Fælles Clash Royale Problemer & Sådan Fixes Dem - Artikler

Fælles Clash Royale Problemer & Sådan Fixes Dem

I denne vejledning går vi over en liste over de mest almindelige Clash Royale-problemer og giver tip om, hvordan du retter dem. Med månedlige opdateringer og balanceændringer ændrer tingene konstant, hvilket lejlighedsvis forårsager problemer. Især efter sommeren opdateringer eller den seneste december 2018 opdatering og stjerne niveauer.

Hver måned opgraderer udviklerne på Supercell problemer, balancerer gameplay eller tilføjer nye funktioner. Det er et godt preg, der holder tingene friske. Ligesom den nye Giant Goblin eller Clan Wars. Når det er sagt, konstante opdateringer kan forårsage mere skade end godt. Det er præcis det vi ses sidst.

Læs: Clash Royale Guide: 10 tips til begyndere

I det seneste har vi set mange klager over Clash Royale-problemer på Apple-enheder.Sammen med Samsung og ældre LG-telefoner. Du vil se kommentarer over hele Reddit og de gamle Supercell-fora. Fra spillere, der ikke kan installere opdateringer, fryser spillet, Clan war problemer, manglende quests og meget mere. Vi ser også nogle underlige batteri- og databrugsfejl. Hvis du har problemer med det, læs videre for nogle hurtige tips.Har du problemer med at spille Clash Royale? Nogle kan ikke se replays eller se vennelisten, og andre har hele tiden WiFi-dråber. Selv med et stærkt signal eller sidder ved siden af ​​deres router. Et andet stort problem er quests virker ikke rigtigt eller dropouts under Clan Wars. Personligt holder jeg fast i 2v2 matchning, som jeg ikke kan løse ved at lukke spillet eller endda genstarte min telefon.

Læs: Sådan overfører Clash Royale til en ny telefon

Vi ser en enorm stigning i klager vedrørende december Clash Royale opdateringen. Virksomheden tog flere vedligeholdelsesafbrydelser og lover at fastsætte manglende stjerneniveauer, legendariske trofæer og meget mere. December-opdateringen var enorm, og de stryger stadig bugsene.

For det meste er mange af de problemer, folk rapporterer om, at spillet fryser eller andre små ting. De fleste af dem bliver typisk rettet af udviklerne inden for få dage. Supercell bekræftet udgivelsen af ​​juni 2018 vil imidlertid medføre problemer for spillere med ældre enheder. Hvis Clash Royale ikke starter eller fortsætter med at dræne dit batteri, er du ikke alene, og vores lysbilledshow nedenfor hjælper dig med at løse det.Her er de mest almindelige Clash Royale-problemer og hvordan man retter dem. Få ting rettet og vundet din klankrig. Og ja, meget ændret med den seneste opdatering.

WiFi Drops eller Frysning


Et af de største problemer er, at WiFi kolliderer mens du spiller Clash Royale. Den værste følelse er i spidsen i løbet af et multiplayer-kamp, ​​som om at slå din modstander og se det frygtede WiFi-logo midt på skærmen. Alt holder op med at reagere, og den næste ting du ved, blev du 3-kronet. Spil over, du tabte. Grrrr.

Dette sker bare fra tid til anden. Måden spillet virker på er, efter at en kamp er fundet, begge spillere bliver føjet til en server for at fuldføre kampen. Uanset årsag fejler WiFi eller forbindelsen lejlighedsvis. Ofte er det kun en person, og ikke begge. Selv om jeg har lodtrækning før, og ingen spiller er i stand til at droppe tropper.

Hvis du fortsætter med at opleve WiFi dråber igen og igen, kan nogle få små ting afhjælpe situationen. Først og fremmest lukker Clash Royale fysisk ved hjælp af multi-tasking-knappen på iPhone eller Android. Genstart derefter det for en mere pålidelig forbindelse. Vi anbefaler også, at du slukker og slukker for WiFi, bare for at være sikker. Gå til Indstillinger> WiFi, sluk og fortsæt med Android. Et lignende trin kan gøres på iPhone. Sørg også for, at batteribesparelser eller "Smart Network Switch" -tilstande ikke er aktiveret i menuen Avancerede indstillinger på din smartphone.

En anden idé er at skifte flytilstand til og fra, og indtast derefter din WiFi-adgangskode eller adgangskode. Eller sørg for at din 4G LTE har mindst to barer. Ærligvis tror jeg dog de fleste "WiFi-problemer" er simpelthen Supercell-servere kæmper, ikke vores enheder eller hjemme-internet.

Det seneste har det været et ikke-problem.