8 Common Galaxy Note 8 Tastaturproblemer og løsninger - Artikler

8 Common Galaxy Note 8 Tastaturproblemer og løsninger

I denne vejledning beskriver vi nogle af de mest almindelige Galaxy Note 8-tastaturproblemer og giver tip til at rette dem. Samsungs Galaxy-tastatur har meget at tilbyde og meget at lide, men det er ikke perfekt. Her er hvad man skal vide om disse problemer.

Selvom der er snesevis af udskiftningstaster til Android, holder de fleste Galaxy Note 8-brugere fast med tastaturet, der kommer forudinstalleret. Og selvom det har mange fine tilpasningsmuligheder, er det frustrerende, når ord ikke kapitaliserer, eller du får ekstra mellemrum i sætninger.

Læs: Sådan nulstilles en frossen galakse note 8

Hvis du oplever problemer, mens du skriver på Galaxy Note 8, er du ikke alene. Vi ser klager over tastaturfrysning, lag, problemer med aktivering af note 8 og problemer med autokorrektur.

Andre klager foreslår tegnsætning fungerer ikke altid, eller tastaturet vil simpelthen ikke komme op. Vi hjælper dig med at løse disse problemer eller forklare indstillinger, du kan ændre for at undgå dem.

Galaxy Note 8 Tastatur Ikke aktivering

Det største problem vi ser er Galaxy Note 8-tastaturet aktiverer ikke altid ord eller navne, især i begyndelsen af ​​en sætning. Desuden siger nogle, at den automatisk korrigerer bogstaver til små bogstaver, hvilket er frustrerende.

Læs: Sådan løses Galaxy Note 8 AutoCorrect Problem

Som standard skal tastaturet automatisk kapitalisere det første ord i enhver sætning. Den første mulige løsning sikrer, at du ikke har slukket for automatisk aktivering. Her er hvor du skal kigge. Hoved tilIndstillinger> Generel styring> Sprog og input> Tastatur på skærmen> Samsung tastatur og se gennem listen over muligheder. Den tredje mulighed er, hvad du leder efter, som vist nedenfor.Aktivér automatisk kapitalisering, hvis den ikke allerede er aktiveret. Hvis det er, er noget andet forkert. Hvis ja, vil du slette cachen for tastaturet, som vi forklarer i vores næste kategori. Vi har også hørt at downloade et sekundært tastatur fra Google Play, skifte til det, og tilbage til Samsungs rettelser har mange små problemer.

Galaxy Note 8 Keyboard viser ikke op til alle

Tilsyneladende vil Galaxy Note 8-tastaturet simpelthen ikke komme op til tider, hvilket også er et problem, som Galaxy S8-brugere oplever. Der er heller ikke mulighed for at reparere dette i indstillinger, da det bare skal fungere. Det er dybest set en softwarefejl, og vi har to trin, der skal ordne det.For næsten ethvert tastaturproblem er dit første skridt en hurtig genstart af telefonen. Tryk på tænd / sluk-knappen og hold den nedeGenstart. Når telefonen genstarter, skal tastaturet gå tilbage til fuld arbejdsordre.

Derefter, hvis tastaturet stadig mangler, skal du rydde cachen for tastaturet. Hoved tilIndstillinger> Apps> Alle apps> Samsung-tastatur og tryk påTvunget stop. Du kan også klikke påOpbevaring, derefterryd tastaturdata og cache. Dette kan slette din gemte ordbog, men du får tastaturet tilbage. Vi hører også denne rettelse mange andre problemer, når du ikke kan ændre noget i indstillinger.

Og endelig er der en lignende fejl, hvor i stedet for ikke at vise nogle vil se tastaturet, men det er helt frosset. Intet virker. Prøv igen at genstarte din telefon eller rydde cachen igen.

Galaxy Note 8 AutoCorrecting mislykkes

Din Galaxy Note 8 skal lære af dine typevaner over tid, og efterhånden blive mere præcise, når det kommer til autokorrektur eller ord forudsigelser. For nogle lærer det slet ikke, eller hvis det er, ødelægger autokorrektion helt normale ord. Med min Galaxy Note 8, når jeg skriver "til / for", "hjemme" og "komme", får jeg lejlighedsvis "top", "hone" og "cone" i stedet. Det er en autokorrektion, hvis jeg nogensinde har set en. Sådan løser du det.Følg de trin, vi nævnte tidligere, og gå tilbage til Samsung Keyboard-indstillingsmenuen. Rul ned ogTryk på Prediktiv tekst. Tænd eller sluk ikke med kontakten, tryk på indstillingen i stedet. Nu,fjern markeringen "Auto Replace". På den måde vil telefonen stadig forudsige ord for dig og vise dem over tastaturet, men det erstatter ikke dem automatisk.

På denne måde får du ikke den aggressive autokorrektur, men forslagene fylder stadig over tastaturet.

Tastaturforudsigelser vises ikke

Imidlertid opdages nogle gange ikke forudsigelser og autokorrigeringer. Irriterende, vi ved det. Når tastaturet ved, hvad du vil, mens du skriver, gør det livet lettere. Sådan løses det, hvis du ikke kan se de nyttige forudsigelser. Dette vil også løse problemet, hvor du efter en forudsigelse får et underligt dobbeltrum i din sætning.

