10 Almindelige LG G7 Problemer & Sådan Fixes Dem - Artikler

10 Almindelige LG G7 Problemer & Sådan Fixes Dem

LG G7 er en stor telefon med meget at lide, men det er ikke perfekt. Og mens brugerne venter på den endelige opdatering af LG Android 9 Pie, ser vi mange rapporter om LG G7-problemer. Med det i tankerne er nedenstående en liste over nogle almindelige problemer, du måtte opleve, og hvordan du hurtigt kan rette dem.

Heldigvis er det nemt at rette de fleste små LG G7-problemer alene hjemme. Du behøver ikke hjælp fra en forhandlerbutik eller skal ringe til LG support og sidde i ventetiden i timevis. Bare følg vores vejledning og tip.

Læs: 7 Bedste LG G7 Skærmbeskyttere

Og mens vi forventer, at mange af disse fejl går væk, når Android 9 Pie opdateringen ankommer, er vi ikke sikre på, hvornår det rent faktisk vil ske. Som et resultat vil du gerne håndtere dem lige nu. Derfor fører vi dig gennem nogle af disse klager og tilbyder løsninger eller ressourcer til at hjælpe dig med at rette dem.Uanset om det er en lille fejl eller noget stort som dårligt LG G7 batterilevetid, er vi her for at hjælpe.

Sådan Fix LG G7 batteri livsproblemer

For det første hører vi mange klager over batteriets levetid. Faktisk er dette det største problem for LGs telefon til dato. Med G7 har du en stor 6,1 tommer skærm med et lille 3.000 mAh batteri.

Det er næsten lige så stort som Galaxy Note 8, men med et batteri så lille som Galaxy S8, som er en opskrift på katastrofe. Hvad vi forsøger at sige er, at der ikke er nogen nem løsning for dårlig LG G7 batterilevetid. LG lægger et lille batteri i en stor telefon.Der er dog flere forskellige trin til at tage, indstillinger, der skal ændres, og ting du kan gøre for at gøre det sidste lidt længere. Enhver hjælper, når du arbejder med et lille batteri. Først skal du gå til indstillinger og sørge for, at en app ikke misforstår og bruger en unormal mængde juice.

 • Gå til Indstillinger
 • Klik på Batteri og strømbesparelse
 • Vælg Batteriforbrug

Typisk er Android-systemet, Android OS eller skærmen (Display) øverst. Hvis der er noget andet øverst, som FaceBook eller noget tilfældigt, har du et problem. Tryk på stop bunden til højre for øjeblikkeligt at stoppe problemet. Vi anbefaler også, at du deaktiverer, afinstallerer eller geninstallerer en app, der fejler. Eller prøv en hurtig og simpel genstart.

Vi anbefaler også, at du tilpasser placeringsindstillinger, gør skærmens lysstyrke nede til omkring 40% eller automatisk, og lukker store apps, du ikke længere har brug for. For ikke at nævne brug LGs batterisparefunktioner, hvis du kan, eller skift skærmopløsning fra 2k ned til 1080p. Det er i Indstillinger> Skærm> opløsning.

LG G7 Bootloop Problemer

Af en eller anden grund lider mange LG-telefoner igennem årene af, hvad der er kendt som "bootloops". Hvor telefonen genstarter igen og igen og er i det væsentlige ubrugelig, indtil du klarer at stoppe sløjferne. Dette var et stort problem med LG G5 og endda ført til en class-action retssag.

Vi har ikke set noget dårligt med LG V30, G7 eller V40, indtil for nylig. Brugere med T-Mobile LG G7 i Europa og andre regioner oplever tilfældigt bootloops. Vi hører en hurtig opdatering fra T-Mobile skal rette den, men vi bliver nødt til at vente og se. Forhåbentlig bliver det ikke et andet udbredt problem for LG. Vi rapporterer tilbage, når vi ved mere.

LG G7 Baggrundsbelysning Blødning

Der har været mange rapporter om baggrundsbelysning på LG G7. Det er her brugerne kan se lys blødning gennem siderne af telefonen og forstyrre fotos, video eller web browsing.

