Bedste Android-spil: sorteret efter kategori - Artikler

Bedste Android-spil: sorteret efter kategori

Denne vejledning deler en liste over de bedste Android-spil, der for øjeblikket er tilgængelige og værd at spille i 2019. Sjove spil, der holder dig underholdt i timevis. De fleste af disse spil er gratis, mens nogle koster nogle få penge, men alle er værd at tjekke hjemme eller på farten.

Vi ved, at PUBG og Fortnite kinda overtog verden, men de er ikke dine eneste muligheder. Der er snesevis af fantastiske andre spil, uanset om det er de bedste shooter titler, action-adventure spil eller andre trendy titler. Vi brød dem ned efter kategori og genre nedenfor, hvilket gør det nemt for dig at finde gode spil. Efterfulgt af en liste over 20 af de bedste Android-spil, der er tilgængelige lige nu.

Bedste Android-spil

  • Bedste First Person Shooter (FPS) Spil til Android
  • Bedste Racing Spil
  • 10 Bedste Action Spil
  • 10 Bedste Casual Spil
  • Bedste kampspil til Android
  • 10 Bedste PUBG-lignende Battle Royale Mobile Games

PUBG Mobile

Det er ingen hemmelighed, at PUBG Mobile og Fortnite overtager verden. Hvad du sikkert ikke vidste om, er bare hvor stor disse spil er på Android. PUBG Mobile er en ekstremt spændende PvP shooter, hvor du falder på en ø sammen med 99 andre spillere og kæmper for overlevelse. Vi skal ikke forklare dette spil nu, men hvis du bor under en rock, se startfilmen ovenfor.

Drop ind i øen som solo-spiller, eller en del af et hold, og se efter forsyninger som våben, ammunition, hjelme og andre ting, der kan hjælpe dig med at vinde. Spillet er ikke forbi, indtil der kun er en mand der står. Du vil blive overrasket over, hvor stor grafikken ser ud, da PUBG Mobile ser næsten ud til PC-versionen. Og du kan tone dem tilbage, hvis du har en ældre telefon, der ikke kan klare det.

PUBG er langt et af de bedste og mest populære Android-spil rundt.

Download: PUBG Mobile

Stranger Things: The Game

Hvis du er en die-hard fan af hit Netflix show Stranger Things, er dette spil til dig. Ved hjælp af grafik fra år 1984, hvor showet finder sted, løser du gåder, besøger steder fra showet og gør andre opgaver i dette action-eventyrspil. Du vil endda finde unikke evner for hver karakter og få chancen for at spille hvert tegn. Dette spil vil give ældre spillere noget nostalgi, mens den yngre generation nyder at følge hints fra hit-tv-showet.

Det er en fantastisk tilpasning af showet, det er helt gratis, og kontrollerne er perfekte til mobil. Alvorligt kan dette være et af årets bedste spil, selvom du ikke elsker showet. Så vandre byen Hawkins og se efter Eleven.

Download: Stranger Ting til Android

HQ TriviaHvis du vil teste din viden, have det sjovt og tjene penge, spil HQ Trivia. Dette var det første "live from your phone" mobile trivia spil, og det er et af de bedste. Ja, du spiller for rigtige penge, der sendes via PayPal. Hver uge kan du vinde rigtige penge, ingen bs.

Du svarer 12 spørgsmål om dagen og forsøger at opdele kontanterpotten med andre deltagere. Vi taler heller ikke om et par dollars. Vi har set belønningen nå omkring $ 5.000 i ugen og over $ 20.000 på travle weekender.Alvorligt, her er alt hvad du behøver at vide om HQ Trivia.

Selv hvis du kun klarer at vinde et par dollars, er det et par bucks, du ikke havde i går. Eller prøv Trivia Crack 2.

Download: HQ Trivia til Android

Alto's Adventure (og Odyssey)

Alto's Adventure er et af de enkle, men skøre, vanedannende spil, som alle kan nyde, elske og værdsætte. Det vandt flere priser (og årets spil) på både Android og iOS, det er så godt. Det er en uendelig runner side-scrolling spil i modsætning til noget du nogensinde har spillet før.

Du vil snowboard ned ad et bjerg med Alto og hans venner, mens du forsøger at undgå forhindringer, ramte Llamas og andre sjove ting. Grafikken er enkel, men elegant, ligesom lydsporet og beroligende musik, der spiller i baggrunden. Det er ekstremt vanedannende, så vær advaret. Alto's Odyssey er opfølgende spil, men jeg er stadig en stor fan af originalen.

