Galaxy S7 Edge vs Galaxy S6 Edge Plus: 5 nøgleforskelle - Artikler

Galaxy S7 Edge vs Galaxy S6 Edge Plus: 5 nøgleforskelle

Den populære Samsung Galaxy S7 Edge er bedre end den store Galaxy S6 Edge Plus fra 2015, og her forklarer vi hvorfor. Med Note 7 helt annulleret, er S7 Edge det bedste fra Samsung lige nu. Med året kommer til en tæt og utallige Black Friday eller ferie tilbud kommer, vil købere være på udkig efter at opgradere. Her er hvad du behøver at vide om, hvordan disse to telefoner adskiller sig.

Samsung Galaxy S6 Edge var en dejlig telefon, men for lille til mange. Senere blev en større Galaxy S6 Edge Plus overraskende frigivet i august sammen med Galaxy Note 5. Begge blev derefter erstattet med Galaxy S7 Edge, som er hvor vi er i dag.

Læs: Samsung Galaxy S7 Edge Review

S6 Edge Plus har en stor 5,7-tommers skærm, der ligner note 5, men i stedet for en S-Pen-stylus har den en buet skærm. Det er prangende og skifter hoveder, for ikke at nævne tilføjer flere nye funktioner. Når det er sagt, læs videre for fem nøgle ting, der adskiller Galaxy S6 Edge Plus fra den lidt mindre Galaxy S7 Edge, der ankom 11. marts og er tilgængelig fra alle luftfartsselskaber i USA og rundt om i verden.I begyndelsen af ​​2015 var Galaxy S6 og Galaxy S6 Edge imponerende telefoner, der ankom i april. De havde et premium nyt design lavet udelukkende af glas og metal, buede skærme, et godt kamera, trådløs opladning og meget mere. Samsung lavede deres bedste og mest premium telefoner til dato, men det fulgte med nogle store kompromiser for købere.

For at få dem ud af et premium metalmateriale, måtte Samsung afskaffe det udskiftelige batteri og tog endda micro-SD-kortet for at udvide lagerpladsen. Dette fører mange til at holde deres Galaxy S5, eller prøv LG G4 i stedet. Når det er sagt, den fantastiske skærm, design, fingeraftryk scanner og kamera, der afsluttede Galaxy S6 og S6 Edge gjort det til en af ​​Samsungs bedste telefoner nogensinde.

Ser man på Galaxy S6 Edge Plus og Galaxy S7 Edge købere vil næppe mærke forskellen, bortset fra størrelsen. I år leveres S7 Edge med en 5,5-tommers Quad-HD-skærm, som kun er et hår mindre end Edge Plus fra slutningen af ​​sidste år. I stedet for at tilbyde en 5,1-tommers kant og en enorm 5,7-tommers Edge Plus valgte Samsung i år det perfekte mellemmål på 5,5 tommer, og det er deres bedste telefon endnu. For ikke at nævne er der meget mere til det end bare skærmen.

De, der overvejer den ene eller den anden eller opgraderingen, vil gerne vide alle detaljerne. Læs videre for alt hvad du behøver at vide om begge telefoner, og hvad gør Galaxy S7 Edge bedre på næsten alle måder. Det vil blive kraftigt tilbagediskonteret denne højsæson, hvilket gør de næste par måneder til en god tid at købe. Imidlertid kommer en Galaxy S8 i marts 2017.

Galaxy S7 Edge vs Galaxy S6 Edge Plus: Design


I år holdt Samsung designet næsten identisk med sidste år. Det var en prisbelønnet alle glas og metal telefon, så der var ikke behov for at ændre det. I stedet blev det raffineret og forbedret, hvilket gav Samsung plads til at tilføje flere funktioner og et stort batteri. Enhver, der så eller brugte Galaxy S6 Edge Plus sidste år, ved nok, hvad man kan forvente fra S7 Edge. En smuk smartphone lavet af glas og metal i sort, guld, sølv og nu blå koral.

Galaxy S7 lineup for 2016 bevarer den samme fremragende byggekvalitet, og et lignende overordnet design. Samsung holdt alt det samme, men raffinerede det lidt. Knapperne er ligeledes placeret på siden, og der er en dedikeret hjemmeknap med en indbygget fingeraftryksscanner til sikkerhed.

En stor tilføjelse til Galaxy S7 Edge er støv og vandmodstand IP68. Dette er enormt. Derefter har vi, ligesom originalen, 3,5 mm hovedtelefonstikket, mikro-USB-opladningsporten og højttalerne på bunden. Det er værd at bemærke, at Galaxy S7 ikke har IR-sensoren på toppen til fjernbetjeningsfunktionen. Samsung fjernede det.

Den største ændring bortset fra skærmen er glasset på bagsiden er nu buet. Galaxy S6 Edge havde en flad ryg, men den nye S7 Edge er afrundet på forsiden og bagsiden. Dette holder den smukke og unikke "Edge" og dens funktioner på forsiden, men gør den afrundet, så den føles tyndere i din hånd. Telefonen er faktisk en smule tykkere, for at tilføje et større batteri og en anden funktion, vil vi nævne i et øjeblik, men kurven gør det faktisk føles tyndere end sidste års modeller. Kameraet er også tyndere og efterlader næsten ingen udbulning eller pukkel på bagsiden. Hele telefonen ser ud og føles tyndere.

"Edge" var en gimmick sidste år, men det er faktisk ikke værd at bruge. På Galaxy S7 Edge tilføjede Samsung nye funktioner og funktionalitet, 9 paneler til at tilføje apps og genveje, hvilket gør det langt mere nyttigt i 2016.