Call of Duty Black Ops Pass & Black Ops 4 DLC: 8 ting at vide - Artikler

Call of Duty Black Ops Pass & Black Ops 4 DLC: 8 ting at vide

Call of Duty: Black Ops 4 DLC er en stor del af spiloplevelsen. Du får nye kort, nye Zombies oplevelser og meget mere i hele spilletid. Dette er hvad vi ved om Call of Duty: Black Ops Pass, som er det nye navn på Call of Duty: Black Ops 4 Season Pass og DLC. Den første rate er Operation Absolute Zero, som lanceres i dag.

Der er store ændringer i, hvordan Call of Duty: Black Ops 4 DLC vil fungere, så du skal planlægge, når du køber spillet, og hvis Black Ops Pass er værd at købe.

Læs: 5 grunde til at købe Black Ops Pass og 4 grunde til at vente

Dette er hvad du behøver at vide om Call of Duty: Black Ops 4 DLC og Black Ops Pass til Black Ops 4.

Call of Duty: Black Ops 4 DLC-udgivelsesdatoer

Normalt kan du planlægge Call of Duty DLC-ankomster ganske let, men det ændrer sig med Call of Duty: Black Ops 4 DLC. Der er ikke længere fire forskellige pakker med kort, der kommer hvert par måneder.

I stedet for at se Call of Duty: Black Ops 4 DLC ankommer til PS4 en måned med fire kort og derefter en måned senere på Xbox One og PC med fire kort, planlægger Treyarch hyppigere udgivelser. Det betyder også, at du ikke kan købe Call of Duty: Black Ops 4 DLC individuelt.

Call of Duty: Black Ops 4 Season Pass indhold kommer til PS4 først, men kun en uge tidligt denne gang. Med Call of Duty: WWII er det en måned mellem udgivelser. Der er ingen nuværende planer for et andet Blackout-kort ifølge Vonderhaar.

Call of Duty: Black Ops 4 Season Pass er Black Ops Pass

Call of Duty: Black Ops 4 Season Pass er ikke længere kendt som et sæsonkort. Det betyder ikke, at du får masser af gratis Black Ops 4 DLC efter udgivelsesdatoen. I stedet skal du købe Black Ops Pass, hvis du vil have DLC.

Læs: Bedste Black Ops Deals

Mange af Call of Duty: Black Ops 4 udgaver kommer med Black Ops Pass. Dette omfatter;

 • Digital Deluxe
 • Digital Deluxe Forbedret
 • Physical Pro Edition
 • Mystery Box Edition

Hvis du beslutter dig for at købe basisversionen af ​​Call of Duty: Black Ops 4, skal du købe tilsvarende årstidspasset senere.

Call of Duty: Sort Ops Pass Price

Call of Duty: Black Ops Pass-prisen er $ 49,99.

Hvis du køber Call of Duty: Black Ops 4 Digital Deluxe Edition betaler du $ 99,99, hvilket er $ 40 mere end standardudgaven. Dette omfatter Black Ops Pass.

Activision foreslår, at spillere går tilbage til butikken og opgraderer til denne version, hvis de vil have Black Ops Pass for at få alle Call of Duty: Black Ops 4 DLC.

Du kan købe Black Ops Pass som en add-on senere - ligesom du kunne med en sæsonkort.

Du kan spare $ 10 på Call of Duty: Black Ops 4 Digital Deluxe-udgaven, når du køber hos Best Buy som en del af de bedste Black Ops 4-tilbud, men nu da forhåndsordren er overstået, forvent ikke flere tilbud, når som helst snart. .

Call of Duty: Black Ops 4 DLC Tidlig Adgang

Call of Duty: Black Ops 4 DLC kommer først til PlayStation. I stedet for en måned mellem PS4 og Xbox eller PC er det nu en uge imellem frigivelsen. .

Call of Duty: Black Ops 4 DLC Indhold

Vi ved hvad du får i Black Ops Pass, men det kan ikke være alle Call of Duty: Black Ops 4 DLC indhold, du får.