Download: Alto's Adventure

Værelset: Gamle synder

Hvis du har spillet et spil fra "The Room" serien, ved du præcis hvad du kan forvente af The Room 4: Old Sins. Disse episke puslespil er sjove, uhyggelige, skræmmende, givende og mere alle rullet ind i en. Det er en følelsesmæssig rutsjebane, der vil teste din hjerne, få dig til at tænke og give dig noget at gøre.

Værelset: Gamle synder er den fjerde rate fra brandsikre spil, men det kan være den bedste titel endnu. Du vil undersøge hjemmet for en ingeniør, der mangler, sammen med flere værelser fra et dukkehus på loftet. Arbejd gennem puslespil, contraptions, find tilfældige objekter, og oplås hemmeligheder, når du begynder at lære, hvad der skete med Engineer og hans kone.

Hvert spil fra The Room-serien er værd at downloade denne sommer, bare spil det ikke alene i dit værelse om natten.

Download: Værelset: Gamle synder

Brawl Stars

Det nyeste spil mobile spil som året kommer til at lukke er Brawl Stars. Dette er en helt ny top-down shooter fra skaberne af Clash of Clans og Clash Royale. Supercell ved, hvordan man laver et godt spil, og Brawl Stars er ingen undtagelse.

En god måde at forklare det er Overwatch og Clash Royale møder PUBG. Det er et 3v3 kamp royale spil med over 20 tegn og 5 + spiltilstande. En af dem er faktisk en kamp royale showdown mode. Du samler brawlere med unikke evner og våben, så kæmp andre mennesker på en række sjove og spændende måder. Det er super afhængighed, og vil sandsynligvis være et af de største spil i 2019.

Download: Brawl Stars for Android

Fire Emblem: Heroes

Et af de mest populære spil i år er Fire Emblem: Heroes. Dette er det første spil fra Nintendo lavet til Android og mobile enheder, selvom det er det 8. spil i franchisen. Du vil opbygge det ultimative hold af helte fra alle dine foretrukne Fire Emblem-figurer, så nyd flere in-game-arrangementer, så tingene ændrer sig altid.

Dette er et strategi-RPG spil, for de uvidende, og du vil tage dine helte til flere arenaer og kamp for at forsvare kongeriget. Du kan spille historie mode, arena dueller, låse op særlige kort og meget mere. Prøv det i dag, hvis du er en Nintendo fan.

Download: Fire Emblem: Heroes for Android

Indrammet 2

Mens Alto's Adventure er det mest populære spil fra disse udviklere, vil du elske Noodlecake's Framed and Framed 2-serie. Det er et helt nyt tage puslespil. Hvis du elsker tegneserier, er dette spil til dig.

I Indrammet 2 løser du puslespil og genbestiller paneler i et animeret tegneseriemagasin, indtil du ændrer historiens udfald og slår hvert niveau. For et år siden smuglede et mystisk skib dyrebar last ind i et eksotisk land, og det er her bogen starter. Du styrer bogstaveligt historien og tegneserien, når du fuldfører missioner og ændrer tingene rundt på flugten. Det er utroligt sjovt, unikt og en spøgelse at spille i din fritid. Og hvis du nyder denne stil, anbefaler vi det oprindelige spil fra 2014.

Download: Indrammet 2 til Android

Shadowgun Legends

Skift gears her, Shadowgun Legends er et af de bedste skydespil til Android, periode. MadFinger Games udgivet denne episke skydespil i slutningen af ​​marts, og den har en fantastisk historie, der holder dig tilsluttet i flere måneder. Hvis du leder efter en ny FPS og hader Fortnite, prøv dette.

Hvad der gør Legends så godt, er, at du ikke kun kan spille den episke historiekampagne, de tilføjede en spændende, hurtig og konkurrencedygtig multiplayer-mode for alle dine online spillere. Du kan gå rundt om et "socialt hub" og mødepladser inde i spillet, så spring ind i forskellige kampe, multiplayer kampe og meget mere. Det har endda bluetooth controller eller Android TV support, hvilket gør det endnu bedre.

