Black Ops 4 Blackout Beta Problemer & Fixes - Artikler

Black Ops 4 Blackout Beta Problemer & Fixes

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout beta er her, og der er allerede nogle problemer og fejl, der forhindrer dig i at komme ind i den begrænsede spilletid og afprøve det nye spil. Sådan kan du ordne Call of Duty: Black Ops 4 beta problemer og hvad du skal gøre, hvis du ikke kan rette dem.

Treyarch skubbet allerede opdateringen til den oprindelige beta, der muliggør Blackout, og det leverede et af vores første problemer med Blackout beta. Heldigvis var det let at ordne.

Dette er hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at komme i gang med din Call of Duty: Black Ops 4 beta koder, tokens, downloads og installationer. Vi vil også gå igennem nogle af de andre problemer, som du måske kommer ind i, mens du spiller, og hvad du skal gøre, hvis du ser dem.

Husk dette er en beta. Det er ikke et færdigt produkt. Vi vil sandsynligvis se opdateringer hver morgen, der løser nogle problemer og ændrer gameplay, da de løser problemer. Spillet kan gå i stykker, og du kan løbe ind i andre oddities, mens du spiller. Vi kan hjælpe dig med at løse nogle af disse problemer, men du må muligvis leve med nogle af Black Ops 4 beta problemerne for varigheden.

Sådan Fix Black Ops 4 Blackout Beta Update ProblemerPlanlæg på at opleve nogle Call of Duty: Black Ops 4 Blackout beta problemer.

Blackout beta opdateringen er live på tværs af PS4 og Xbox One, og du kan løbe ind i problemer. Det problem, vi løb på, var ikke nok plads på samme drev som beta. I dette tilfælde var Call of Duty: Black Ops 4 Blackout beta på det interne lager, og der var ikke nok plads til at installere betaen på dette drev, på trods af at der var plads nok samlet.

Hvis du løber ind i dette problem på Xbox One, bør du afinstallere et andet spil, du ikke bruger. Jeg ville ikke afinstallere Call of Duty: Black Ops 4 beta for at prøve at flytte den til et andet drev.

Manglende Call of Duty: Black Ops 4 Betakoder

Mangler du din Call of Duty: Black Ops 4 beta-kode fra den forhandler, du har købt fra? I så fald er du ikke alene.

Det tager Amazon cirka 24 timer at sende en kode, du bruger til at tilmelde dig betaen. Du får ikke din Xbox One eller PC-kode til senere i ugen.

Hvis du ikke har din kode, skal du kontrollere, om den er i spammappen. Du kan også tjekke din originale kvittering eller e-mail, da du måske har savnet det.

Nogle mennesker anbefaler at komme på chat med det firma, du har købt fra, men hvis du gør det med Amazon, forvent ikke du meget. Chat-support fortalte mig blot at vente, at koden blev behandlet og derefter tilbage.Sørg for at registrere din Call of Duty: Black Ops 4 beta kode, så du kan få dit token.

Det bedste, hvis du ikke får koden i tide, er at forudbestille Call of Duty: Black Ops 4 fra en anden forhandler og derefter annullere en af ​​dine ordrer.

Hvis din Opkaldsopgave: Black Ops 4 Beta-kode er ugyldig eller siger, at den allerede er blevet brugt, og du ved, at det ikke var det, kan du kontakte Activision ved hjælp af linkene på denne side for at få mere hjælp.

Jeg planlægger at købe til Best Buy, hvis Amazon ikke kommer igennem. Du vil måske gerne gøre det samme. Hvis du har Xfinity, kan du få en gratis kode her.

Sådan løses manglende call of duty: Black Ops 4 Beta Tokens

Når du har registreret dig for Call of Duty: Black Ops 4 beta, skal du få et token. Dette er hvad du indtaster på din PS4 eller Xbox One for at få adgang til betaen og starte overførslen.

Du skal have denne kode i din email. Søg efter callofduty.com i din email app og se om du kan finde den. Hvis du ikke ser det der, skal du gå til denne side, og du skal kunne se din Black Ops 4 beta token, hvis du logger ind.

Enhver, der forudbestilte digitalt direkte på PS4, vil Xbox One eller PC ikke behøve en kode, bare søg i butikken for Call of Duty: Black Ops 4 beta og download den.

Sådan Fix Slow Black Ops 4 Blackout Beta DownloadsBrug dette trick til at lave langsomme Black Ops 4 beta downloads.