Der er DLC til multiplayer, zombier og den nye Blackout Battle Royale-tilstand. Dette er den bekræftede Black Ops 4 DLC.

 • "Classified", en bonus Zombies oplevelse, tilgængelig ved lanceringen
 • 4 ekstra helt nye zombier oplevelser
 • 12 multiplayer kort
 • 4 eksklusive Blackout-tegn

Det er et skridt ned fra de 16 kort, vi plejede at se med et sæsonkort, og lidt chokerende i betragtning af Call of Duty: 2. verdenskrig har i det mindste tilføjet krigstilstandskort. Med Operation Absolute Zero får du;

 • Ny Specialist og nye våben i Multiplayer
 • Hijacked, nyt ARAV køretøj og kort opdateringer i Blackout
 • Alt nyt i Zombies
 • Revamped Black Market

Blackout-tegnene er kun kosmetiske, og det er ikke klart, hvad de alle vil være endnu. den første er shawoman fra zombier. Der er et massivt Blackout-kort, og vi bør ikke forvente nye kort. Call of Duty: Black Ops 4 Blackout-kort udvikler sig med passet. Du vil sandsynligvis ikke bruge passet til denne udvikling, men det kan få dig hurtig adgang.

Activision fastslår også, at spillerne vil se indholdet i spillet og temahændelser, der skaber "en robust indholdssæson."

Zombies Black Ops 4 DLC

Zombies Black Ops 4 DLC indeholder fire nye Zombies oplevelser gennem hele sæsonen. Vi ved ikke hvad dette inkluderer for hver udgivelse, men den første ankomst er Dead of the Night. Zombies historier vil omfatte både Aether historien og den nye Chaos Story med lanceringsepisoderne og den specielle bonus Classified.

Du får også en bonus Zombies oplevelse, når du køber Black Ops Pass. Den klassificerede Zombies oplevelse går tilbage til Ultimis besætningen, og den skal svare på nogle af de spørgsmål, du har fra ældre zombies missioner.

Call of Duty: Black Ops 4 DLC Kritik

Spillere er ked af Call of Duty: Black Ops 4 DLC planer af flere grunde.

Den første grund er, at Battlefield V og andre spil skifter til en gratis DLC-tilstand, Activision klamrer sig til et season-pass og fordobler endda det.

Det er rigtigt, fordobling. Du kan ikke købe individuelle kortpakker, som du måske vil have for $ 14,99 i Black Ops 4. Du køber enten Black Ops Pass og får DLC, eller det gør du ikke.

Call of Duty: Black Ops 4 DLC våben

Vi ved, at der ikke vil være Black Ops 4 DLC våben i Black Ops Pass.

Vi ved også, at du kan købe Call of Duty Points til brug i Black Ops 4. Det er et tydeligt tegn på, at der vil være Supply Drops, og det betyder, at du kan regne med loddebokse for at levere ekstra DLC.

Dette kan være en ny outfit, Double XP, telefonkort og emblem - og du kan også forvente at se våbenvarianter derude.

Call of Duty: Black Ops Pass: 5 grunde til at købe nu og 4 grunde til at vente

Køb, hvis du elsker Call of Duty: Black Ops 4

Hvis du elsker Call of Duty: Black Ops 4 Blackout spiltilstand og specialfyldt multiplayer, er Black Ops Pass det perfekte supplement til dit spilliv. Det vil føje til din spiloplevelse, og det er det værd, hvis dette er din tur til Battle Royale-spillet i 2019.

Selvom du hoppede over det på dag ét som vi gjorde, hvis du har det sjovt i Blackout, ser det ud som en god investering. Vi ved nu om Operation Absolute Zero, og vil have flere detaljer, som den kommer i dag.

Det er især interessant med løftet om hyppigere ankomster og indhold, end vi typisk ser med DLC og et traditionelt sæsonkort.