Fælles NFL søndag billet problemer og rettelser - Artikler

Fælles NFL søndag billet problemer og rettelser

En af de bedste måder at se fodbold på er med NFL Sunday Ticket fra DirecTV. Og der er ikke noget værre end at have billetten, kun for at håndtere problemer og savner spillet. Med det i tankerne er det nogle almindelige NFL søndag billetproblemer og hvordan man retter dem.

Problemer kommer i flere former. Uanset om det er søndagsbilletstrømmen, fejler appen, eller du kan ikke se mere end et spil ad gangen. Hvis du står over for disse søndag billet problemer er det, hvad du behøver at vide.

Læs: Få NFL Sunday Ticket uden DirecTV

Det meste af tiden kan du selv afhjælpe søndagsbilletstrømmeproblemer, selvom det bare er internettet eller din konto login. Andre problemer kræver dog kundesupport eller lidt fejlfinding. Vi sparer dig fra besværet og tiden, der ringer til hjælp, indtil du virkelig har brug for det.DirecTV NFL Søndag Billet Problemer & Fixes

Der er mange små ting, der kan gå galt. Uanset om det er din student søndagsbillet U login, en besked om, at dine modtagere ikke er konfigureret, eller noget andet som DirecTV helt ned. Vi starter med nogle almindelige streaming, DirecTV-box eller WiFi-problemer, og derefter videre til et par andre fra vores liste nedenfor.

 • Søndag Billet App Problemer
 • Sådan installeres NFL Sunday Ticket App
 • DirecTV søndag billet login problemer
 • Søndag Billet Streaming Problemer
 • Er DirecTV eller søndag billet ned?
 • Søndag Billet Max Problemer
 • Kan ikke se flere spil
 • og mere

Søndag Billet App Problemer (Ikke Arbejde, Manglende Funktioner)

Første ting først, vi ønsker at løse nogle almindelige NFL Sunday Ticket App problemer. I dag ser millioner af mennesker på NFL på telefoner eller tablets, og det betyder at du bruger appen hele tiden.NFL Sunday Ticket App vil Åben til live-streamingSøndag den 9. september 2018 kl. 12.00 ET, 9:00 PT. Hvis du forsøger at logge ind på appen og se torsdagens spil, eller bare sørge for at alt er klar til kickoff på søndag, vil du løbe ind i problemer.

Så snart den normale skidsæson begynder, fungerer appen fuldt ud som forventet.

Hvis du har problemer med appnedbrud, login problemer eller stivere og dårlig ydeevne, kan vi hjælpe dig med det også. Først skal du sørge for, at du har den nyeste version ved at tjekke for opdateringer på App Store eller Google Play. Faktisk anbefaler vi, at alle tilbagevendende kunder afinstallerer appen og geninstallerer DirecTVs søndagskupon. Bare for at rydde tingene ud og få den nyeste version. Du kan også manuelt tvinge luk appen og genstarte den for at løse eventuelle små problemer.

Hvis appen fejler, kan du også prøve at genstarte din telefon, tablet, iPad, Xbox eller anden enhed og logge på igen.

Sådan installeres NFL Sunday Ticket App

 • Download til iPhone
 • Download til iPad
 • Download på Android-telefoner
 • Download til Android Tablets
 • Microsoft Store Download Link
 • Amazon App Store

Husk, at du har brug for en anden app til telefoner, tablets eller andre medieenheder. Det er også tilgængeligt for Roku og mere. Sørg for at downloade versionen til din iPhone og din iPad, eller du vil opleve søndag billetapp problemer.

Bemærk: Hvis du oplever problemer med videoafspilning gentagne gange, skal du prøve at afinstallere appen og geninstallere den.

DirecTV søndag billet login problemer

Et andet problem vi ser hele Twitter og AT & T support fora handler om login problemer. Uanset om du ikke kan logge ind på appen, der beskæftiger sig med problemer online eller forsøger at opgradere eller forny din billetplan på hjemmesiden. Det er frustrerende, især når alt du vil, er at se spillet.

Det største login-problem, vi ser hidtil i 2018, er dem med et NFL Sunday Ticket U-studentepassage. Studerende får billetten til kun $ 99 om måneden.Mange studerende er allerede tilmeldt billetten, kun nu virker det ikke som 2018-19 sæsonen starter. Studerende rapporterer, at efter at have logget ind, siger systemet, at søndagskuponen ikke er en del af deres programmering, eller at deres modtagere ikke er oprettet. To ulige fejl for en elevplan.

Hidtil er den eneste løsning, vi har fundet, at annullere din søndagsbillet U-studentrabat og genindskrive. Dem, der bestilte det tidligere i år eller i løbet af sommeren, er på en eller anden måde udelukket fra tjenesten.

