XL.Dette er Google Pixel XL 2, der kommer snart

Større XL er Googles flagskibs-telefon. Som du kan se, er indkapslerne ikke helt så små som Samsung eller Apple, da Google gik med to front-front-højttalere. Derudover har Google en ny portrætfotograferingsmodus, der passer sammen med det forbedrede 12,3 megapixel hovedkamera. For nu er her en speciel liste baseret på tidligere udgivelser, den tilgængelige teknologi, og hvilke rygter hævder.

Google Pixel 2 Specifikationer (Rumored)

 • 5.0-tommers 1080p og 6-tommer 2880 x 1440 Quad-HD OLED Display til Pixel 2 og Pixel 2 XL
 • Snapdragon 835 processor
 • 64/128 GB lagerplads og 4-6 GB RAM (ingen micro-SD slot til udvidelse)
 • Android 8.1 Oreo (Første telefoner med 8,1 og Google Lens)
 • 12,3 megapixel bagudkamera med f / 1.8 blænder, IOS, mere
 • 7-8 Megapixel front-facing kamera
 • Retur af to stereo-fronthøjttalere på begge telefoner
 • 3.000 og 3.520 mAh batteri muligheder med hurtig opladning (eller større)
 • Bagmonteret fingeraftryk Scanner
 • IP68 støv- og vandmodstand op til 5ft
 • Google Assistant, Google Lens, Aktiv Edge-funktion, Daydream VR-kompatibel, mere
 • USB Type-C-port, to højttalere, 3,5 mm hovedtelefonstik

En rygte antyder, at Google Pixel XL 2 vil have en buet OLED-skærm svarende til Galaxy S8, og at Google ser ud til at investere millioner i LGs displayafdeling. Væsentligt tilbyder en smuk skærm, der kurver ud af siderne af enheden. Dette giver mulighed for en større skærm uden at gøre telefonen fysisk stor. Men det gælder kun for den største af de to. En ny rapport fra 9to5Google påstår, at der altid er en skærm og andre fine softwareforbedringer. Den lækage sagde, at Pixel launcher vil have et nyt redesign med Googles søgefelt nederst. Ligner på det lækkede billede ovenfor. Her er et andet billede, der for nylig blev lækket, og viste den totonede hvide Google Pixel 2 XL.Dette er Pixel 2 XL

Vi forventer stadig et førsteklasses metal- og glasdesign med vandbestandighed. Et potentielt problem med disse rygter er, at hver telefon vil se anderledes ud end to identiske enheder som den første generation. De er ens fra bagsiden, men er meget forskellige på forsiden. Vi bliver nødt til at vente og se.

Google Pixel 2 Price

Google Pixel 2 og Pixel XL 2-prisen er ukendt, indtil Google bekræfter det. Det oprindelige Pixel var Googles dyreste smartphone nogensinde udgivet, og langt dyrere end den budgetbevidste Nexus-lineup. Dette gjorde mange trofaste Android-fans utilfredse, men det signalerede Googles flyt til premium-markedet for at konkurrere med Samsung og Apple.

Sidste år kostede 32GB Google Pixel $ 649, mens den større Pixel XL kostede $ 769, med højere priser for en 128GB model. For 2017 vil den laveste model have 64 GB RAM. Ifølge Droid-Life starter den mindre Pixel 2 på 649 $ for 64 GB. Så starter den større Pixel 2 XL på $ 849. Disse priser vil klatre, hvis du vælger 128GB-indstillingen.

Dette er stadig billigere end en $ 1000 Galaxy Note 8 eller iPhone X, men dyr for Nexus-brugere. Med alle opgraderinger på hver telefon og udviklingen af ​​dyre telefoner på markedet, er vi temmelig sikre på de ovenfor beskrevne priser.Du behøver ikke bekymre dig, men disse telefoner vil være tilgængelige med finansiering via Google Butik og sandsynligvis sælges gennem luftfartsselskaber i en månedlig betalingsplan for at gøre det lettere at sluge.

Under alle omstændigheder, i betragtning af alle opgraderinger og potentielle ændringer kan disse være dyre telefoner. Pixel 2 XL er en stor udgivelse til søgegiganten. Det viser, at de kan oprette en fantastisk telefon, der kører den nyeste Android 8.1 Oreo, og forbedre nøgleområder, hvor originalerne manglede. Her er en lille prøve af de softwareopgraderinger, vi forventer.

Pixel 2 XL vil fremvise Googles vision for Android, da de anvender Samsung, Apple og andre producenter. Vi opdaterer løbende dette indlæg med flere detaljer, som de bliver tilgængelige.