Mest bemærkelsesværdigt, brugerne ser lys skinner gennem mere end det burde nederst til højre, tæt på hjemme-knappen. Eller bare hele bunden af ​​skærmen. Desværre har vi ikke noget godt at rapportere her. Dette er ikke noget, vi kan "rette", og vi anbefaler, at du når ud til LG til en udskiftningsenhed. Næsten alt andet på vores liste kan du rette, så her er hvor vi kan hjælpe.

Sådan Fix LG G7 WiFi Problemer

WiFi er en anden ting alle klager over, men det er sjældent selve telefonen. Normalt er det et problem med appen, som Netflix eller Google Play Musik. Fra dårlig tilslutning, falder, til selv 5GHz virker ikke rigtigt. Vi oplevede mange problemer med WiFi på LG G5, men firmaet fikset dem med G6 i 2017.

Før vi går videre ind i denne vejledning, skal du sørge for at gå tilIndstillinger> om telefon> og se efter opdateringer og installer ny software. LG har udgivet flere opdateringer i løbet af de sidste par måneder for at forbedre og forbedre oplevelsen på denne telefon og forberede den til Android Pie.

Læs: Top 10 LG G7-funktioner, du vil elske

Hvis du har WiFi-problemer, har vi nogle forslag, du bør prøve, før du gør noget andet.

 1. Genstart din telefon
 2. Sluk for WiFi, og derefter igen (i indstillinger eller med hurtigskift i meddelelseslinjen)
 3. Tag stikket til din WiFi WiFi-router i 2-3 minutter, og sæt den derefter i igen og tænd den igen
 4. Prøv at genoprette forbindelse til WiFi-forbindelsen

Hvis dette ikke løser dit problem, skal du prøve at gå til Indstillinger> WiFi og glem det trådløse netværk, du forsøger at oprette forbindelse til. Søg derefter igen og genoprettet forbindelse til det, indsæt adgangskoden, og se om det virker. Dette nulstiller helt forbindelsen mellem din telefon og WiFi, hvilket giver den en ny start og retter ofte eventuelle problemer.

Sådan Fix LG G7 Bluetooth Problemer

Bluetooth er et andet aspekt af hver telefon, som vi ser klager om. Med så mange enheder, Bluetooth-højttalere, biler, bilstereo og forskellige mærker, er du nødt til at løbe ind i lejlighedsvis problem.

Den største klage er Bluetooth i biler, hvor telefonen simpelthen ikke vil forbinde. For en forbinder LG G7 men telefonikonet er gråtonet på dit stereoanlæg. Hvis ja, skal du kontrollere dine tilladelser eller slukke for HD-opkald. Det er dog din bedste chance at slukke og tænde din telefon (og bil) igen. Derefter reparere de to og prøve det.

Bluetooth er altid lidt vanskelig, så prøv at slette eller glemme enhver enhed, som du har problemer med, og gentag forbindelsen. Dette er en sidste kløftindsats for at få tingene til at fungere ordentligt.

LG G7 Apps er ikke fuldskærm (eller hakproblemer)

Der er to skærmproblemer, mange mennesker står over for. Apps er ikke fuldskærm takket være det lange og tynde design, eller appindholdet bliver afskåret af hakket. Og desværre er officiel hak-støtte ikke kommet, før du får Android Pie. Så du kan være fast med sorte søjler øverst og nederst på nogle apps. Eller du kan bruge LGs "app scaling" -tilstand til at tvinge apps til fuldskærmstilstand. • Gå til Indstillinger
 • Tryk på knappen Vis kolonne
 • Vælg App skalering
 • Find og aktiver fuldskærmstilstand på apps, der har brug for det

Et glimrende eksempel er YouTube, det bruger ikke hele skærmen. Du kan dog klemme for at zoome, og den vil udvide til fuldskærmstilstand. Prøv det og nyd den 6,1 tommer skærm. For alt andet vil LGs indbyggede skaleringstilstand hjælpe dig med at nyde apps fuldt ud.

