Galaxy S7 Hurtig trådløs opladning: Hvad skal man vide - Artikler

Galaxy S7 Hurtig trådløs opladning: Hvad skal man vide

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge er stadig to af de mest populære smartphones til rådighed. Tilbyder masser af funktioner som vandmodstand, mikro-SD-kort eller hele batterilevetiden. Et af disse funktioner kaldes hurtig trådløs opladning. Med det sagt, her er hvad ejere har brug for at vide om det.

Hurtig trådløs opladning er noget, mange brugere elsker, når de ved, hvordan det virker, og dets fordele. Denne funktion er ikke langsom og ubelejlig som den plejede at være. Derfor anbefaler vi ejere at læse videre for mere information.

Læs: 18 Bedste Galaxy S7 Edge Cases

Mens Galaxy S7 og S7 Edge ikke har et aftageligt batteri som nogle ældre Samsung-smartphones, har de enorme batterier indeni. Derudover har vi hurtig opladning og hurtig trådløs opladning. Alle udgør for den manglende ingrediens. Denne telefon varer så længe, ​​at et fjernbart batteri ikke er virkelig nødvendigt. Især med hurtig opladning. Lad os komme igang.Trådløs opladning er ikke en ny teknologi, men Samsung gør ting lidt anderledes end de fleste. Der er to forskellige typer trådløs opladning. Hvis du køber den forkerte ladestik eller din nye bil ikke understøtter den rigtige type, virker den ikke. Ligesom Ford vs Chevy er der Qi Wireless Charging vs PMA Wireless Charging Standards. Med Galaxy S6, S6 Edge, Note 5, S6 Edge og Galaxy S7 og S7 Edge Samsung implementeret begge typer.

Det betyder, at den trådløse opladningsversion fungerer sammen med din telefon. Gætningen ud af denne bekvemme funktion.

Hvordan det virker

Væsentligt brugere køber en pude og slipper deres telefon på den, i stedet for at tilslutte den. På en måde er det trådløst, da du kan gribe det og gå og ikke bekymre dig om ledninger, men puden er tilsluttet via en typisk mikro-USB kabel.

Læs: 5 trådløse opladere til Galaxy S7

Sæt den på den trådløse opladningsplade, og den oplader, henter den og går, og du har et fuldt batteri. Ældre Trådløse opladningspuder havde 10W output, og var ikke meget hurtige. Tager næsten 3-4 timer at genoplade en telefon. En almindelig kablet oplader (som opladeren inkluderet i S7) oplader din enhed helt til 100% på mindre end 90 minutter. Dybest set næsten dobbelt så hurtigt.

Imidlertid har Galaxy S7 "Hurtig" trådløs opladning. Denne nye metode opkræver næsten samme hastighed som en kabelforbindelse, hvilket gør det faktisk yderst nyttigt.

Samsung hurtig trådløs opladning

Hurtig opladning er nu tilgængelig i et bredt udvalg af tilbehør. Det øgede hastigheden med 1,4x og nu er Qi Wireless opladningspuder mere ideelle og faktisk værd at bruge.

Ejere behøver ikke at vælge mellem opladning af deres smartphone hurtigt med den ledede oplader, der kom i kassen, eller let trådløs opladning med lave hastigheder. Her er vores hurtige hands-on video, der viser notat 5 og den hurtige trådløse oplader i aktion. Denne samme oplader og opsætning er identisk på Galaxy S7 og S7 Edge.

Som du kan se ovenfor er det meget nemt. Alt du gør er at gå op og slip galaksen på opladeren, og det er det. Hurtig trådløs opladning starter og starter trådløs opladning af smartphone. Købere vil stadig få en hurtigere opladning ved hjælp af den medfølgende væg oplader, men det er en flot tilføjelse, der gør trådløs opladning virkelig praktisk.

Samsung tilbyder et par forskellige trådløse opladere, og den mest populære løsning sælger til $ 59,99, men sælges ofte. Dette oplader enhver Qi-kompatibel enhed og er bagudkompatibel med kompatible telefoner som Galaxy S6, Nexus 6 og mange andre ældre enheder.

Dette er ikke et stort spring eller revolutionerende ny funktion på nogen måde, men det er endnu engang, at Samsung skubber grænserne. At være i stand til at have en hurtig trådløs oplader på min natbord ved sengen er helt sikkert mere tiltalende nu, at det er hurtigt nok til at være nyttigt. Denne funktion vil også blive inkluderet i Galaxy S8, for dem der efterhånden vil opgradere. Mens du er her, kig på andre hurtige opladere nedenfor.

5 hurtig bil opladere til Galaxy S7

Tronsmart Quick Charge 2.0 Billader


Tronsmart er et af de førende mærker, når det kommer til Quick Charge 2.0 og 3.0 tilbehør. Dette er en af ​​de nemmeste, mindste og billigste muligheder rundt. Få denne lille Tronsmart Quick Charge 2.0 certificerede oplader, og Galaxy S7 genoplader hurtigere end med nogen anden oplader, du har lagt omkring huset eller bilen.

Denne oplader er lige så hurtigt som den "Adaptive Fast Charger", der kommer i boksens brugere, stikket ind i væggen, helt sikker og også billig.

Køb det nu på Amazon for $ 6,99

Alternativt få en dobbelt USB bil oplader til kun $ 9. En port er Quick Charge 2.0 til Galaxy S7, og den anden er den hurtigste regelmæssige hastighed til rådighed for smartphones, tabletter, dampe og andre mikro-USB-enheder.