Call of Duty: IAP annonceret til iPhone og Android - Artikler

Call of Duty: IAP annonceret til iPhone og Android

Vi venter stadig på flere oplysninger om 2017 Call of Duty-spillet, der sandsynligvis går tilbage til anden verdenskrig, og nu er der en bekræftelse af et andet Call of Duty-spil, som du kan spille hvor som helst. Activision annoncerede det nye spil, som også kan være Call of Duty: IAP med en jobopgørelse i april.

Der er ingen call of duty: IAP-udgivelsesdato, men baseret på det, vi har opdaget ser det ud til, at det kommer til iPhone, iPad og Android senest i 2017 eller 2018.

Activision og King kombinerer kræfter for at bringe Call of Duty-franchisen til mobil på nye måder. Konsolspillet, der kommer i efteråret, er ryget som en Call of Duty: WWII-spil, men det er ikke klart, om Call of Duty for iPhone og Android vil bruge den samme indstilling.Hvad vi ved om det nye Call of Duty iPhone og Android spil.

Det Call of Duty: IAP Navnet er ikke officielt, men baseret på dette samarbejde ville det være fornuftigt. Activision og King er begge kendt for at producere spil med mange køb i app eller IAP.

Call of Duty: Black Ops 3 og Call of Duty: Uendelig Warfare indvarslede større vægt på køb i app for Call of Duty Points for at låse op for nye våbenvarianter og kosmetiske opgraderinger. Candy Crush-spil fra King er designet til at bremse dine fremskridt lige nok til at overbevise dig om at bruge penge på opgraderinger eller låse op. Candy Crush er et af de eneste spil vi har spillet hvor du er tvunget til at stoppe med at spille i et par dage, når du slår et niveau.

Activision og King deler følgende oplysninger;

"Vi er et nyt kongehold, der ligger i Stockholm, Sverige, og vi arbejder på et spændende nyt projekt. Holdet er ved at tilpasse et af de mest ikoniske game franchises af all-time: Call of Duty®, for at blive en mobil oplevelse. Dette er en sjælden og spændende mulighed. Vores udfordring som team er at skabe en Call of Duty-oplevelse på mobilen, der vil stræbe efter at omdanne de bedste konsoloplevelsesfans, kender og elsker, samtidig med at det bryder ny grund til mobil og omdefinere genren. Vores tilgang og ambition er at være frisk, social og meget tilgængelig, samtidig med at den giver en meget autentisk spiloplevelse. Holdet vil prototype udførligt, have frihed til at tænke uden for kassen og opfordres til at udvide deres ekspertise på måder at skabe overraskende resultater. "

King ansætter i øjeblikket en kunstdirektør, Level Designer, Senior Systems Designer og en Senior UX / UI Designer til dette projekt.

I februar meddelte Activision, at virksomheden lavede 3,6 mia. Dollars i omsætning fra køb i spil. Det er en stigning på 126% år over år. rapporten nævner specifikt World of Warcraft og Overwatch in-app indkøb, der driver vækst, samt Call of Duty: Black Ops 3 og Candy Crush.

Selvom det er usandsynligt, at du får se udgivelsen af ​​Call of Duty i 2017, ramt Nintendo Switch, kan du forvente en mere bærbar version af Call of Duty senere i år eller tidligt i 2018.

Continuum Infinite Warfare DLC 2 Udgivelsesdato, Tid, Kort og Detaljer

Continuum Uendelig Warfare DLC 2 Udgivelsesdato


Call of Duty: Uendelig Warfare DLC frigivelsescyklus kommer i hver anden måned rotation nu, da den første pakke er ude. PS4 Continuum Infinite Warfare DLC 2 udgivelsesdato ankom den 18. april. PC & Xbox One Infinite Warfare DLC 2 udgivelsesdato er 18. maj kl. 12:01, eller sent på aften den 17. maj for vestkysten.

Der er et 30-dages eksklusivitetsvindue til PS4. Dette fører os til den 18. maj udgivelsesdato. Selvom Activision Support ikke indeholder en officiel dato endnu, forventer vi, at de nye kort vil ankomme i aften uden problemer.