Brawl Stars: Top 3 Brawlers til nye spillere - Artikler

Brawl Stars: Top 3 Brawlers til nye spillere

I denne vejledning går vi over en liste over de bedste eller øverste brawlere for at hjælpe nye spillere med at vinde i Brawl Stars, Supercells nyeste mobile spil. Uanset om du lige begyndte at spille eller har haft det i over et år, så er det, hvad du behøver at vide, og hvilket Brawl Stars-tegn du skal bruge.

Selv om vi allerede har delt nogle nyttige tips og tricks til begyndere, er en af ​​de vigtigste beslutninger hvilken karakter der skal bruges i en given spiltilstand. Indtil videre er der 22 brawlere til rådighed og fem unikke spiltilstande. Her er hvem du vil kæmpe med.Indtil videre er der kun to måder at få nye brawlere i spillet, og en af ​​dem koster penge og ædelstene. Selv når du åbner en Brawl Box fra butikken, er indholdet helt tilfældigt. Så spil så meget som muligt, så tjen, køb eller låse op for nye brawlere, og brug disse fyre til at hjælpe dig med at vinde.

Det er klart, at hver brawler har forskellige angrebstyper eller færdigheder, for ikke at nævne hver spiller er også unik. Så denne liste vil ikke være perfekt for alle. Når det er sagt, er disse sandsynligvis din bedste indsats, når det kommer til at vinde tidligt i Brawl Stars.

Top 3 Brawlers til nye spillere

  • El Primo
  • Shelley
  • Byg

El Primo er nok den bedste brawler overordnet. Han har en vanvittig sundhedstilstand, hvilket gør ham til et godt valg for Gem Grab og de fleste spiltilstande. Plus han behandler meget skade hurtigt. Han er let at opnå, let at mestre, og vil hjælpe dig med at vinde. Du må bare ikke bruge El Primo i heist-tilstand, da række enheder vil slå ham.

Shelley er hvem du starter med, så sandsynligvis det højeste niveau brawler du har, hvilket er godt. Hun er temmelig hurtig, har en anstændig helbred og beskæftiger sig med mange skader tæt på. Hun har ikke det bedste udvalg, så du skal næsten komme tæt på, men hun har heller ikke et ton HP. Samlet set er Shelly en god mellemjordisk troop.Og endelig har vi Byg. Han er en champ og er for øjeblikket min favorit brawler jeg har låst op. Næsten alle hader mod Barley in Heist eller Gem Grab, hvilket gør det godt. Han kan styre folkemængder eller et helt hold på 3, og han handler om effektskader over tid. Spillere går ofte ind i AoE og dør langsomt. Plus, hans særlige tilbud 5x skade. Så løbe rundt at kaste molotovcocktails og vinde med lethed.

Top 3 Brawlers samlet

Når du spiller og fremskridt i Brawl Stars, vil du begynde at stå over for mere vanskelige brawlere og bedre spillere. Du vil også låse op for nye brawlere, og denne liste vil ændre sig. Hvis du ikke er en ny spiller, men ikke ved, hvem du skal bruge efter den store balance i december 2018, er disse de bedste brawlere i spillet. I hvert fald efter min mening.

  • Leon
  • Spike
  • Pam

Dette bør ikke overraske nogen. Den nyeste legendariske brawler på blokken er Leon, og selv efter den seneste opdatering har han fået ham, er han stadig den stærkeste og bedste karakter i spillet. Alvorligt, hvis du er i stand til at låse op Leon, vil du være glad.

Og for nye spillere, ved kun Leon, at der er mange skader, og han kan gå usynlig. Det er alt hvad du behøver at vide. Leon har stor nærbilledeskader, masser af spændvidde for at holde fjender i skak, og at være i stand til at gå usynlig betyder, at han er en stille snigmorder.Så skal vi anbefale Pam, hvem er bedre end nogensinde efter december-opdateringen. Hun er fantastisk i Gem Grab mode, hovedsageligt fordi hun har en sindssyg mængde sundhed. Kør rundt flammende alle sammen med Pam, få så mange ædelstene som muligt, og gå vente bag en mur. Du behøver ikke engang at lejre, fordi hun specielle evner er at helbrede. Ja, hun kaster en helbred, som hele dit hold kan drage fordel af.

Og endelig slutter vi ved at anbefale Spike til mere avancerede spillere. For at være ærlig er Spike en af ​​de bedste allround-brawlere for hele spillet. Hans angreb er en spids bombe, der skader i alle retninger, når den lander, og han er ret stærk. Brug spike i Bounty mode, Brawl Balls, og endda Heist.

Andre detaljer & hvad man kan forvente

Denne liste vil naturligvis ændre sig 100% i de kommende dage, uger, måneder og efter hver større opdatering. Brawl Stars blev udgivet rundt om i verden i december 2018, og sammen med udgivelsen var en stor opdatering, der ændrede alt.

Vi forventer mere balanceændringer i 2019, da millioner af spillere begynder at nyde spillet, og flere brawlere snart også. Så mens Leon, Spike og El Primo er nogle af mine favoritter lige nu, er de måske ikke for lange. Så download Supercells nye spil, hvis du er ked af Clash of Clans, brug disse brawlere og have det sjovt.