Bedste Xbox One Deals: $ 199 Xbox One & Free Games - Artikler

Bedste Xbox One Deals: $ 199 Xbox One & Free Games

Microsofts Xbox One-underholdningskonsol fører ikke til salg af nuværende generationsspilessystemer. Det er underdog, den Windows 10-drevne kasse, som Microsoft håber, vil hjælpe med at holde fodfæste i stuen plads sikkert. Ved $ 299 er Xbox One en overraskende billig stue PC, der gør at spille spil, streaming video og lytte til musik nemt. I sidste øjeblik er virksomheden ikke genert om at bruge Xbox One-tilbud til at køre pointet hjem. Faktisk har Xbox One tilbud ikke været svært at finde overhovedet.Læs: Xbox One S Review: Mere for dine penge

Nu er det den perfekte tid til at drage fordel af besparelser Microsoft og forhandlere kører i løbet af de næste par uger til Xbox One S og Xbox One.

Bedste Xbox One Deals: Microsoft StoreEnhver ny Xbox One kommer med et gratis spil og $ 50 off

Microsoft Store giver Xbox One S-købere nogle flere grunde til at købe konsollen. Divisionen, Watch Dogs, Assassin's Creed Syndicate, Just Dance 2016, Hasbro Family Fun Pack, Just Dance Disney Party 2, Crew, Far Cry Primal eller Rainbow Six Siege.

Microsoft har også diskonteret alle sine bundter med $ 50, inklusive de 1TB, 2TB bundter, som den har på lager.

[Se denne Xbox One Deal på Microsoft Store]

Xbox One med 500 GB opbevaring til $ 229

På E3 2016 introducerede Microsoft Xbox One S, betydeligt mindre, slankere Xbox One med nogle få hardwareopgraderinger til dem, der har fjernsyn med HDR-understøttelse og 4K-video support. I sommer ankom en lanceringsversion med 2 TB storage på butikshylder for $ 399. Det gjorde også en $ 299 version med 500 GB lagerplads.Med ny hardware allerede her, havde Microsoft rabat på den oprindelige Xbox One. Lige nu 1TB Xbox One Bundle, der indeholder Divisionen er blevet diskonteret til $ 229. Denne pakke indeholder et gratis spil.

[Se denne Xbox One Deal på Microsoft Store]

Renoveret Xbox One til $ 229

Microsoft Store er det eneste sted, der tilbyder den renoverede Xbox One Bundle. Denne pakke leveres med en controller, headset og 1 TB storage, men det er $ 229, lavere end alle andre Xbox One-tilbud.

[Se denne Xbox One Deal på Microsoft Store]

Bedste Xbox One Deals: GameStop$ 50 Off og Rabatter med enhver Xbox One PurchaseEnhver, der køber en Xbox One fra nu til 25. december, får $ 50 fra deres konsolkøb. Firmaet diskonterer også 3 måneder Xbox Live Gold med $ 10, når man køber et spil eller tilbehør.

[Se denne Xbox One Deal på GameStop]

$ 75 i Trade-In Credit

GameStop har længe tilbudt konsol-ejere mulighed for at aflaste deres gamle konsoller og spil for at spare nogle penge på de nye ting, der følger med.

Hvis du har en Xbox One i funktionsdygtig rækkefølge, tilbyder virksomheden $ 75 i kredit for at tage den af ​​dine hænder. Denne kredit kan bruges til at købe en Xbox One med mere lagerplads, spil eller ekstra tilbehør til en anden konsol efter eget valg.

GameStop-invitationer skal foretages hos en detailhandel lokalt.

$ 299 Fornyet Xbox One Elite

Med 1 TB storage og en hybriddrev, der gør det muligt at starte hurtigere end nogen tidligere Xbox One, leveres Xbox One Elite Console med en Elite Controller til at matche.

[Se denne Xbox One Deal på GameStop]

Bedste Xbox One Deals: AmazonAmazon har en lille hjælp til Xbox One-pakker for shoppere at hævde, hvis man ikke længere er tilgængelig i fysiske detailbutikker som GameStop.

$ 50 Off Xbox One S Bundler

Hver Xbox One S-pakke på Amazon er $ 50 og kvalificerer til gratis forsendelse med Amazon Prime

[Se denne Xbox One Deal hos Amazon.com]

20% off Xbox One GamesI dag kan Amazon Prime bare være den bedste måde at få dagligvarer og mange andre ekstrafunktioner på. Det er også en billigere måde at få spil til Microsofts Xbox One. Amazon Prime-abonnenter får $ 20% rabat på ethvert fysisk Xbox One-spil, når de køber det med en Amazon Prime-konto. Amazon Prime koster $ 99 om året.

Læs: Amazon Prime 20% Off Spil: 5 ting at vide

[Abonner på Prime på Amazon]

Bedste Xbox On Deals: Bedste Køb

$ 50 Off og Rabatter på Xbox LiveEnhver, der køber en Xbox One-konsolpakke fra en Best Buy-butik eller et websted, får $ 50 rabat, uanset lagerkapacitet. De får også $ 15 fra et helt år med Xbox Live Gold og en $ 30 rabat på enhver Xbox One Controller. Xbox Live Gold koster $ 60 om året normalt.

20% rabat med Gamers Club UnlockedUdover at sælge brugte videospil har Best Buy også et premiere-rabatprogram til Xbox One-spil i sig selv. Programmet hedder Gamers Club Unlocked, og for $ 30 om året vil Best Buy rabat titler til Xbox One med 20%. Et abonnement på programmet inkluderer også en 10% boost i trade-in værdi, belønner kort til ting, som Best Buy sælger og 10% rabat på brugte spil, du køber.

[Abonner på Gamers Club Unlocked at Best Buy]

Held og lykke Xbox One deal jage. Må være mobil vil fortsætte med at holde denne hub opdateret med de nyeste tilgængelige Xbox One-tilbud.