Download: Shadowgun Legends

Pokémon GO

Seriøst ville denne liste være komplet uden Pokémon GO? Det er det spil, der tog verden med storm for nogle år siden, invaderede nærliggende parker eller vartegn, og går stadig stærkt. Faktisk fortsætter udviklerne på Niantic med at tilbyde spændende nye spiltilstande, quests for at erhverve Mew, skinnende Pokemon, Trainer-kampe, handel og meget mere. De tilføjer så meget til spillet, at det næsten er for meget at holde øje med.

Spillere kan se, finde og fange forskellige Pokemon i den virkelige verden gennem kameraet på en telefon eller tablet. Fang dem alle, kamp i fitnesscentre, eller gør raids for at få legendariske monstre og meget mere. Og gen 5 kommer engang snart.

Download: Pokémon GO

Into the Dead 2

Det er måske ikke det "bedste nye Android-spil", men Into the Dead 2 er stadig et af de bedste FPS-spil til mobil. Du vil sætte dig i gang med et stort arsenal af våben, granater eller motorsave, mens du kæmper gennem zombierne for at redde din familie. Dræber alt, der bevæger sig, dette blodige og actionfyldte spil er helt sikkert for at holde dig underholdt i timevis.

Udviklerne gjorde et godt stykke arbejde med at tilføje en evolverende historie og flere slutninger til spillet, så det er aldrig rigtig "over". Efter flere opdateringer i løbet af de sidste seks måneder kan du nu kæmpe dig vej gennem 7 kapitler, 60 trin og hundredvis af missioner eller udfordringer. Det er også helt gratis, men du kan bruge et par bukke til ekstra indhold og bedre våben.

Det gør ikke ondt, at Into the Dead 2 er en blast, har fantastisk grafik, og ligner et konsolkvalitetsspil, selv på din ældre Android-telefon.

Download: Into the Dead 2: Zombie Survival

Asfalt 8: Luftbårne

Mens Asfalt 9: Legends er temmelig fantastisk, er jeg stadig fan af den ældre Asphalt 8 Airborne. Kør nogle af de hotteste, hurtigste og luksuriøse biler rundt om de hurtigste spor i verden. Dette spil har en fantastisk livlig grafik, tonsvis af biler at vælge imellem eller låse op og masser af forskellige spiltilstande.

Gamelofts Asfalt-serie sætter standarden for mobilspil tidligt, og de fortsætter med at imponere hvert år. Faktisk tilbyder dette spil over 190 superbiler og cykler, du kan skubbe til grænserne, ødelægge eller endda gå i luften fra højhastighederne og oktanforstærkere. Du kan tilmelde dig over 400 begivenheder fra kampagnemodus, så det er en uendelig rejse.

Download: Asfalt 8: Luftbårne

Uberettiget 2

Direkte fra Warner Bros Inc, vælg og slog din favorit DC comic superheroes lige fra din Android smartphone. Saml et hold af helte som Batman, Flash & Wonder Woman for at bekæmpe Villains, eller lav din egen Justice League.

Hvis du spillede den første Injustice, vil du elske dette mobilspil takket være bedre kampdynamik, nye bevægelser og flere nye tegn at nyde. Jeg elsker 3-on-3-kampene, episk grafik og realisme, der bringer til Android-enheder. Prøv det, da vi venter på Wonder Woman 2 for at ramme teatre i sidste ende.

Download: Uberettiget 2 til Android

NOVA Legacy

NOVA er et af de bedste mobile skydespil hele tiden, eller Android fra gammel. De var den første udvikler til at tilbyde en konsollignende oplevelse til Android, og de gør det stadig til denne dag. Millioner af mennesker elsker og spiller flere forskellige NOVA-spil.

Som en nyligt pensioneret Near Orbit Vanguard Alliance-soldat må du kæmpe for en skræmmende ny fremmede styrke, før den ødelægger hele verden og hele menneskeheden. Dette spil er en blanding af Crysis og HALO blanding i et fint mobil shooter spil. Alvorligt er det næsten som HALO for Android. Du kan endda deltage i 8v8 kampe, bruge specielle kræfter i din kulør og få headshots hele dagen lang. Det er et fantastisk spil værd at spille.

Download: NOVA Legacy

Sonic 4 (Sonic the Hedgehog)

Hvis du leder efter et ægte klassisk spil, som du vil nyde i timevis, skal du spille Sonic 4. SEGA redesignede spillet fra bunden til mobile enheder, og du kan spille både Sonic 4 episode 1 og 2 i dag. Race din pindsvin gennem flere niveauer indsamle ringe og besejre fjender undervejs.

