Bedste PS4 tilbud til august 2018 - Artikler

Bedste PS4 tilbud til august 2018

Her er de bedste PlayStation VR, PS4 Slim og PS4 Pro tilbud. Med disse tilbud kan du spare mange penge på en PS4 i 2018 uden at vente på Black Friday.

Der er ikke mange PS4 eller PS4 Pro tilbud i august, men du kan stadig gemme, hvis du vil skifte til PS4 eller hvis du er klar til at opgradere til PS4 Pro. De bedste tilbud er på PS4 Pro eller på den mindre lagerplads PS4 Slim.

De bedste PS4 tilbud tilbyder besparelser på PS4's faste pris. Konsolets nyeste og billigste model, ofte kaldet PS4 Slim, koster normalt 299 dollar. PlayStation 4 Pro er dyrere på grund af sin ekstra lagerkapacitet og forbedret grafik. Sony har tilbudt det til $ 399, siden det blev sat i salg sent i 2016. Husk på, at nogle tilbud er på ældre modeller med mindre lagerplads, men du kan tilføje USB-lagring til PS4.Brug disse PS4 tilbud til at spare penge på Sonys videospilkonsol.

Læs: Xbox One vs PS4: Hvad skal du købe?

Bedste PS4 tilbud og PS4 Pro tilbud

Her er de bedste PS4 Pro tilbud og PS4 tilbud, som du kan købe i dag. Husk på, at du kan se flere tilbud i oktober og november, som ferien sæson opfanger. Hvis du ønsker at opgradere, kan du handle i din konsol hos GameStop eller Best Buy og ofte finde en bonus.

 • $ 269 PS4 Slim på Walmart
 • $ 229 Fornyet PS4 ved Best Buy
 • $ 399 SpiderMan PS4 Pro til bedste køb

Selvom det ikke er tilgængeligt på tidspunktet for udgivelsen, bør du kontrollere på eBay-tilbud. Du kan ofte finde rabatter på PS4 og PS4 Pro helt nye i boks. Disse kan købes hos forhandlere som Newegg og Best Buy via eBay.

Vi forventer at se større tilbud i de kommende måneder. Du kan få en ekstra $ 25, når du handler en Xbox One eller Nintendo Switch mod PS4 på GameStop. Det er værd at lede efter større tilbud, hvis du kan vente.

Bedste PlayStation VR tilbudHvis du leder efter PS VR-tilbud, kan du finde bundter, der reducerer prisen på VR-systemet til et mere fornuftigt niveau. En af disse er PS VR Gran Tourismo Sport-bundterne på eBay til 249,99 dollar med headset, kamera, GT Sport og et flashdrev.

PS VR Doom Bundle på Amazon er $ 261,95. Det er $ 38 og det bedste tilbud, vi har fundet for Doom Bundle.

2 grunde til at vente på PS5 & 5 grunde til ikke

Vent til de nye PS5-funktioner

PS5-funktionerne og PS5-specifikationerne er imponerende selv i dette tidlige stadium. Vi ved sikkert, at PlayStation 5 understøtter op til 8K spil med 3D Audio og Ray Tracing.

Belastningstider er angiveligt næsten ikkeeksisterende takket være en standard SSD og kraftig CPU og GPU combo. Her er PS5-specifikationerne, som vi ved om hidtil.

 • 8 kerner AMD Ryzen baseret på 7nm Zen 2
 • Radeon Navi Based
 • raytracing
 • 3D Audio
 • Understøtter 8K opløsning
 • Bagudkompatibel (PS4)
 • Understøtter fysiske medier
 • SSD

Det er også rart at se PS4 bagudkompatibilitet og fremtidige proofing med 8K support.