8 bedste LG G8 ThinQ tilfælde - Artikler

8 bedste LG G8 ThinQ tilfælde

Vi har samlet en liste over alle de bedste LG G8 tilfælde til at beskytte din telefon og holde sin 6,1-tommers skærm sikker. Med næsten ingen indslag, et slank design, dobbelt kameraer og glas på forsiden og bagsiden anbefaler vi stærkt en holdbar sag. Her er flere flotte stilarter, som du kan vælge imellem.

Vores liste tilbyder alt fra tynde tilfælde, klare tilfælde, billige muligheder, kickstandsager, tegnebøger eller tung beskyttelse. Et par LG G8 tilfælde er kun $ 8, hvilket er bedre end at betale $ 150 + for at reparere en brudt skærm. Derefter kan du bruge lidt mere til ekstra holdbarhed, flere funktioner eller få en sag fra et velrenommeret mærke.Selv om det ikke er den største eller den bedste telefon rundt, har LG G8 meget at tilbyde. Plus, det er langt mere overkommeligt end Galaxy S10. Når det er sagt, ser vi stadig ikke mange mange store mærker udgivelse tilfælde for det, i det mindste ikke endnu.

Typisk anbefaler vi, at brugere får en holdbar, kvalitet $ 20- $ 30 sag til deres telefon, men selv en billig $ 8 TPU sag fra Amazon er bedre end ingenting. Uanset om det er et klart tilfælde at vise premiumdesign, eller bare noget billigt, der får jobbet gjort.

En sag hjælper med at forhindre beskadigelse eller ridser på to kameraer og fingersensor på bagsiden af ​​din telefon, hvilket gør det lettere at holde og holde den store 6,1 tommer skærm sikker fra livets daglige farer. Risiker ikke en brudt skærm og brug en sag.På den måde er din telefon i god form i de kommende år, eller så kan du handle det senere i år til LG V50. Uden yderligere forsinkelse er disse de bedste LG G8 ThinQ-sager til rådighed i 2019.

Spigen Robust Armour Case ($ 14)Spigen er et af de mest populære tilfælde mærker, da de frigiver fremragende tilfælde, hvilket gør dette til et let valg at anbefale.

Hvis du er på udkig efter en slank, holdbar, robust, men alligevel prisbillig sag, er det for dig. Hele TPU-kroppen er ridsikker og struktureret med et anti-slip dot matrix design, der ser godt ud og føjer sig til grebet. På den måde vil du ikke tabe en ellers ekstremt glat telefon.

Spigen LG G8-kabinettet giver en militærkvalitet drop test takket være luftpude gap teknologi i hjørnerne og forstærkede dobbelte lag på alle fire kanter. Du får hævede læber rundt om kameraet og en hævet kant for at holde skærmen også sikker. Men de nemme at trykke på taktile knapper er min favorit del. Jeg hader en sag, der har hårde knapper. Spigen Rugged Armor er den bedste overordnede LG G8 sag efter vores mening. Plus, du vil elske det falske carbon fiber design.

Køb det nu på Amazon for $ 13.99