Galaxy S9 Leak afslører hele Samsungs udgivelse - Artikler

Galaxy S9 Leak afslører hele Samsungs udgivelse

Et par helt nye Galaxy S9 lækager afslører vigtige detaljer forud for Samsungs udgivelse i begyndelsen af ​​2018. I flere måneder har lækager og rygter givet os en ide om, hvad man kan forvente af Samsungs næste telefon. Nogle nye tilfælde viser imidlertid spændende ændringer og matcher de fleste rygter vi hidtil har hørt.

Vi kender Samsungs arbejde på to nye telefoner i begyndelsen af ​​2018. De er Galaxy S9 og en større Galaxy S9 +. Og mens intet er officielt, indtil Samsung bekræfter det selv, giver disse billeder troværdighed til alt, hvad vi har hørt hidtil.

Læs: Galaxy S9 Release, Specs, rygter og seneste nyheder

Hvis utallige lækager, rapporter og rygter er korrekte, vil Samsungs større S9 + have to kameraer på bagsiden. I lighed med iPhone X og Galaxy Note 8. Men den mindre telefon vil kun have et enkelt kamera. Det er ikke alt, men vi har spændende billeder og nye oplysninger til at dele nedenfor.Er dette Galaxy S9 +?

Denne uge modtog vi sagen fra betroede kilder, der i det væsentlige bekræfter designet af både Galaxy S9 og Galaxy S9 +. Så bekræfter et lækket foto på Weibo de samme ændringer, selvom det er både gode og dårlige nyheder.

For det første, den dårlige nyhed, vil Samsung holde fast i det samme overordnede udseende som Galaxy S8 fra 2017. I grunden vil S9 og S9 + næsten se ud som Galaxy S8 og S8 +. Med samme skærmstørrelser, samme buede kanter og lignende indslag. Dybest set et "S" år for Samsung, som Apples årlige "S" opgraderinger.

Emnerne er dog lidt mindre, hvilket gør hver telefon nogle få millimeter kortere. Hvad angår de gode nyheder, tilføjede Samsung et sekundært kamera på den større Galaxy S9 + til forbedret fotografering. Så, som du kan se i vores billeder her, blev fingeraftryksscanneren flyttet til under kameraets array. Dette er en langt bedre placering end vi så på Galaxy S8, som var ude til den yderste højre kant og svært at nå.Lækket bagpanel bekræfter placeringen af ​​fingeraftrykssensoren

Alle disse lækager tilsyneladende bekræfter, at Samsung vil holde sig til en fysisk fingeraftryk scanner på den nye Galaxy S9. Og mens det er fint, troede mange rapporter og rygter, at selskabet ville introducere en optisk scanner inde i Galaxy S9-skærmen under glasset. Mest sandsynligt ser vi sådan en funktion på Galaxy Note 9 i august 2018, og ikke S9.

Det er også værd at angive, at SamMobile hævder, at disse nye telefoner begge vil være lidt tykkere end Galaxy S8 fra 2017. Årsagen bag denne ændring er batterilevetiden. Med Galaxy S9 sporting et stort 3,200 mAh batteri og S9 + potentielt få en stigning til 3.700 mAh. Dette vil også introducere en ny Quick Charge 3.0 teknologi til hurtigere opladning.

Galaxy S9 og S9 + Release Date

I flere måneder har vi hørt forskellige rapporter om en potentiel Galaxy S9 udgivelsesdato. Alt fra en lanceringsbegivenhed i januar og en tidlig udgivelsesdato i februar til rapporter, der hævder Samsung, vil følge samme lanceringsstrategi som 2017. Hvilket ville være en meddelelse i marts efterfulgt af en slutdato for april-udgivelsen.

MobileFun, der fremlagde sagen, rapporterer dog en 28. februar udgivelsesdato. Deres kilder mener, at Samsung formelt vil annoncere den nye Galaxy S9 i begyndelsen af ​​februar, så slip begge telefoner over hele kloden den sidste februar den 28, på Mobile World Congress.Se datoen på det lækkede billede?

Når det er sagt, tror de fleste rygter, at det er lidt for tidligt. Det er muligt Samsung annoncerer disse nye telefoner i februar, men vi forventer stadig en udgivelsesdato engang i marts i lighed med tidligere år.

Kan du lide de ændringer, vi ser med Galaxy S9? Hvor Samsung i det væsentlige tilbyder en bedre oplevelse på den større Galaxy S9 + for dem, der ønsker det største og bedste, selskabet har at byde på. Lad os vide i kommentarfeltet nedenfor. Vi opdaterer så snart vi ved mere.