Galaxy Note 8 vs Pixel 2 XL: Hvad køberne skal vide - Artikler

Galaxy Note 8 vs Pixel 2 XL: Hvad køberne skal vide

Smartphone-købere har masser af fantastiske Android-telefoner at vælge imellem, og flere er på vej. To af de mest spændende telefoner i anden halvdel af året er Galaxy Note 8 og Googles Pixel 2 XL. Med notat 8, der nu er tilgængelig og forudbestillinger, lever for det nye Pixel, så er de to sammenligne.

Samsungs nye telefon ankom den 15. september og tilbyder en stor skærm med masser af flotte funktioner. Googles nye Pixel 2 kommer senere i denne måned, og den er også fyldt med funktioner.

Læs: Galaxy Note 8: 5 Grunde til at vente og 4 grunde til ikke

I dette indlæg går vi over alt, hvad du behøver at vide om hver smartphone. Fra udgivelsesdatoer, skærmstørrelser, kameraer og meget mere. Disse er to meget forskellige telefoner med deres egen unikke tilgang, men begge er bestemt værd at overveje.Forsøger at bestemme, hvilken man skal købe er ikke en nem opgave. Når det er sagt, bør vores oplysninger hjælpe dig med at afgøre, om Pixel 2 XL er lige ventetiden værd. Med fremragende storskærmstelefoner, der er tilgængelige som Galaxy S8 og LG G6, har nogle købere et hårdt valg at lave.

Old Note 7 brugere har sandsynligvis allerede deres øjne på den nye Note 8, eller købt den allerede. Imidlertid er Google Pixel XL 2 et lokkende tilbud med en lignende stor bezel-fri skærm, imponerende kamera og god batterilevetid.

Begge telefoner har fordele og ulemper, og det kommer ned til, hvad hver bruger har brug for mest. For nu er her alt hvad du behøver at vide om Galaxy Note 8 og Googles større Pixel 2 XL. Der er en mindre regelmæssig Google Pixel 2, men du er sandsynligvis interesseret i den større skærm af XL.

Galaxy Note 8 vs Pixel XL 2: Display


Første ting først vil de fleste potentielle købere først overveje skærmens størrelse. Så kom ind i andre aspekter som kameraet eller batterilevetiden. I dag forventer næsten alle en stor skærm, og disse to telefoner leverer præcis det.

Både Galaxy Note 8 og Google Pixel XL 2 har rigtig store og smukke skærme. Bestemme hvilken størrelse du vil eller har brug for, vil være spørgsmålet.

Den 23. august afslørede Samsung officielt Galaxy Note 8. Komplet med en massiv 6,3-tommers Quad-HD Infinity Display og to kameraer på bagsiden. Siderne på skærmen er buede og bøjes af kroppens sider. At få det til at ligne det har ingen beslag. Derefter er ørerne på toppen og bunden ekstremt små. Ligesom Galaxy S8 og Galaxy S8 + fra tidligere i år. Samsung klarer at tilbyde den store skærm uden at gøre telefonen fysisk større end tidligere enheder. Takket være de små beslag og fjernelse af den fysiske hjemknap. Giver os mere skærm fast ejendom i samme formfaktor. Samsung bruger S-AMOLED skærme med en høj Quad-HD opløsning, der er lang og skinnende.

Pixel XL 2 tilbyder noget lignende ved at levere en LG-lavet OLED-skærm, der kommer ind på 6 tommer. Denne skærm er også lidt buet og strækker sig til kanterne af telefonen og minimerer indkapslingen. Emnerne er dog lidt større på grund af dobbelte front-vende højttalere. Det er en afvejning, som mange bør overveje.

Googles Pixel 2 XL bruger det samme lange og skinnede formatforhold og kant til kantdesign som Note. I grund og grund ingen af ​​disse telefoner vil have en bred skærm som Galaxy Note 5 eller Note 7. Pixel er mindre selv, og sandsynligvis lettere at holde og bruge for de fleste.

Hvor stor af en skærm har du brug for eller vil have? Noten 8 er massiv på 6,3-tommer, mens den ældre Galaxy S8 kun er 5,8 tommer. Hvis du er interesseret i en perfekt mellemplads, skal du overveje 6-tommer Pixel 2 XL.