Et meget almindeligt problem, især på åbningsdagen, handler om langsom Black Ops 4 beta downloads.

Dette sker, når serverne er overbelastede, men der er et trick for at få en bedre hastighed. Gå til overførselsafsnittet, og hold pause på opkaldsopkald: Black Ops 4 beta-download i et par sekunder, og fortsæt derefter. Oftere end ikke dette vil få dig en hurtigere download.

Du kan også forsøge at skifte til en kablet forbindelse, hvis det er muligt. Du kan også stoppe streaming på andre enheder i huset, indtil downloadet er færdigt. Hvis intet andet hjælper, skal du prøve at genstarte modemet.

Sådan repareres Black Ops 4 Blackout Beta InstallationsproblemerSådan repareres Black Ops 4 beta installationsproblemer.

Jeg løb ind i dette problem, da jeg forsøgte at installere et spil, og heldigvis var jeg i stand til at rydde det op, før Black Ops 4 beta startede. Nogle gange kan du ikke installere betaen på din konsol.

Det meste af tiden skyldes det ikke at have nok plads. Hvis dette er tilfældet, skal du slette et spil eller spilfangster for at kunne installere betaen. Jeg var nødt til at slette flere gamle betas, som jeg glemte, jeg havde installeret.

Hvis du får en tilfældig fejl eller ikke er ude af rummet og ikke kan installere Call of Duty: Black Ops 4 beta, skal du genstarte din PS4 eller Xbox One. Dette hjalp mig med at løse et problem med at installere Madden 19 forsøg.

Sådan Fix Black Ops 4 Blackout Beta Crashes & Freezes

Det er ikke ualmindeligt, at Black Ops 4 Blackout beta'en nedbryder eller fryser. Hvis dette sker for dig, er der nogle trin, du kan tage for at komme tilbage til at spille.

Hvis dette sker, skal du trykke på startknappen og derefter skal du afslutte spillet. Når du har afbrudt spillet, kan du vente et par sekunder og gå tilbage til at spille. På PS4 kan du se;

 1. Fejlkode CE-34878-0.
 2. Der er opstået en fejl med et program eller systemsoftware.

I tilfælde, hvor Black Ops 4 beta går i stykker hele tiden, kan du tage yderligere skridt.

 1. Genstart din konsol.
 2. Sørg for, at din konsol er opdateret.
 3. Sørg for, at din konsol ikke er overophedet.
 4. Ryd cachen på PS4 eller Xbox One.

Der er en opdatering, der vil blive implementeret i aften (PT) for at sikre, at alle har en jævn start morgen kl. 10, så nogle regioner har muligvis ikke adgang i mellemtiden.

- Treyarch Studios (@Treyarch) 3. august 2018

Da dette er en beta, kan du forvente et par sammenbrud her og der. Du kan se, at en Black Ops 4 beta opdatering kommer til at rette op på dette. Vi har allerede set en hotfix opdatering ankommer til at løse nogle problemer.

Sådan repareres Black Ops 4 Blackout Beta-forbindelsesproblemerHvad skal du gøre, hvis du har Call of Duty: Black Ops 4 beta-forbindelsesproblemer.

Har du Call of Duty: Black Ops 4 Blackout beta-forbindelsesproblemer? Den første ting at gøre er at kontrollere Black Ops 4 beta server status side. Hvis det ikke er grønt for din konsol eller pc, skal du vente på en løsning. Hvis det er grønt, kan du handle.

Du kan muligvis se "forbindelsen afbrudt" og "afbrudt fra vært" Black Ops 4 beta fejl, mens du spiller. Du kan tage skridt til at rette disse på egen hånd.

Til at begynde med er Activision meget begejstret for, at du bruger en kabelforbindelse. De advarer,

"Vi anbefaler kraftigt at bruge en kablet Ethernet-forbindelse. En kablet forbindelse gør det muligt for dit system at opnå optimal ydeevne, når du spiller et online spil. Wi-Fi-forbindelser har en bred varians i pålidelighed og båndbredde og kan dramatisk påvirke kvaliteten af ​​online-gameplay. Wired Ethernet-forbindelser vil opretholde den minimale båndbreddeforbindelse, der kræves til online spil. "

Jeg plejede at spille over WiFi, og jeg havde så mange problemer. Så løb jeg en lang række Ethernet-kabel gennem min væg til kælderen, købte to vægplader og presto, problemerne forsvundet. Du behøver ikke at være super DIY at gøre dette.