Sonic 4 henter lige hvor Sonic og Knuckles slap af, så du vil ikke savne et slag fra din barndom. Hver episode koster nogle få penge, men de er det værd.

Download: Sonic 4

BADLAND

Dette næste spil er ikke nødvendigvis nyt, men det er stadig et af de bedste Android-spil, jeg har spillet i år. Med mere end 50 millioner downloads og tonsvis af priser, ved du, at det er et spil værd at spille. BADLAND er et atmosfærisk side-scrolling action adventure platformer spil. Det foregår i en smuk skov fuld af forskellige indbyggere, træer og blomster. Grafikken er smuk endnu enkel, som det er gameplayet.

Du trykker og holder på displayet for at styre små tegn fra skoven, som hurtigt går fra et smukt sted til et skræmmende mørkt område. Spillet har unikke kontroller, fantastisk fysik og et lydspor, du vil elske. Alvorligt, download dette, hvis du ikke har slået det allerede. Du kan endda prøve BADLAND 2, hvis du vil, selv om det er fra et andet udviklerteam.

Download: BADLAND

PAC-MAN 256

Hvis du leder efter et andet sjovt, gratis, nostalgisk spil, er den her den. Det klassiske spil Pac-man designet til smartphones. PAC-MAN 256 er labyrinten, der aldrig ender, men pas på, da glitchen kommer for dig. Det tager alt, hvad du kender og elsker, om alle de originale PAC-MAN spil og leverer det pænt til smartphones og tabletter.

Der er en ny bande retro spøgelser, der vil forsøge at spore dig, inden du er færdig med labyrinten, så pas på.

Download: PAC-MAN 256

Super Mario Run

Pac-Man og Sonic er ikke de eneste kølige (gamle) børn i blokken, fordi Super Mario også er officielt på mobil. Hvis du ikke vidste, gav Nintendo Super Mario Run til Android og iPhone til stor succes. Dette er en ny slags Mario spil, du kan nemt spille med den ene hånd, mens han løber sidelæns på skærmen.

Det er en side-scrolling action eller eventyr spil, der er masser af sjov, og en af ​​de bedste tilgængelige. Hvis du elsker Temple Run-stilen, vil du nyde Super Mario Run. Det er gratis for de første par minutter, men i sidste ende skal du betale, hvis du vil gemme prinsessen, indtaste Toad Rally eller deltage i World Tour. Uanset hvad, det er stadig et sjovt og godt Android-spil værd at betale for.

Download: Super Mario Run

Fallout Shelter

Fra Bethesda selv kommer Fallout Shelter, et ledsager spil og app nogen Fallout fan vil absolut elske. Efter hele ødelæggelsen skaber du et blomstrende samfund under jorden. Væk fra alle de problemer, der er resten af ​​Fallout serien. Du vil opbygge den perfekte hvælving til at leve i, lave fantastiske ting fra værdiløs junk, nyd vildmarkerne og mere i dette episke simuleringsspil.

Fallout Shelter er et par år gammel nu, men det er stadig et af de bedste gratis Android-spil, du kan downloade i 2018 og 2019. Det har over 10 millioner downloads for en grund.

Download: Fallout Shelter

Klannernes sammenstød

Sidst men ikke mindst er Clash of Clans, som stadig er et af de overordnede Android-spil over 6 år efter at være blevet frigivet.

Clash of Clans er det originale spil, der startede det hele på mobilen. Byg og opgrader din landsby, hæv en klan, angreb fjender og deltage i episke Clan Wars. Spillet har udviklet sig år ind og år ud i over seks år og er fortsat et af de største spil, jeg anbefaler til nogen. Det får stadig opdateringer hvert par måneder, med nogle få massive opdateringer hvert år. De tilføjede endda en sekundær landsby inde i den vigtigste, for dem der vendte tilbage til spillet.

Titler som Clash of Clans og Clash Royale er ekstremt vanedannende, så vær forsigtig. Jeg har spillet Clash i over 6 år, og planlægger ikke at stoppe når som helst snart. Hvis du på en eller anden måde ikke har spillet det endnu, så prøv det og nyd alt nyt indhold og løbende opdateringer.

Download: Clash of Clans

Prøv nogle af disse fantastiske spil, som 2018 kommer til ende, og hold øje med spændende nye titler i de kommende uger og måneder. Vi forventer store ting og endnu mere fantastiske spil i 2019.