Clash Royale Oktober Update: Hvad du behøver at vide - Artikler

Clash Royale Oktober Update: Hvad du behøver at vide

Den store oktober Clash Royale opdatering er endelig live efter måneders ventetid. Dette er den største opdatering nogensinde, ifølge udviklerne. Supercell tilføjede nye quests, udfordringer, spiltilstande og rematches. Her er hvad spillere skal vide, da de forbereder sig til kamp.

Efter nogle få små opdateringer i august blev noget stort lige ankommet til Clash Royale fans. At afbalancere spillet var en stor prioritet, men det er ikke alt. Vi fik en masse nye, nye quests for at hjælpe spillerne med at komme videre i spillet.

Læs: Clash Royale: 7 Ændringer Vi Vil Næste

Et stort problem med Clash Royale er guld, ædelstene og udjævning i spillet. Tidligere opdateringer forsøgte at løse dette problem, men oktober opdateringen er endelig et skub i den rigtige retning. Hvis du stoppede med at spille, er her alle de ændringer, der burde få dig til at blive begejstret for Clash Royale igen.

Clash Royale Oktober 2017 Update

For det første starter hver opdatering med balanceændringer og justeringer for at holde spillet retfærdigt og afbalanceret. Og mens tingene begynder at blive forældede og kedelige, bør de ryste ting op. Dette er de kortændringer, der ændrer gameplay drastisk, så beskriver vi de nye tilføjelser nedenfor.

Balanceændringer

 • Sparky: Hit hastighed til 4sek (fra 5sek), skade -15%
  - Sparky vil ikke længere one-shot en anden Sparky.
 • Tesla: Skade + 41%, slå hastighed til 1sec (fra 0.8sec)
  - Tesla vil one-shot Minions and Goblins.
 • Electro Wizard: Skade -4%, første angreb kommer 0.2sec langsommere
  - Ingen større interaktion ændres.
 • Kirkegård: Varighed til 10sek (fra 9sek), radius til 4 (fra 5), ​​første skelet springer 0,5sek langsommere, Skeletter springer mindre tilfældigt
  - Ingen større interaktion ændres.
 • Cannon Cart: Hitpoints + 5%, shield hitpoints + 5%
  - Cannon Cart's skild vil overleve et Mega Knight hoppeog hit. • Lyn: Skade -3%, radius til 3 (fra 3,5)
  - Ingen større interaktion ændres.
 • Spydkugler: Hastighed til 1.1sek (fra 1.3sek)
  - Ingen større interaktion ændres.
 • Valkyrie: Skade + 5%
  - Valkyrie vil one-shot Prinsesser og Dart Goblins, og tage ned barbarer i tre angreb.

Derudover fastsatte Supercell et par problemer med Mega Knight og Bandit med hensyn til dash og jump distances. Sammen med at forbedre troppepassage, og tropper sidder fast bag kanonkurven.

quests

I flere måneder har spillerne bedt om en bedre måde at tjene guld, elixir, nye kort og bare fremskridt i Clash Royale. Det er endelig her, der starter i oktober. Som du så i videoen ovenfor, er Quests nu tilgængelige med snesevis af muligheder for at tjene indhold i spillet.

Spillere vil kunne tjene episke belønninger ved at udføre daglige quests, og vigtigere, ugentlige quests. Nogle er lette og tager kun nogle få kampe, mens andre kræver slibning af kampe dag efter dag i en hel uge. Gå til fanen Ny Quests i Clash Royale for at se alt tilgængeligt og begynde at arbejde på nye mål i dag.Nye spiltilstande og arrangementer

Et andet stort aspekt ved denne opdatering er nye spiltilstande. Supercell sparker ting væk med i det væsentlige en helt ny type spil, kaldet Touchdown. Dette er en helt ny stil af Clash Royale. Ingen bygninger, ingen tårne, bare få tropper til endezonen så hurtigt som muligt. Det er sværere end det lyder. Prøv det i spillet i dag. Derefter er der nye arrangementer hvor spillere tjener masser af guld og perler bare til at spille.

 • Touchdown er en sporty ny spiltilstand -uden tårne
 • Tjen guld og perler ved at tage ned tårne ​​under Gold Rush og Gem Rush events
 • Nu kan du chatte og få en rematch med din 2v2 holdkammerat
 • Spejlekampe giver dig og din modstander det samme dæk
 • Udfordringer kommer i flere former og størrelser og låser op på niveau 5

Hver 2v2 kamp (og regelmæssige kampe) har nu en "rematch" -knap efter kampen er forbi. Du kan afslutte, starte en rematch eller gå ind i chat og papirkurv-tal din modstander. Vi har bedt om en rematch-knap i over et år, og nu er den endelig tilgængelig.

I fremtiden, sandsynligvis efter Touchdown-udfordringen, kommer der en ny "Mirror Battle" -modus. Dette giver hver spiller præcis samme dæk for virkelig at teste din dygtighed. Ingen flere undskyldninger, bortset fra kortrotation, selvfølgelig.

Spil forbedringer

Og endelig tilføjede Supercell nogle "livskvalitet" forbedringer af spillet. Nogle af dem omfatter at kunne dele og kopiere dæk uden for spillet. En fornyet butik med flere muligheder, daglige tilbud og et gratis Epic-kort hver søndag.

Sidst men ikke mindst forventer nogle nye kort og tropper i den nærmeste fremtid. Supercell ændrede hele layoutet til nye kort, og når de ankommer, bliver det en komplet overraskelse. I stedet for tips, teasers på YouTube og udfordringer. Vi bliver nødt til at vente og se, hvad de har i butikken.

Mens du er her, tjek disse 2v2 dæk, tips og tricks.