Anthem Udgivelsesdato og funktioner: 8 ting at vide - Artikler

Anthem Udgivelsesdato og funktioner: 8 ting at vide

Dette er hvad du behøver at vide om Anthem, et nyt holdbaseret skydespil fra EA og BioWare, der ligner Destiny ved første øjekast og tilbyder mange løfter. EA annoncerede Anthem i 2017, og efter en forsinkelse er det næsten her. Dette er hvad du behøver at vide om Anthem, en ny Sci-Fi RPG, der sætter dig i en specialiseret rustningstragt, når du tager missioner, deltager i en gruppe spillere og udforsker en åben verden.

Anthem Release Date

Oprindeligt indstillet til senere i år forsinkede EA udgivelsesdato for Anthem. Den nye Anthem udgivelsesdato er 22. februar 2019.

Du kan spille Anthem tidligt på pc med Origin Access til pc. Du kan også spille Anthem tidligt på Xbox One med EA Access.

Hvad er Anthem

Anthem er et science fiction RPG sæt i en post apokalyptisk verden. Du er en freelancer, der arbejder uden for væggen, der holder menneskeheden i live. Du kan spille alene, men du skal spille med venner for at fuldføre nogle af missionerne. Du skal vove ud i ørkenen for at tage på fjender, natur og andre overraskelser.

Du bærer brugerdefinerede dragter, der kommer med forskellige styrker, og du kan opgradere disse og tilføje nye våben. Nogle er hurtige og klare, og andre er store og tunge men fulde af rustning og ammunition. Disse dragter kaldes Javelins. Du kan flyve med disse dragter, boost løbe og endda svømme i høj hastighed i jakkesætet.

Du vil udforske den åbne verden, tage missioner, og du kan vælge, hvad du engagerer, og hvilke områder du udforsker, når du beskytter civilisationen. Du kan spille med op til fire personer i en gruppe, da du samler plyndringer, gennemfører kampe og tager missioner.

Anthem Egenskaber & Grafik

Videoen ovenfor viser pre-Alpha-optagelser, der viser ud af skønheden i denne verden, selv i en meget tidlig opbygning. Vi ved, at du vil kunne se meget mere af Anthem på EA Play i juni. Denne begivenhed finder sted sammen med E3, og det er her, hvor vi får vores næste kig på spillet.

I den tidlige bygning så verden så smuk ud med levende scener, der er fulde af liv og interaktioner. Spillet har sikkert ændret sig siden 2017, men vi ved, at der vil blive luret sammen med missionerne.

På Reddit Brenon Holmes, teknisk direktør for Anthem, er grafikken ikke nedgraderet fra den oprindelige E3-trailer, der blev vist i midten af ​​2017.

Forvent at lære meget mere om Anthem World, grafik og gameplay funktioner på EA Play.

Spil Anthem Early

Hvis du er på EA Play, vil du kunne spille Anthem tidligt. Mens udgivelsen er næsten et år væk, bringer EA spillet til deres messe, så spillere kan teste det ud. Du skal registrere dig for EA Play, som finder sted 9. juni til og med 11 på The Hollywood Palladium. Du kan forhåndsregistrere til billetter, hvilket er den bedste måde at sikre, at du får en chance for at spille Anthem tidligt.

Hvis du ikke kan gøre det der, kan du bruge EA Access eller Origin Premium Access til at spille Anthem tidligt på Xbox One og PC.

Anthem Editions

Der er to Anthem-udgaver, som du kan forudbestille nu. Der er ingen speciel udgave med fysiske ting, men der er i gamer bonusser. Her er hvad de er og hvad du får med hver udgave. Standardudgaven er $ 59,99, og specialudgaven er $ 79,99.

Standardudgaven indeholder følgende bonusser;

  • Ranger Legion of Dawn Armor Pack
  • Legendariske våben
  • Founders player banner
  • VIP adgang til offentlige pre-launch play demoer

Hvis du opgraderer til Legion of Dawn Edition til $ 79,99, får du ovenstående og følgende elementer;

  • Det komplette sæt Legion of Dawn Armor Packs (Colossus, Storm, Interceptor og Ranger)
  • Javelin gear attachment
  • Digital lydspor

Du kan spare 10% med EA Access eller Origin Access og kan spare 20% med Amazon Prime eller Best Buy Gamers Club Unlocked, når de sælges.

Anthem Loot BoxesSpillerne er bekymrede for løv- og loddelåse i Anthem.

På EA Play fortalte Anthems eksekutivproducent Mark Darrah til publikum, at der ikke vil være Anthem loot boxes. Det betyder specifikt, at der ikke vil være randomiserede kasser med lod. Darrah bekræftede også, at spillet ikke vil være pay-to-win.

Der vil være Anthem mikro-transaktioner. Spillere vil være i stand til at købe kosmetiske genstande til at tilpasse deres rustningsklær, kendt som Javelins. Det er gode nyheder, men spillere vil sandsynligvis stadig være forsigtige.

EA hævder at have lært af fejlene med Star Wars: Battlefront 2. EA Executive Patrick Söderlund fortalte Randen"Jeg vil lyve for dig, hvis jeg sagde det, der er sket medBattlefront og hvad der er sket med alt omkring loot boxes og disse ting har ikke haft effekt på EA som et selskab og en effekt på os som ledelse, "tilføjer. "Vi kan vende os væk fra det og lade som om det ikke skete, eller vi kan handle ansvarligt og indse, at vi har lavet nogle fejl og forsøg på at rette op på disse fejl og lære af dem."

Tid vil fortælle om dette er rigtigt, eller hvis det kun er et træk for at overbevise spillere om at købe ind. EA har ikke planer om at tænde "Live Services" før efter lanceringen. Det betyder at tilføje i mikro-transaktioner, efter at gamere har købt spillet og allerede er investeret. På dette tidspunkt kan tingene ændres, og definitioner af løn for at vinde kan ændres.

Brenon Holmes, Anthem's tekniske direktør, bekræftede at der blev diskuteret loddkasser for at tjene penge på Anthem, men medlemmerne af udviklingsholdet deler spillernes bekymringer. Holmes skriver: "Personligt foretrækker jeg spill, hvor forholdet er noget rimeligt ... dvs.: Jeg kan med rimelighed erhverve valutaer til at købe ting gennem regelmæssigt spil", tilføjer "Personligt kan jeg også ikke lide det, når nogle ting erkun til rådighed for premium køb. "

Anthem BetaForvent et Anthem beta, hvor du kan lege med venner.

Hvis du forudbestiller en af ​​Anthem-udgaverne, får du "VIP-adgang til pre-launch demoer."

Dette gør det lyder som om der er en åben beta, som alle kan spille, men hvis du forudbestiller Anthem, kan du spille før andre spillere.

Der er ikke mere information om, hvor længe dette vil vare, eller når Anthem beta startdato er.

Anthem Systems

Oprindeligt vist sammen med Xbox eksklusiver, Anthem er ikke bundet til Xbox. Anthem kommer til PC, PS4 og Xbox One i begyndelsen af ​​2019. Forvent at se opgraderinger til Xbox One X og PS4 Pro, der leverer bedre grafik og gameplay.

Der er ingen omtale af Anthem til Nintendo Switch og vi forventer ikke, at EA vil tilføre støtte som en overraskelse hos EA Play.