Hvis du har andre problemer, klik her for at nulstille dit brugernavn eller adgangskode. Derefter kan du vælge en ny og logge ind. Vi overvåger løbende login problemer og opdaterer dette indlæg, da vi finder flere rettelser. Du kan altid prøve fejlfinding og løse værktøj, hvis det er presserende. Hvis du prøver forkert adgangskoden for mange gange og bliver låst, skal du ringe til DirecTV på800.288.2020. 

Søndag Billet Streaming Problemer

Hvis du har NFL Sunday Ticket lyd, video eller streaming problemer, prøv disse tre hurtige rettelser.

 • Prøv en lavere båndbreddeindstilling ved hjælp af videokvalitetsindikatoren (VQ)
 • Luk alle andre programmer på computeren, telefonen eller tablets
 • Sørg for, at du har et stærkt WiFi-signal, eller bevæg dig tættere på din trådløse router

Hvis din strøm ikke virker rigtigt, er det sandsynligt, fordi dit internet er for langsomt, eller hvis du har for meget på gang. Hvis børn downloader musik og film, streamer YouTube i et andet rum og gør andre ting, mens du forsøger at streame søndagsbilletten samtidig, kan det kæmpe.Afhængigt af din internet hastighed vil det løbe godt, eller blive hakket. Prøv tipsene ovenfor, sænk kvalitetsindstillingen eller køb hurtigere internet fra din tjenesteudbyder. Prøv igen at genstarte appen eller genstarte din enhed for at få en bedre oplevelse.

Er DirecTV eller søndag billet ned?

Nogle gange opstår der et stort problem, som du ikke kan løse, og vi kan ikke rette. Lejlighedsvis NFL søndag billet vil gå helt ned, DirecTV vil have en fejl eller værre. Vi så noget lignende sidste år, og alle tabte NFL RedZone-kanalen midlertidigt. Disse retter sig normalt efter en kort periode.

Hvis du har købt NFL Sunday Ticket Max og har problemer med at se Red Zone, ring venligst 1-800-GET-SPORTS.

- Red Zone Channel (@RedZoneChannel) 17. september 2017

Inden du starter fejlsøgning som skør og kun kommer i telefonen til at sidde på vent i en time, skal du sørge for at det er værd at prøve. Populære websteder som DownDetector vil fortælle dig om en serviceudfald. Kontroller, om DirecTV har et problem, og fortsæt med vores andre tip eller ring til Hjælp.

Søndag Billet Max Problemer

Har du Sunday Ticket MAX? Hvis ikke, her er hvordan det er anderledes, så du ved hvad du mangler. Hvis du gør det, og du har problemer med det, er du ikke heldig. Typisk MAX problemer er de samme som enhver anden situation, så følg vores trin ovenfor, ring for hjælp, genstart appen osv.MAX giver dig flere kanaler, flere streaming muligheder, genveje, replays og en masse andet indhold. Derudover lader du dig se Sunday Ticket på flere enheder, end du kan forestille dig. Det er stort set det højeste niveau, de tilbyder, hvilket giver dig all-out adgang overalt, når som helst, fra næsten enhver enhed. Det er den bedste mulighed for die-hard NFL fans. For alle problemer, ring 1-877-399-8542 for hjælp.

Kan ikke se flere spil med søndag billet (eller multi-enhed)

Sidst men ikke mindst er et spørgsmål vi hele tiden ser på at se mere end et spil ad gangen. Ja, du kan absolut se mere end et spil ad gangen ved hjælp af Game Mix-tilstanden. Dette giver dig faktisk mulighed for at streame fire spil på én gang.Se fire spil på én gang og virkelig komme ind i handlingen

Dette virker på alle platforme. Det er en af ​​de bedste dele af billetten. Du kan imidlertid ikke se NFL Sunday Ticket på mere end en enhed ad gangen. Der er stor forskel på flere spil på én gang og flere enheder på én gang.Desværre har de ikke en venlig politik som Netflix eller HBO med kontoopdeling, og de låses fast. Det betyder, at kun én enhed har adgang til dit NFL Sunday Ticket-abonnement og konto til enhver tid. Dine børn kan ikke se et spil på deres telefon, mens du nyder et andet spil i stuen.

Andre DirecTV Sunday Ticket Problemer

Millioner af mennesker nyder billetten, og vi har sikkert ikke fanget alle problemer, eller frustrerende bug fans vil opleve denne sæson. Bare rolig, men vi opdaterer løbende dette indlæg med nye detaljer, som de er tilgængelige hele året.

For nu er her en stor liste over NFL Sunday Ticket Fejlfindingstips og ofte stillede spørgsmål for dem der stadig oplever problemer. Dette er et godt sted at starte, hvis du stadig sidder fast. Du kan se spørgsmål, svar, chat med en supportrepræsentant eller ring kundeservice for at få hjælp.

Og endelig anbefaler vi, at du når ud til @DirecTVSERVICE på Twitter for hurtig og rettidig hjælp. De er hurtige til at reagere og vil straks få nogen på din sag.