Clash Royale marts Opdatering: Team Battles Bekræftet - Artikler

Clash Royale marts Opdatering: Team Battles Bekræftet

Som forventet kommer en anden stor Clash Royale opdatering snart i marts. Tidligere denne måneds lækager gav rygter og teasers os en ide om, hvad de kunne forvente, men nu er det officielt. Forestil dig at deltage i en kamp, ​​der er 2v2, i stedet en 1vs1. Det og meget mere kommer i næste opdatering. Læs videre for flere detaljer.

Faktisk forventes March Clash Royale opdateringen at være en af ​​de største i spillet i spillet. Udviklerne kalder dette deres 1 års jubilæumsopdatering. Vi får en uhyrlig ny spiltilstand, hvor fire spillere kan kæmpe med en gang og en flok nye kort.

Læs: 10 Clash Royale Tips til begyndere

Hver måned siden udgivelsen i marts har spillet set opdateringer og forbedringer. Med den sidste er februar opdateringen. Mange forventede en enorm opdatering den 2. marts, men desværre var det forsinket. I stedet blev tingene skubbet tilbage, da de færdiggjorde navnet og fastsætter et par problemer med en af ​​mange nye spiltilstand. Læs videre og se videoen nedenfor for flere detaljer.

I begyndelsen af ​​måneden begyndte et par Supercell-medarbejdere på forumet at plage en ny funktion. Potentielt en helt ny spiltilstand. Nu ved vi præcis, hvad det er. Det hedder "Team Battle" og er i det væsentlige 2v2. Det skal være meget spændende og meget sjovt. Alle fire spillere har deres egen 10-elixir bar for at bruge tropper og kamp, ​​og hvert hold skal arbejde sammen.

Elixir deles ikke, og det er grundlæggende hver mand for sig selv, mens du arbejder sammen samtidig for at besejre fjenden. Rygsangsten vil dog virke for alle tropper på et hold. Derudover kan vi muligvis bruge alle fire nye kort i denne specielle udfordringsmodus. Det skal dog endnu ikke bekræftes.

Læs: Clash Royale 2017: 7 Ændringer Vi Vil Næste

Vi ved, at en stor opdatering kommer i marts til Clash Royale, men udgivelsesdatoen er et mysterium. Vi forventer stadig nogle nye specialtilbud og fejringstypeændringer, inden opdateringen udgives. Så sandsynligvis omkring 24. marts vil spillet blive en enorm overhalning.

Clash Royale marts opdatering


Desværre er detaljer omkring marts Clash Royale opdateringen stadig få og langt imellem. Når det er sagt, læste en masse oplysninger for nylig på Reddit, som bekræfter mange af detaljerne. Der er nye tilstande, nye legendariske arena tier og fire nye kort. Orange Juice går over nogle af disse oplysninger i videoen ovenfor.

Her er det første officielle foto fra Supercell. Det viser klart, at fire spillere er involveret, hver har deres eget kongetårn, og kaos vil helt sikkert følge med. Det ser ud til, at der vil være fire kroner i stedet for tre. En til hvert tårn og to kongetårne. Spændende, ikke?

Det viser begge spillernes navne øverst, og hver spiller har sin egen Elixir-bar. Vi hører også staver eller kort, ligesom Elixir-pumpen ikke deles. Det er en fri for alle, men teamwork vil være givende og sikre sejr.

Derudover vil March Clash Royale opdateringen have den sædvanlige runde af balanceændringer og fejlrettelser. Hidtil har vi hørt, at der vil ske ændringer til Lumberjack, Dark Goblin, Goblins, Ice Wizard, Dark Knight og meget mere. Så vil der blive annonceret fire nye kort. Som sædvanligt vil disse blive udgivet en gang hver anden uge, der starter omkring slutningen af ​​marts. Så det tager lidt tid, før spillerne vil kunne bruge alle de nye tropper inde i spillet.

Denne opdatering hjælper også med at sætte scenen for, hvad udviklerne kalder "End Game" eller et mål foruden at komme til den legendariske arena. Nu hvor tusind kamp over 5.000 trofæer, skal noget ændre sig. Der vil være en endechef af en eller anden type, måske og tre nye legendariske arenaer. Efterbehandling højt i nogen af ​​de tre niveauer af legendariske vil tildele spillere guld, perler og muligvis opleve point. Vi kan endda se niveau 14-15 snart også.

Til sidst er intet 100% bekræftet endnu bortset fra Team Battle, og nogle store ændringer. Forvent tonsvis af specialtilbud, mindst to nye spiltilstande og masser af nyt indhold for at holde spillerne nyder alt, hvad Clash Royale har at byde på. Vi opdaterer, når detaljerne er officielle.