Bedste Diabetes Apps - Artikler

Bedste Diabetes Apps

Disse er de bedste diabetesapplikationer, du kan downloade for at kontrollere din diabetes, overvåge og spore dit blodsukker og hjælpe med at overvåge blodsukkeret hos børn, der bruger en app, der løbende sporer blodsukker og kan give besked til telefoner og smarte ure.

Vi valgte de bedste Diabetes-apps baseret på tilbagemeldinger fra brugere, appoversigter og den daglige effekt, det vil have på at leve med diabetes. Med over 29 millioner mennesker, der lever med diabetes, er der ingen mangel på diabetes tilbehør og diabetes apps, der lover en enklere rutine og bedre overvågning.Her er de bedste diabetes apps, du kan downloade til iPhone og Android.

De bedste diabetesapplikationer, vi har fundet, hjælper dig med at overvåge, hvad du spiser, så du kan kontrollere blodsukkeret ved, hvad du spiser. Vi deler også vigtige diabetesapplikationer, der kan spore dit blodsukker og gøre dig opmærksom på, hvad der er forkert.

Hvis du leder efter diabetesapplikationer til dit barn eller til en ven eller et familiemedlem, vil du måske vide mere om, hvordan dette virker.

I videoen nedenfor deler Scott Hanselman, hvordan han bruger en diabetespumpe, og hvordan han bruger en kontinuerlig glukosemåler til konstant at overvåge blodsukkerniveauet. Mens han viser dette, anvender Hanselman en fly-analogi til at forklare blodsukkerovervågning.

Hvis du vil have en bedre forståelse af diabetestilbehør og hvor teknologien går, skal du undersøge Hanselmans overblik over diabetes teknologi sidste år for at se, hvor hardware og software er, og hvor de skal hen.

"Dette har sikkert reddet min datters liv flere gange!"

En af de bedste Diabetes-apps, vi har fundet, er forbundet med en Dexcom Glucose Monitor for at se blodsukkerniveauet på en telefon eller et smart ur. Amanda Hoover deler hvordan dette hjælper hendes datter.

"Vores 12-årige datter har en insulinpumpe, der er slangeløs, så hun bærer en pod, der kommunikerer til PDM (Personal Diabetes Manager aka glukosemåleren)." Hun forklarer: "Du tilføjer mængden af ​​carbs, og det fortæller dig hvor meget insulin skal give. "

Med denne teknologi er hun også i stand til at overvåge sin datter blodsukkerniveauer fjernt. Hoover siger, "Hun har også en Dexcom Continuous Glucose Monitor med Share. Dette overvåger hendes blodsukker gennem et websted, som vi skifter hver uge (nogle gange længere), dette opdateres hvert 5. minut og er normalt inden for 20 ml af hendes faktiske blodsukker. CGM kommunikerer hendes blodsukkernummer til en mobiltelefon gennem Share-appen! "Brug de bedste diabetesapplikationer til at gøre leve med diabetes lettere.

Ved hjælp af Dexcom follow app kan Hoover se, hvad datterens blodsukker er - også hvis niveauerne er lige eller stiger eller falder hurtigt.

Hoover er upbeat systemet fortæller Gotta Be Mobile, "Dette har sikkert reddet min datters liv flere gange!"

I slutningen af ​​2015 tilføjede familien et Pebble Watch til deres datters diabetes teknologi, der viser hendes blodsukker på hendes håndled, så hun kan tjekke dem uden at tage en telefon ud i klassen. Hvis niveauerne er høje eller lave vibrerer uret for at lade hende vide det. Hoover og hendes mand kan også sende sine tekstbeskeder, der vises på uret, så hun kan få hjælp til hvad de skal gøre.

Disse er de bedste diabetes apps for 2018. De vil hjælpe dig med at spore din diabetes og klare det bedre ved at tælle carbs og træffe klogere beslutninger. Nogle af disse kræver specielle målere og pumper, men der er også diabetesapplikationer, som du kan bruge uden at ændre hvordan du behandler diabetes.

MySugr Diabetes Logbook


MySugr Diabetes logbog er højt vurderet med 4,5 stjerner samlet og det giver meget for mennesker, der lever med diabetes. Dette er designet til at hjælpe mennesker med type 1 og type 2 diabetes.

MySugr-appen er gratis at bruge på iPhone eller Android, med et abonnement på $ 2,99 om måneden.

Med mySugr app kan du spore vigtige data, og der er udfordringer at fuldføre, motiverende feedback og andre funktioner, som kan hjælpe dig med mere end bare sporing.

  • Hurtig og nem logning (måltider, meds, blodglukoseværdier, aktivitet og mere)
  • Personlig loggningsskærm (tilføj, fjern og omordne felter)
  • Smarte, klare blodglukediagrammer
  • Anslået HbA1c (så der er ikke flere ubehagelige overraskelser)
  • Daglig, ugentlig og månedlig analyse
  • Spændende udfordringer for at nå personlige terapimål
  • Motiverende feedback
  • Indgående dataanalyse

Appen indeholder Apple Health integration og er registreret som en medicinsk enhed i klasse 1. Dine data er sikkert sikkerhedskopieret.

Hvis du bruger en Accu-Chek Aviva eller Performa Connect, kan du overføre data via Bluetooth og automatisk låse pro funktioner i Tyskland og Østrig.

MySugr Pro-funktionerne omfatter avancerede muligheder som intelligent søgning, nye rapportmuligheder, der kan sendes til din Dr., blodglukosindkaldelser, basale priser for pumpebrugere, prioriteret støtte, alle udfordringer, web impoter og analyse og ubegrænset blodglucosescanning med mySugr app .