Køb et Ethernet-kabel, to Ethernet-vægplader, to gamle kasser og en gipsvæg. Skær to firkantede huller, kør ethernet til det andet rum og sikr derefter alt og tilslut forbindelserne og oplev en bedre gaming ydeevne. Det kan være nødvendigt at bore yderligere huller, afhængigt af hvor du kører kablet. Jeg var i stand til at gå ind i en mur og ind i kælderen, hvor jeg har et faldloft, der gjorde kabelføringen meget lettere. Glem ikke to kortere Ethernet-kabler for at gå fra routeren til væggen og fra væggen til konsollen.

Hvis du ikke kan køre Ethernet, skal du genstarte routeren og modemet samt din konsol. Du kan også bruge disse retninger;

 • Fejlfinding Netværksindstillinger på Xbox One
 • Fejlfinding af kablet eller trådløs netværksforbindelse på PlayStation
 • Forbindelsesfejlfinding på Battle.net

Det kan være nødvendigt at kontrollere andre indstillinger, f.eks. Slukke Port Forwarding og slå UPnP på din router. En anden ting at kontrollere er, om du har indstillet port forwarding korrekt til Activision-spil, hvis du bruger det. Endelig vil du måske sætte din konsol i en DMZ på din router.

I samme tilfælde er det lettere at købe en ny router eller hele hjemmet WiFi, end at bruge indstillinger eller kørende kabel. Jeg har haft god succes med Nighthawk routere, og disse Whole Home WiFi-systemer er i brug af mange af Gotta Be Mobile-holdene.

Sådan løser du Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta Lag

I tilfælde hvor du fortsat ser Call of Duty: Black Ops 4 beta lag, kan du tage nogle skridt for at rette op på dette. Activision definerer lag som;

 • Gummibånding - Din karakter kører mod en destination og hopper derefter tilbage til hvor det var et par sekunder før.
 • stammen - En effekt, der gør din karakter til at fryse og springe frem under bevægelsen.
 • Hit markørforsinkelser - Når det ser ud, har du landet flere skud på en fjende, men fjenden er i stand til at dræbe dig med færre skud skudt tilbage.

Hvis du ser disse, er det bedste, du kan gøre, at skifte til en kablet forbindelse ved hjælp af ovenstående trin.

Du kan også logge ind på din router og se, om der er nogen QoS-muligheder eller Indstillinger for kvalitet af service, som giver dig mulighed for at prioritere PSN, Xbox Live eller Battle.net-trafik.

Tjek din internethastighed på konsollen eller computeren, du spiller fra, og se om det er det du betaler for. Du skal måske genstarte din router og modem, eller du skal muligvis ringe til dit internetfirma for at få hjælp.

Investering af tiden i disse ændringer vil nu forhindre Call of Duty: Black Ops 4 lag i efteråret.

Andet Call of Duty: Black Ops 4 Beta Problemer

Mens du ikke kan løse disse, er der noget andet call of duty: Black Ops 4 beta problemer, som brugerne klager over.

Hvis det føles som det tager for evigt at få en dræb, er det bare den nye normale. Der er mere hitkraft og der er panseroptioner. Væn dig til det eller giv feedback til Treyarch.

Der er en liste over andre Black Ops 4 beta bugs og feedback fra andre spillere på denne tråd på Reddit.

5 grunde til at købe Black Ops 4 & 3 grunde til at vente

Køb, hvis du elsker udseendet af mutliplayer

Vi ved meget om Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer-oplevelsen fra Treyarch, Vonderhaar og den sidste måneds play. Dette er et meget jordet spil, men det er meget hurtigere end Call of Duty: WWII. Glidning er en meget flot tilføjelse, og noget jeg personligt savnede i sidste års Call of Duty-spil.

Treyarch fortsætter med at finjustere våben i multiplayer og nye våben kommer stadig, men generelt har du nu en meget god ide om hvordan spillet spiller og hvordan det vil spille på lang sigt.

Specialister er tilbage med masser af nye evner, og du skal nu helbrede din karakter i spillet i stedet for at det sker automatisk. Pick 10-systemet er tilbage, og det er også frynsegoder, så du får en klassisk Black Ops spiloplevelse. Alt føles hurtigt og flydende, som du forventer af et Black Ops-spil.

Med ingen historier er Call of Duty: Black Ops 4 multiplayer en større komponent, og hvis det er, hvad du elsker om spillet, er det en god grund at købe nu og komme i gang med dine fremskridt hen imod prestige.