Gå til de samme indstillinger> Generel styring> Sprog og input> Skærmtastatur> Samsung og gennemse indstillingslisten. Sørge for at "Prediktiv tekst" er aktiveret, og prøv at slukke og slukke for den igen. Nogle gange bliver det bare fast. Prøv også at trykke på Prediktiv tekst og sørg for, at du ikke fjernet afkrydsningsfeltet "auto-replace".

Og endelig vil du også se"Automatisk afstand" i denne menu, som automatisk indsætter et mellemrum, når du tilføjer et ord ved hjælp af prædiktiv tekst. Når du vælger et forudsagt ord eller ramt mellemrumstasten for at bruge det fremhævede ord, tilføjer softwaren en plads til dig. Derefter tilføjede du et rum uden for vane. Det er her, hvor dobbeltrummet kommer fra.

Deaktiver automatisk mellemrum eller sluk automatisk prædiktiv tekst. Nogle elsker det, mens andre føler det kun bremser dem.

Galaxy Note 8 Keyboard Lag

Et andet almindeligt problem er forsinkelse, mens du binder. Grundlæggende ligger tastaturet bag og kæmper for at holde op. Det fryser ikke, men det kommer tæt på. Dette reparerer normalt sig selv, men hvis ikke, prøv det her.

Vi ved, at Samsung arbejder på en stor fejlrettelsesopdatering i december, og forhåbentlig er tastaturlags en del af det. Når det er sagt, er der et andet trick, der burde ordne det, og muligvis ethvert andet problem, du oplever.Gå ind iIndstillinger> Generel styring> Sprog og indgang> Tastatur på skærmen> Samsung-tastatur og rul ned til bunden. Vælg nu"Nulstil til standardindstillinger" og tryk derefter på"Reset keyboard settings" mulighed også. Dette vil vende tilbage alle de ændringer, du har foretaget på tastaturet. Så selv om det kan ødelægge nogle af de indstillinger, vi forklarede ovenfor, vil det rette det frustrerende lag. Hvis ikke, sidder du fast og venter på, at Samsung udsteder en opdatering.

Derudover er der mulighed for at slette alle personlige data også. Som kan afhjælpe nogle af de andre irriterende problemer, vi hører om.

Manglende tastatur lyde

Tastaturlyde er en god lille bekræftelse på, at du har ramt den ønskede knap, og de fleste ejere kan lide dem. Men mange mennesker deaktiverer også denne indstilling i indstillingerne. Eller du gjorde ved et uheld og ved nu ikke, hvorfor dit tastatur ikke laver lyde, mens du skriver.For at ændre dette skal du gå til telefonens indstillinger, ikke de tastaturindstillinger, vi nævnte tidligere. Så gå tilIndstillinger> Lyde og vibrationer> og rul ned adTastaturlyd. Sørg for, at dette ikke er slukket. Drej kontakten på, og dit tastatur lyde skulle komme tilbage. Hvis ikke, prøv at genstarte eller slette alle de data, som vi nævnte i vores sidste kategori.

En anden potentiel grund til dette er, at din telefon er i lydløs tilstand. Ja, det påvirker tastaturlyden også. Tryk på volumen op-knappen og sørg for, at din note 8 ikke er i lydløs tilstand. Eller vibrere kun mode.

Galaxy Note 8 Stryge og skrive problemer

Hvis du oplever tilfældige problemer generelt, eller har svært ved at swipe for at skrive på Galaxy Note 8, er der et par forskellige mulige årsager. Først skal du sørge for, at swipe eller gestusskrivning er tændt i dine tastaturindstillinger.

Men nummer et problem med at skrive på Galaxy Note 8 er på grund af din skærmbeskytter. Har du en skærmbeskytter på note 8? Med en buet skærm passer nogle af disse tilbehør ikke perfekt og efterlader små huller på skærmen. Som følge heraf registreres nogle swipes eller kraner ikke. Du tror det er tastaturet, men det er faktisk bare din skærmbeskytter. Det er selvfølgelig ikke ideelt, men tag det af og prøv igen. Eller prøv en af ​​disse 10 Best Note 8 Screen Protectors.

Udskift Galaxy Note 8-tastaturet

Vidste du, at der er snesevis af erstatningstaster til Android? Hvis du ikke kan løse dine problemer eller vil prøve noget andet, skal du downloade et erstatningstastatur fra Google Play Butik. For det første anbefaler vi, at du downloader og installerer Gboard, fra Google. Tidligere kendt som Google Keyboard. Det er ekstremt hurtigt, brugervenligt og har kraften i Google-søgning indbygget.Så har vi en runde op af de bedste tredjeparts tastaturer til Android, hvilket giver dig nogle flere gode muligheder. Vi forklarer, hvad de hver især skal tilbyde, så du kan finde hvad der virker for dig. Download et af disse 3 partys tastaturer i dag, og prøv noget nyt. Sådan ændrer du tastaturet.

Forhåbentlig hjælper denne vejledning dig med at løse nogle af de problemer, du oplever med Galaxy Note 8 og tastaturet. Hvis du står over for andre problemer, skal du tjekke denne liste over 15 Galaxy Note 8 Problemer og løsninger. Til sidst skal du lære, hvordan du bruger Galaxy Note 8 emoji tastaturet her.