Læs: 15 Bedste LG G7 ThinQ Etuier

Ellers skal du gå til samme indstillingsmenu og skjule hakket med software-tricks. Dette får telefonen til at have besætninger som ældre enheder, men det skjuler hakket og får apps til at blive normale igen.

Sådan løses LG G7 manglende appladesproblem

Denne næste er mere en præference end et problem, men vi ser stadig mange klager. Med LG G7 har du ikke en dedikeret knap til app skuffen. I stedet skal du skrue op på skærmen eller håndtere alle apps, der er i en mappe som iPhone.Sådan får du din app-skuffeknap tilbage. Hoved til Indstillinger > Skærm> Startskærmen og aktiver applikationsbakken. Alternativt kan brugerne følge denne gamle men stadig nyttige vejledning til at downloade og installere en nyhedsskærm-erstatnings app med flere funktioner eller tilpasning. Vi anbefaler også brugere, prøv NOVA Launcher fra Google Play Butik.

Sådan Fix LG G7 Fingeraftryk Scanner Problemer

Har du problemer med fingeraftryksscanneren? Normalt ser vi rapporter, at den ikke genkender en finger, eller ejere får falske aflæsninger, når telefonen er i lommen. Forårsager batteriet at aflevere hurtigere end det skulle. Disse er begge nemme at rette.Først skal du sørge for, at du har et låseskærmadgangskode eller -stift ud over fingeraftryksscanning. På den måde bliver det ikke i lommen ved et uheld og dræner batteriet. De fleste telefoner har et andet lag oven på fingeraftrykket, så det har du sikkert allerede gjort.

For alle andre problemer med fingeraftryk scanner anbefaler vi at slette dine fingeraftryk og starte over. Hvis den ikke genkender din scanning, skal du muligvis genoprette den. Dette gælder især hvis du installerer fingeraftryk, før du installerede din sag. Nogle gange kan et tilfælde ændre vinklen på dit fingeraftryk, hvilket får telefonen til at kæmpe for at låse op. Grundlæggende skal du slette dit fingeraftryk og genoprette det. Gør dette ved at gå til Indstillinger> Sikkerhed> Fingeraftryk> Gemte udskrifter> og slet dem. Nogle brugere hævder at gemme samme fingeraftryk to gange giver dem bedre resultater og færre fejl.

Sådan Fix LG G7 Audio Problemer

En anden ting vi så et par klager over er lyd i LG G7. Hvilket er underligt i betragtning af, at boombox-højttaleren bliver utrolig højt på denne telefon. Fra højttalerne samlet set ringetoner, eller mens du ser videoer. Vores enhed lyder fint, men nogle brugere hævder, at lyden er meget lav, især med hovedtelefoner.

Sørg først for, at dit lydstyrke er skruet op. LG har endda en indstilling, der vil gøre volumenknapperne op for dit medievolumen i stedet for ringetone-lydstyrken. Hvis dette ikke er markeret, kan du muligvis skrue op for din ringetone i stedet for medier. Som følge heraf lyder YouTube eller film lydløst.

Hvis du har andre generelle problemer med lyd på din LG G7, vent på en softwareopdatering, eller RMA telefonen og få en ny.

Sådan Fixer dårlig LG G7 Performance & Lag

Føler din nye LG G7 langsom eller synes at forsvinde åbning apps og spil? Dette bør ikke ske på et stærkt flagskibs-telefon. Men folk bruger telefoner tungere end en computer og slår dem aldrig af eller genstarter dem. I sidste ende bliver det lidt svækket.

Når det er sagt, har LG et par værktøjer til at hjælpe med at løse disse typer af lejligheder og problemer. For en, genstart din telefon. Gør det nu, og gør det hver uge eller deromkring. Vi anbefaler også, at alle dine apps opdateres.Sidst men ikke mindst, brug LGs smarte rengøringsværktøjer. Du kan gå tilIndstillinger> Generelt> Smart rengøring for hurtigt at rydde ubrugte filer og apps. Dette er grundlæggende en rengøringsproces, der frigør plads, rydder hukommelsen og holder telefonen kørende på sit bedste.

