Disney Heroes: Battle Mode: 6 ting spillere behøver at vide - Artikler

Disney Heroes: Battle Mode: 6 ting spillere behøver at vide

Disney Battle Heroes Mode er et rollespilspil til iPhone og Android, der kommer ud snart. Begynd med at samle dine yndlingspersoner fra Wreck it Ralph, The Incredibles, Toy Storyog Zootopia. Det er dit job at bruge dem til at gemme Digital City fra en farlig ny virus. I spillet har du deres sejeste kræfter til din rådighed. Bare kæmp og slip dine fjender, indtil de ikke kan kæmpe mere.

Her er de 6 ting, som hver spiller har brug for at vide om det nye Disney-spil til iPhones, iPads, Android-smartphones og Android-tabletter.

Læs: Bedste iPhone spil til spil uden internet

Hvad du gør i Disney Heroes: Battle ModeDisney Heroes: Battle Mode tager dig til Digital City første gang du åbner den. Digital City et godt sted, men det overskrides hurtigt af et virus, der ødelægger det. Tegnene fra dine yndlingsfilm viser sig for at stoppe den virus fra at ødelægge Digital City for evigt og sætte tingene tilbage som de var.

Buzz Lightyear og de andre helte vinder tilbage Digital City med din hjælp. Du vælger dine 5 favorithelte til kamp 5 af virusets tegn. Holdet der overlever vinder kampen. Jo mere du kæmper for Digital City, jo flere færdigheder og gear du låser op for dine helte. Dine helte leveler også op, som du henter mere erfaring.

Disney Heroes: Battle Mode har en E 10+ rating. Det betyder, at det er fint for spillere der er mindst 10 år gamle.

Læs: Billige Xbox One Games for Kids: 7 måder at spare på

Hvornår er Disney Heroes: Battle Mode Release Date?Det Disney Heroes: Battle Mode udgivelsesdato ankommer senere i år. Vi ved ikke præcis hvornår.

Nogle heldige spillere tester Disney Heroes nu. Derfor er der videoer af det online. Hvis du ikke kan se spillet på din enheds appbutik, skyldes det, at test ikke er tilgængeligt, hvor du bor. Desværre er der ingen måde at tilmelde dig til denne tidlige testning.

Disney Heroes: Battle Mode Characters

Disney Heroes: Battle Mode vil starte med over 30 tegn fra dine yndlingsfilm. Du skal afslutte missioner og kampagner for fuldt ud at låse op for alle deres evner.

Vi kender ikke alle tegnene i Disney Heroes: Battle Mode endnu. Disney siger, at spillet vil omfatte The Incredibles, Wreck-It Ralph, Vanellope von Schweetz, Judy Hopps og Nick Wild. Vi ved også, at Fix-It Felix og Sully er i spillet, fordi du får dem gratis, hvis du forudregistrerer til spillet i dag. Buzz Lightyear vises på spillets hjemmeside, så forvent ham også.

Spillets korte trailer på YouTube indeholder tegn fra Det Incredibles, Wreck-It Ralph, Piraterne fra Caribien, Legetøj Story & Zootopia. Flere helte kunne starte efter spillets udgivelse.

https://youtu.be/CQUnr_sjtSY

Disney Heroes: Battle Mode Price

Disney Heroes: Battle Mode er et gratis spil som Pokemon GO. Så det vil ikke koste dig penge som at downloade det Minecraftog andre premium iPhone og Android spil gør.

Når det er sagt, at bruge penge i spillet kan gøre tingene lettere for dig. Du har brug for guld, energi og perler for at holde dit hold af helte i god form. Du kan tjene disse ting ved at kæmpe for viruset eller bruge dine rigtige penge til at få ekstramateriale fra Apple App Store og Google Play Butik.

Helt i spillet er ikke altid gratis. Vi ved, at en enkelt karakter koster $ 15 i spillet, fordi Disney Heroes: Battle Mode hjemmeside siger et gratis tegn er værd $ 15. På den måde ligner spillet megetDisney Infinity til iPhone og iPad. 

Sådan får du et gratis tegn til Disney Heroes: Battle ModeDu kan spare dig selv for meget arbejde eller $ 15 ved at kræve en gratis Disney Heroes: Battle Mode karakter i dag.

For at gøre krav på denne karakter, skal du registrere dig tidligt på Disney Heroes internet side. Rul ned til registreringsområdet og klik på knappen for den type enhed, du har. iPhone- og iPad-ejere skal klikke på knappen IOS Pre-Registration. Android Pre-Registration-knappen er til smartphones og tablets med Android installeret, som Samsung Galaxy-telefoner. Du skal indtaste en e-mail-adresse for at gøre krav på din gratis helt. Sørg for, at dette er din rigtige email-adresse.

Når du har registreret, skal du vælge Mr. Incredible, Fix-It Felix Jr., Sully med Book, Jessie eller Nick Wilde som din gratis helt.

Tilmeld dig så hurtigt som muligt, fordi tilbudet om gratis hero kunne forsvinde inden spillets lancering.

Kan din iPhone eller Android-enhed spille Disney Heroes: Battle Mode?Disney Heroes: Battle Mode bør arbejde på ældre iPhones og Android-enheder.

Lige nu er det svært at sige, om din iPhone eller Android-enhed er klar til Disney Heroes: Battle Mode. Spillet er i test nu, men vi ved ikke, hvilke versioner af Android eller iOS du har brug for.

Hvis du har din telefon eller tablet i de sidste to år, skal spillet fungere. Virksomheder kan lide at gøre deres gratis-til-spil-spil tilgængelige på så mange enheder som muligt, så ældre iPhones og Android-enheder skal installere spillet fint. For eksempel,Pokemon GOarbejder på iPhone 6, som Apple udgav i 2014. Det startede ikke før 2016.

Forvent at finde ud af mere om Disney Heroes: Battle Mode opbevaring og andre krav, når udgivelsesdatoen ankommer. Husk, at spillet lanceres senere i år.

30 Bedste offline Android spil til spil uden internet

Fallout: Shelter


Ingen WiFi? Intet problem! Bare få Fallout: Shelter og spil det hele året. Fallout er stadig et af de mest populære konsolspil af alle tider. Spillere kan nyde det i hundredvis af timer i slutningen og elsker hvert minut af det. Mens mange af jer har sikkert spillet Fallout: Shelter on mobile, vidste du det virker uden WiFi? Dette er et perfekt spil at nyde mens du er på et fly.

Fallout Shelter er som SimBuilder type spil hvor du bygger en landsby og gør alle glade. Kun dette foregår i en underjordisk bunker, efter at verden blev ødelagt. Det ligner det populære konsolspil, men naturligvis anderledes på mange måder. Det kører 24/7, selv uden WiFi, og du får beskeder, når der sker ting hele tiden. Som et resultat er Fallout Shelter et ekstremt populært spil (og addicting), som alle kan nyde. Her er nogle vigtige tips og tricks, så download det fra vores link nedenfor.

Spil Fallout: Shelter