Bedste telefoner til seniorer i 2019 - Artikler

Bedste telefoner til seniorer i 2019

Disse er de bedste telefoner, som seniorer kan købe i 2019. Dette kan være din første smartphone, eller det kan være en opgradering fra en, der ikke opfyldte dine behov. Under alle omstændigheder vil denne vejledning hjælpe dig med at vælge den bedste smartphone til dine behov og skitsere, hvorfor du måske vil have en smartphone som iPhone eller Android.

Hvis du i øjeblikket har en flip-telefon, der giver adgang til opkald og måske SMS-beskeder, kan opgradering til en smartphone være et skræmmende skridt at tage, men med nye muligheder, der gør det nemmere at bruge, leverer store skrifttyper og talestyring det er en handling mange seniorer tager. Det er en glimrende måde at holde kontakten med din familie ved hjælp af tekst og på Facebook.

Jeg var i stand til at holde kontakten med min bedstefar med tekst, og det var en fantastisk måde at bare røre ved i løbet af dagen. Det er ingen erstatning for et telefonopkald eller et besøg, men de små samtaler vi havde gennem tekst bragte os tættere på og tillod mig nemt at sende ham billeder og tilslutte oftere. Jeg skatter disse samtaler så meget som telefonopkald og besøg.

Listen nedenfor er de bedste telefoner til seniorer for at starte med vores favoritter. Vi inkluderer toppen af ​​linjemodellerne såvel som mere overkommelige muligheder, der stadig er gode til seniorer.

Bedste Smartphones Seniorer

SmartphonePris i ordenPris pr. MånedKøb nu
iPhone 8 Plus$699Så lavt som $ 23 Verizon, Sprint, T-Mobile, AT & T og Best Buy. Du kan også finde tilbud på certificerede renoverede iPhone 8 Plus-modeller hos Gazelle.
Samsung Galaxy S9$799$33.33Verizon, AT & T, Sprint, T-Mobile og Best Buy. Køb certificeret renoveret på Gazelle.
Jitterbug Smart2$112.49NA$ 112.49 ved Great Call og $ 74,95 på Amazon
Samsung Galaxy Note 9$960$ 20 til $ 33Verizon, AT & T, Sprint, T-Mobile og Best Buy. Køb certificeret renoveret på Gazelle.
iPhone Xr$749.00$ 25 til $ 31Verizon, AT & T, Sprint, T-Mobile eller $ 749 direkte hos Best Buy.
Her er de bedste smartphones og mobiltelefoner til ældre og seniorer.

De fleste virksomheder tilbyder en 14-dages returpolitik, der giver dig mulighed for at bruge telefonen og afgøre, om det passer dig. Du kan også spørge en ven eller et familiemedlem, hvis du kan låne en ældre smartphone til brug uden en kaldplan bare for at se, hvordan du kan lide det. Hvis du har en WiFi eller trådløs forbindelse på dit hus, kan du prøve at downloade apps, læse internettet og andre aktiviteter.

En smartphone handler om meget mere end konstant adgang til e-mail. Mange brugere nyder at bruge en smartphone som dem på vores bedste smartphones til seniorer til at læse bøger, lytte til lydbøger, tage fotos, se på familiebilleder, lav videoopkald, brug kuponer i butikken, få vejledning, køb online, læs websteder og spille basale spil.Her er de bedste smartphones til seniorer.

Alle disse smartphones til seniorer omfatter store skærme, der giver dig mulighed for at se mange oplysninger, selvom du har brug for en stor skrifttype eller tekststørrelse og omfatter gode kameraer til at tage billeder og videoopkald til dine venner og familie, der måske bor langt væk.

Der er ikke fysisk tastatur eller nummerplade på disse telefoner, men mange brugere kan hurtigt tilpasse sig brug af knapperne på skærmen. Alle vores bedste smartphones til seniorer omfatter også stemmekontrol muligheder, der giver dig mulighed for blot at fortælle telefonen, hvad du vil gøre.

Mange smartphones arbejder også med høreapparater, herunder nogle specielt designet til iPhone, så du kan regne med at høre din telefon godt, selvom du har brug for høreapparater.

iPhone 8 Plus


IPhone 8 Plus er en af ​​de bedste smartphones til seniorer, fordi den er nem at bruge, den har en fantastisk skærm og masser af praktiske funktioner, der gør det til en fantastisk første smartphone.

Den store 5,5-tommers skærm er den samme størrelse som iPhone 7 Plus, men den har nu en True-Tone Display. Det er en fancy måde at sige skærmen ser meget bedre ud under alle lysforhold. Vi elsker denne ændring, og vi synes, det er godt for folk, der skal bruge en telefon indendørs og ud.

Apple gør iPhone 8 Plus vandtæt, så hvis du smider det i vand i en kort periode, bliver det fint. Du kan også oplade iPhone trådløst. Hvis du hader fumbling med ledninger til opladning, vil dette være en fantastisk funktion for dig.

Touch ID-sensoren giver dig mulighed for at logge ind på din iPhone uden din adgangskode, og du kan også bruge indbyggede værktøjer til at huske alle dine andre adgangskoder, du har brug for. Du kan sikkerhedskopiere fotos til iCloud og sikkerhedskopiere din iPhone til iCloud, hvilket betyder, at alt er sikkert, hvis du bryder telefonen uden at skulle tilslutte en computer.

Inde i iPhone 8 Plus er et fantastisk kamera, som du kan bruge til at tage billeder af børnebørn, ferier og alt hvad du kan lide uden at bringe et større kamera med dig.

IPhone 8 Plus er tilgængelig på alle større luftfartsselskaber for så lidt som $ 23 om måneden eller $ 699 direkte hos Verizon, Sprint, T-Mobile, AT & T og Best Buy. Du kan også finde tilbud på certificerede renoverede iPhone 8 Plus-modeller hos Gazelle.