LG G7 kamera problemer

Vi ser ganske få rapporter om kameralag også, hvor brugerne rapporterer, at det er langsomt at klikke, fokusere eller bare arbejde generelt. Uanset om det er tid, det tager at få kameraet til at åbne, tag billedet, når du har klikket på, skift mellem linser eller endda et lille lag, da telefonen forsøger at gemme billedet.

Dette er sandsynligvis et lille problem, vi bliver nødt til at vente på at LG skal rette sig selv, men vi har nogle få mulige løsninger. For en, sluk HDR-tilstand, og prøv igen. HDR tager mere tid og ressourcer og kan være, hvad der sænker kameraet. Bare ved at HDR tager bedre billeder, så du går glip af.

Derudover får du et godt hurtigt microSD-kort til din LG G7, så billeder og videoer kan gemme hurtigt og derefter indstille kameraet til at gemme på SD-kortet. Ellers vent på en opdatering fra LG i juli eller august.

Andre LG G7 Problemer

Selvfølgelig kan nogle brugere have andre små problemer her og der. Ingen telefon er perfekt, for ikke at nævne, at alle bruger dem forskelligt. Så, hvad der virker for dig, fungerer måske ikke for nogen anden.

For alle andre problemer er det første skridt at genstarte din LG G7 hurtigt. Uanset om det er skærmfejl eller rotation, lag, appkrascher eller andre mindre ting, skal du prøve at genstarte din telefon. Faktisk kan du rette næsten alle små problemer ved at genstarte telefonen. Bare tryk langsomt på tænd / sluk-knappen, og tryk"genstart".Eller hvis din LG G7 er helt frosset og ikke reagerer, kan du tvinge den til at genstarte og genstarte. At gøre dette simpelthen Tryk og hold lydstyrken nede og tænd / sluk-knappen samtidig i 7-10 sekunder. Tryk, hold og vent. Du vil høre telefonen vibrere, se den slukke, og den genstarter og forhåbentlig fungerer som forventet.

Sådan Factory Reset LG G7

Sidst men ikke mindst, hvis du oplever et stort dealbreaker-problem eller ikke kan finde en løsning på noget, skal du prøve en fabriksdataåbning. Dette er sidste udvej og vil slette alt, men det kan løse de fleste problemer. Backup noget vigtigt, og følg derefter vores trin nedenfor.Hoved tilIndstillinger ved at trække ned notifikationslinjen og trykke på det gearformede ikon nær toppen. I indstillinger skal du rulle ned tilSikkerhedskopiering og nulstilling og tryk så påNulstille indstillinger. Telefonen genstarter et par gange, sletter alt og starter op frisk og klar til at gå. Du bliver nødt til at gå igennem opsætningen igen, gendan alle dine indstillinger og log ind på Gmail. Du vil dog sandsynligvis have færre problemer og en mere fornøjelig oplevelse efter.

Hvad er næste for LG G7 ThinQ?

Så hvad er næste for LGs telefon? Nå, det er opdateringen til Android 9 Pie en gang i januar eller februar 2019. Google udgav en ny og forbedret version af Android i august, og du vil elske alt, hvad der er nyt. Der er beta-programmer, men LG deltager ikke i nogen endnu.

Ejere kan forvente et par små softwareændringer og månedlige sikkerhedsopgraderinger inden den store opgradering til Android P i 2019. Der er en lille chance for at det kommer frem til årets udgang, men hold ikke vejret. Prøv nu vores forslag ovenfor for at løse problemer, eller slip os en kommentar nedenfor med andre spørgsmål.

Til sidst skal du prøve at nå ud til @ LGUSAMobile på Twitter. De har masser af værdifulde ressourcer til at hjælpe ejere med alle bekymringer.