Call of Duty: Uendelig Warfare vs Black Ops 3: Hvad er nyt - Artikler

Call of Duty: Uendelig Warfare vs Black Ops 3: Hvad er nyt

Her er et kig på, hvad der er nyt i Call of Duty: Uendelig Warfare, 2016 COD spillet, der kommer ud senere i år med Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered bonus. Vi vil gennemgå det, vi ved, er nyt i uendelig krigføring, og hvordan det sammenligner med Black Ops 3.

Husk på, at vi stadig lærer detaljer, og noget af dette vil ændre sig, men for nu er det en tidlig Call of Duty: Uendelig Warfare vs Black Ops 3 sammenligning, der hjælper dig med at forstå, hvad der kommer i efteråret.

Call of Duty: Uendelig Warfare-udgivelsesdato er den 4. november og Call of Duty: Black Ops 3 er i øjeblikket tilgængelig med DLC-pakker, der kommer.

Takket være udviklerinterviews, teasere og tidlige legesessioner får vi en bedre ide om, hvad der er nyt i Uendelig krigføring, men det vil ændre sig, når vi begynder at se gameplay og lære om nye tilstande.Hvad er nyt i Call of Duty: Uendelig Warfare vs Black Ops 3.

Mens der er et nyt Call of Duty-spil hvert år, er det lavet af en anden gruppe af designere og udviklere hvert tredje år. Treyarch gjorde Call of Duty: Black Ops 3 og nu cykler vi tilbage til Infinity Ward for Call of Duty: Uendelig Warfare.

Takket være denne cyklus har hvert hold lang tid til at arbejde på spillet, selvom der er en ny Call of Duty hvert år. Dette betyder også, at arbejde for Call of Duty: Uendelig Warfare startede før Advanced Warfare og Black Ops 3 udgivelser fandt sted. Dette kan komplicere nogle af ændringerne, da udviklingen allerede er langt væk, når holdene begynder at få ekstern feedback om de andre Call of Duty-spil.

Der er mange hader rettet mod Call of Duty: Uendelig Warfare trailer, men for alle, der klager, har vi ikke set nogen officiel gameplay endnu.

Joe Cecot, Infinity Ward Lead Designer, siger, "det er fremtiden, men det er stadig Call of Duty, som du elsker."

Join os for et kig på, hvad der er nyt i en Call of Duty: Uendelig Warfare vs Black Ops 3 sammenligning.

Call of Duty: Uendelig Warfare Movement & Multiplayer


Call of Duty: Infinite Warfare-bevægelsessystemet ligner Black Ops 3. Det betyder, at du kan presse hoppe og flytte hurtigere end blot at gå eller sprint.

Vi så dette i Call of Duty: Infinite Warfare trailer, hvor der er jetpacks og Infinity Ward bekræftede bevægelsen, der siger spillet, "kombinerer Call of Dutys populære bevægelsessystem med banebrydende gameplay innovationer."

På PS4 Call of Duty: Uendelig Warfare-side nævner beskrivelsen "kædebaseret" bevægelse. Forvent at kombinere lysbilleder og hoppe til hurtigere gameplay.

Professionelle Call of Duty-spillere delte kortfattede indtryk efter at have spillet Call of Duty: Infinite Warfare MP i sidste uge. John Boble siger, "Jeg skal spille uendelig krigsmedlem i sidste uge. De er altover konkurrencedygtige, spillere skal føle sig hjemme efter BO3."

Andre spillere delte positive tidlige indtryk af Call of Duty: Uendelig Warfare, især i forhold til Black Ops 3. MJChino aksjer, "hvis du nyder Bo3, vil du føle dig hjemme med dette spil :)" og Anthony Zinni skriver " Kan ikke sige meget, men spillet føles godt. "

Selvfølgelig vil det være nødvendigt at se godkendelsen af ​​mere end blot en håndfuld pro-spillere, men det lader til, at det ligner meget på Call of Duty: Black Ops 3.