6 Bedste OnePlus 6 Skærmbeskyttere - Artikler

6 Bedste OnePlus 6 Skærmbeskyttere

Hvis du er den stolte ejer af OnePlus 6, vil du have en skærmbeskytter til at holde den sikkert. Faktisk med en større 6,3-tommers skærm anbefales en holdbar skærmbeskytter stærkt. Her er en liste over de bedste muligheder.

Hærdet glas giver den bedste beskyttelse, men en klar film er normalt billigere og lettere at installere. Uanset hvad, vil du have en form for beskyttelse for at forhindre skade fra livets daglige farer.

Vi har samlet nogle af de bedste muligheder. Skærmbeskyttere med en nem installationsbakke, forbedret ridserbeskyttelse og meget mere. Uanset om du foretrækker hærdet glas eller en fleksibel film, er disse de bedste skærmbeskyttere til OnePlus 6.

  • Officielt OnePlus 6 3D-tempereret glas
  • AVIDET-tempereret glas 2-pakning
  • Skinomi TechSkin
  • Vigeer Fuld dækning Case Friendly Tempered Glass
  • TopACE Hærdet Glas 2-Pack
  • IQShield LiquidSkin Clear Film

Mens vi anbefaler at investere i en kvalitetsbeskytter fra OnePlus selv, er det også meget dyrt. Som et resultat, vi klikede gennem Amazon anmeldelser og fora for at finde de bedste alternativer, der er mere overkommelige.

Faktisk har vi fundet gode muligheder for under $ 8, eller andre populære mærker tilbyder 2-pakker til et par flere penge. Uanset hvordan du får mindst en eller to beskyttere, der holder din telefon sikker, forhindrer beskadigelse eller gemmes fra et stort dråbe og en revnet skærm. Vi anbefaler også at købe en OP6 sag.

Skærmbeskyttere er ikke kun for at forhindre ridser. En masse mennesker køber dem, fordi hvis du har en ulykke eller taber din telefon, bryder eller skærer skærmens protektor det meste af tiden. Men skærmen er ofte sikker nedenunder. Uanset din grund, her er flere oplysninger og links til at købe dem, vi anbefaler.

Officielt OnePlus 6-tempereret glas


Den officielle 3D-buede hærdet glasskærmbeskytter fra OnePlus selv er sandsynligvis din bedste indsats. Dette glas er skåret med præcision for at passe perfekt til din nye telefon. Det giver kant-til-kant beskyttelse, farve-matchede beslag, og det er så hårdt som negle.

OnePlus bruger industristandard 9H glas, der er kemisk styrket for holdbarhed. Derefter tilføjer de en oleofob coating, der forhindrer fingeraftryk og fnug. Glaset går perfekt rundt om hele skærmen, men undgår hak og frontkamera. Du vil bemærke, at glasset også har en afrundet kant, som forhindrer revner, chipping og stopper beskytteren fra at skille sig op over tid.

Køb det fra OnePlus for 19,95 dollar