Galaxy S8 + CM4 Wallet Case Review - Artikler

Galaxy S8 + CM4 Wallet Case Review

CM4 Q-kort tegneboks taske til Galaxy S8 er en tynd og letvægts sag, der indeholder tre kreditkort plus nogle penge. Dette er ikke din typiske tegnebogssag, da der ikke er nogen frontflap, der dækker Galaxy S8-skærmen. Din tegnebog er bekvemt placeret på bagsiden, der er en indbygget kickstand, men den er slank og beskytter telefonen samtidig.

Efter at have brugt disse tilfælde i årevis med Galaxy S4 og Galaxy S5, måtte jeg ty til noget andet, da virksomheden stoppede med at støtte Samsung. Nu med Galaxy S8 og S8 + er mærket tilbage og bedre end nogensinde.

Læs: Bedste Galaxy S8 Wallet Cases

En tegnebog taske er en god måde at beskytte din telefon og bære mindre på samme tid, og CM4 gør det bedre end nogen anden. Det er ikke et stort firma, som alle kender som Spigen, Speck eller Otterbox, men de bedste materialer og brugervenlighed gør det til en sag, jeg kan anbefale uden tøven. Læs videre for flere detaljer og fotos.For mig er den bedste del af CM4 Q-Card tegnebogen sagen designet. Jeg vil have en sag, der er tynd, let og ikke tilføjer meget masse. At få de samme funktioner i en tegnebog er næsten umuligt. Næsten. Designet er elegant, og soft-touch tegnebogen virker som premium læder. Denne sag leverer stil, funktioner og beskyttelse til en rimelig pris.Galaxy S8 + CM4 Q-Card Wallet Case Review En stor tegnebogshætte, der indeholder tre kort plus kontanter, har et premium design og ekstra funktioner som en indbygget kickstand.ProsComfortably indeholder 3 kort plus cashUnique design, der ikke dækker skærmen med en flapBuilt - i kickstand til god foranstaltningPremium materialer med en grippy tekstureret finishConsNone virkelig, men vi ville ikke have noget imod at være endnu tyndere4.6Køb det nu til $ 24.99

De fleste tilfælde på markedet bruger mere end et materiale. Normalt er dette bare en billig TPU og nogle hårde plastik. CM4 bruger en patenteret soft touch gummi med en unik grippy tekstur til rammen af ​​sagen. Så en executive syet stof til tegnebogen området. De fleste mennesker synes, det er læder, fordi det ser ud og føles som læder.

Det er et fuldramdesign, som beskytter Galaxy S8 på alle sider, herunder skærmen. CM4 er liggende vagt udvider sagen lidt over toppen af ​​skærmen for at gøre en læbe også. På denne måde kan brugerne lægge det med forsiden ned uden at bekymre sig om skader på skærmen. Alt om denne sag er høj kvalitet uden at ofre design, størrelse eller beskyttelse.

Et aspekt, der adskiller denne sag fra andre, er de højtryksstrukturerede sider. Det er svært at forklare, så tag et kig på billedet nedenfor. Forestil dig en hård, men komfortabel tekstur, som du ville finde på et pistolgreb på en telefon sag. Det føles godt og holder denne glatte telefon sikkert i dine hænder.Samlet set er tegnebogen langt den bedste del af case design. Stoffet strækker sig lige nok til at passe komfortabelt tre kreditkort (eller et ID) plus nogle penge. Det kan sikkert holde et kort også, hvis det er alt hvad du behøver. Det strækker sig ikke som læder til det punkt, hvor et kørekort nemt kan falde ud.

Du kan godt lide at der er en udskæring på den venstre kant af tegnebogen. Dette vil lade dig nemt og hurtigt glide et kort ud for at betale for varer. Ligesom en fane for nem adgang. Jeg har brugt tegnebogssager i fortiden, hvor det var en opgave bare at trække et kort ud, og det er ikke sjovt for nogen. Virksomheden tænkte virkelig på alt.Desuden er hele tegnebogen del af sagen lidt forsænket i rammen for at holde tingene kompakte. Det er ikke omfangsrikt ligesom de fleste tegnebags tilfælde på markedet. Så på kanten af ​​stoffet er en slids ned hele rammen, der faktisk er en skjult kickstand. Den måde, dette virker på, er at glide ud et belønningskort eller kørekort og skubbe det ind i denne slot, som gør kortet til et kickstand. Det er helt geni, hvis du spørger mig. Bare sørg for at du ikke afslører et kreditkortnummer til offentligheden.Knapperne er nemme at trykke og meget taktile, og alle portene er præcisionskuttede og tilgængelige. For at være ærlig har jeg intet at klage over med denne sag. Det ser godt ud, føles godt, fungerer godt og beskytter Galaxy S8 + uden at være for omfangsrige. Jeg finder også at bruge fingeraftryksscanneren er lettere med denne sag, da plasten kurver ned i sensoren perfekt og hjælper med fingerplacering.

Mange smartphone-ejere overfører tegnebogssager, fordi de er for store og omfangsrige, men det er bare ikke et problem med CM4 Q-Card-tegnebogen. Det er en perfekt størrelse, ligger fladt selv fuld af kontanter, og har ekstra funktioner som en kickstand. Alt dette kommer i et elegant og slidstærk design, der kun koster 24,99 dollar.

Hvis du har brug for en tegneboks etui til Galaxy S8 eller Galaxy S8 + look ikke længere end CM4 Q-kortet.